Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tekniko

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi idők legnagyobb tömegrendezvényét hozta össze az Erzsébet híd pesti hídfőjénél az "Egymillióan a magyar sajtószabadságért" csoport és azok, akiknek "Nem tetszik a rendszer" ... Mivel még az LMP 18 résztvevővel dúsított megemlékezésről is szép…..
tekniko 2011.10.24 23:59:31
@Béla Bácsi: te tenyleg meg bolondultal, en szegyenlem magam miattad, valami baj van ?
tekniko 2011.10.25 01:44:55
@Béla Bácsi: hat meg mindig nem latod, hogy ezek nem meg probaljak osszeszedni az orszagot, hanem eladni, ami meg egyaltalan van
A tegnapi nap videója következik, Pintér Sándor és a fegyverbuzi amerikai nagykövetasszony elmentek Gyöngyöspatára, sétáltak egyet a faluban, tárgyaltak, majd visszamentek Budapestre. Csodálatos dolog, amikor a hús-vér emberek mesélik el a saját, valós sérelmeiket egyenes a…..
tekniko 2011.05.16 23:37:48
@Béla Bácsi: Meg kell mondjam, nagyon szepen ossze foglaltad, igen jol latod a kerdest. Nem hiszem, hogy epeszu ertelmes MAGYAR ember vitaba szallhatna a leirtakkal. Le a kalappal/kipaval/
Miközben az ország az Alkotmány ünnepélyes aláírásának "lázában ég" (reméljük Schmitt Pálnak sikerül elsőre helyesen leírnia a nevét), meg 135 millió forintból ezt még képesek is megünnepelni, eközben Matolcsy a boszorkánykonyhájában már kotyvasztja a legújabb…..
tekniko 2011.04.23 18:09:23
@laspalmas: girhes husky
Bajusz Ferenc rendőr őrnagynak a töke biza' tele lett, billentyűzetet ragadott és levelet írt, fel a lehető legmagasabb szintre, Orbán miniszterelnök úrnak. A Facebookon közzé is tette:   "Tisztelt" Miniszterelnök Úr ! Jó lenne ha felébredne és kicsit körbenézne,…..
Méghozzá széleskörűen!Kérem, aki nem bírja a párt kritikáját, az ne a tovább-ra, hanem ide kattintson.Tehát. Egy plakát Karcagról:Alatta néhány sor:Néhány nap múlva beszámoló az eseményről: Nos, egyvalami nem stimmel csak. A helyi jobbikosok nem ismerik kellően a saját…..
tekniko 2011.02.26 21:20:40
@Béla Bácsi: Bela Bacsi Hogyan lehetsz nemzeti parti, ha nem vagy jobbikos? Meg tudnal nevezni egy masik nemzeti partot?
tekniko 2011.02.27 15:42:53
@Béla Bácsi: Attol felek ,hoyg a fidesz tul sok engedmenyt ad kulso erdekeknek /nem reszleteznem/ a magyarral szemben, nem tudhatjuk a jobbik mit tenne ha legalabb koalicioban lenne, most csak vergodik. Nagyon sok okos ember van a hatterben naluk,epitenek arnyek kormanyt
tekniko 2011.02.28 01:42:44
@Hutyibetyár: rakosi es kunbela, nem a vallasuk volt zsido, a fajtajuk! Micsoda kulonbseg!
2010. szeptember 13-án írtam:"Amint lesz egy kis időm, kikérem a Szíjjártó bérezésére vonatkozó adatokat is, mert nagyon érdekel, mennyi pénzért hajlandó folyton segget csinálni a szájából."Nos, jól megfizeti Viktor az ő szóvivőjét, aki bármit hajlandó…..
Deutsch Tamás aktivizálta magát, előbb naptárat készített, majd a "megtámadott" Orbán Viktor segítségére repült haza Brüsszelből. Az EU elnökségi nyitány az EP parlamentben roppant szórakoztatóra sikeredett, ahány újság, annyi nézet: Alázás! Szégyen! Orbán…..
tekniko 2011.01.24 23:39:40
@Ironfist: Szegyellni kene Magad ezert,amit most irtal