Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csodás

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kreinbacher és St. Andrea, a magyar borászat kései gyermekei, akik az elődök vállán óriásnak tűntek, ám ideje volna bevizsgálni, vajon saját jogon is ülve nyalják-e a Holdat.  A nagykorúságot mindenesetre szépen bizonyítaná, ha elengednék végre barrikanyu kezét. Dr. Spock…..
Tulajdonképpen magam sem tudom, szeretem-e a pinot noirt. Pontosabban én biztosan szeretem, de nem tudom, hogy e plátói rajongás talaján serkenhet-e komoly kapcsolat. Tépkedem a margaréta leveleit napestig, szeret, nem szeret, szeret, nem szeret, folyamatos vívódás ez. Többek szerint…..
Vége a nyárnak, de ez nem fontos, mert bár a Pannonhalmi Apátsági Pince 2006-os rajnai rizlingje és a Nyakas azonos évjáratú sauvignon blanc-ja is arról híres, hogy üdén-frissen keresi a fogyasztó kedvét, abban sem kételkedem, hogy akkor is jól fognak esni, ha végképp őszbe…..
A Művelt Alkoholista Béke poraira 2007.09.04 07:52:00
Hiába a tradíció, a technika, a tudás, a marketing, ha a bor megadja magát. Ha elemeire hullik, szétesik, pedig még fél évtized sem harapott bele. Talán a gyorsaság, amivel nagyot akartak alkotni, az vitte a sírba? Vagy felírhatjuk a szűztermésnek!? Nem tudom, az biztos, hogy…..