Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kacsa28

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A napenergia-hasznosítás egy meglehetősen szexi téma lett az elmúlt időszakban, nem véletlen, hogy mi is írtunk egy ilyen témájú cikket két hete. Viszont az utóbbi idők írásaiban szinte kivétel nélkül csak a napelemes rendszerekről írtak, írtunk, a napkollektorokról viszont egy szó sem esett, ami…..
kacsa28 2019.01.10 15:01:19
kacsa28 2019.01.11 14:05:41
@Arcade Macho: A telepített rendszerünk azért egy "cseppnyit" komplexebb és tartósabb cucc, mint a Bauhausos, hétvégi házra való. A részei tömören: 500 l-es hőszigetelt acél puffer tartály 2 belső csőspirállal, fagyálló rendszer kerintgető sziv-al, tágulásival, váltószelep a központi fűtéshez való alkalmi rásegítéshez, 4 db, db-onként 2m2-es sík kollektor (edzett sík üveges) tetőre szerelve, elektronikai vezérlővel, szerelvényekkel, gépészeti csövezéssel, minőségi alkatrészekkel, helyszínre szállítva, beszerelve, átadva, 1 év gari,
kacsa28 2019.01.11 14:06:36
@padisah: egyetértek.
Igazi vesszőfutás ez a történet a számára: az utolsó szövetségeseit is elveszítette ezzel az üggyel, és cserébe nem nyert semmit. ..
kacsa28 2018.12.02 23:24:28
@élhetetlen: ez a hír sem a CEU hírnevét rontja: 444.hu/2018/11/30/a-ceu-magyar-kutatojanak-munkaja-a-nature-cimlapjaig-jutott
Kár, hogy az Orbán-hit elvakítja híveit, és már évek óta nem a politika, érvek, hanem vallási áhitat gátolja tisztánlátásukat. Őszintén sajnálom szegény megtévedt bárányokat és csak azt sajnálom, hogy ezzel igen jelentős kárt okoznak (nekem legalábbis) szeretett hazánknak.
kacsa28 2018.12.03 10:45:33
@csabakirályfi: Ön is tudja, kedves Csabakirályfi, hogy erőltetett csúsztatás, amit ír; mindenképpen annak jelentőségét akarja kisebbíteni, hogy egy CEU-hoz kapcsolódó kutatás ilyen sikeres nemzetközi pályázaton eredményt ért el (ellentétben számos hazai egyetemmel). "Játék a tetűkkel", ahogy próbálja annak jelentőségét kisebbíteni, hogy Barabásinak egyáltalán van köze a CEU-hoz. És remélem azért örül (pezsgő remélem behűtve az ünnepléshez), hogy a jövőben már nem kell ilyen botcsinálta, hajánál fogva előráncigált okoskodásokra az idejét fecsérelnie, mivel a CEU bécsi pályafutását már nyilván nem fogja ilyen intenzíven követni.
Gratulálok tehát Önnek és kedves vallásvezetőinek, Pártunk és Kormányunk (sajnos az enyém is) -köszönhetően az Ön és szavazótársai hathatós támogatásának- ismét sikeres győzelmet aratott az immmmperializmus ármánykodó ügynökein.
Szép hagyománya van már az köztévénél annak, hogy bizonyos híreket és riportokat úgy vágnak meg, majd adnak le a műsorba, hogy az csak részben, vagy egyáltalán ne fedje a valóságot, cserébe tökéletesen tükrözze a kormány üzenetét és álláspontját a menekültekkel kapcsolatban. Egy olvasónk azonban…..
kacsa28 2018.11.25 10:58:40
@exilis: Sajnos én is hasonló helyzetben vagyok, és legutóbb épp ezért választottam már a MOMENTUMOT. Követem őket, bizalmat adok egy új, az eddigi, láthatóan hova (nem) vezető politizálást elvető, egymást nem kizáró, hanem befogadó és partnernek tekintő csapatnak és gondolatkörnek.
Ami pedig az ún. "közmédia" ámokfutását illeti, az lehet, hogy kimeríti a hűtlen kezelés tényállását, ugyanis az adózók egy része nem kap az ún. "közmédia" részéről a pénzéért semmit (abból a 80 mlrd ft-ból).
kacsa28 2018.11.25 22:00:41
@Meister: A bejegyzésemben elsősorban a rádiózást kívántam jellemezni, nem a TV-zést. Főleg arra akartam felhívni a figyelmet, hogy vidéken (és ez most földrajzi értelem) jóval korlátozottabb a rádiók elérhetősége, mint pl. Bp-en vagy a nagyvárosokban. Gyakran járom az országot és gyakran már a Kossuth is csak AM-en jön rendesen. És arra is fel akartam hívni a figyelmet, hogy napközben az emberek nagyobb része, elsősorban akik dolgoznak, de úgy általában is inkább a rádiót hallgatják, a TV az inkább késő délutáni-esti műfaj.
A bejegyzés előzményében meg (lsd. fentebb fortin2 bejegyzését) az ún. "közmédia" hallgatottságát-nézettségét elemezték, és abból is az derül ki, hogy az ún. "közmédia" TV csatornáit (köszönhetően a színvonal drasztikus mélyrepülésének is) viszonylag kevesen nézik, de a KOSSUTH MR1 hallgatottsága 2millió körül van, azaz a hatása jóval hangsúlyosabb, mint az ún. "köztévé" csatornái.
kacsa28 2018.11.25 22:02:57
@meronem: A Momentum minden gondolkodó, a jövőért felelősséget vállaló embert vár, lett légyen az Fideszes vagy akár MSZP-s korábban. Meg kell érteni, hogy ha nem változtatunk a korábbi évtizedek szekértábor-viszonyain, 30 év múlva ugyanígy itt fogunk anyázni és siránkozni, hogy miért vagyunk még mindig 30 évvel Ausztria mögött.
A szocialista Magyarország mindennapjait - eddig még nem látott, eredeti színes fotókkal bemutató - sorozatunk folytatódik az MTI fotósainak munkáiból. Ma az 1966-os és az 1967-es év van soron. 1966. augusztus 29. A Vigadó tér a Pesti Vigadó frissen felújított homlokzatú épületével. MTI Fotó:…..
Tünci nevű olvasónktól kaptuk az alábbi levelet, akivel nem voltak valami kedvesek az eladók a Sugárban. Egyik este a Sugár Soft Divatáru nevű boltjában jártam, ahol a felsők között válogatva a a következő beszélgetésre lettem figyelmes két eladó között, akik az üzlet…..
Subba Kulka János Rajongói Klub 2012.11.07 19:38:10
A Kulka János Rajongói Klub jelenleg a facebook csoportok alfája és omegája, Egyszerűen nincs jobb, nagyon keményen tolják. Prémium kommentekkel! és a bónusz mellé: Kulkapédia bazz......