Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Peter__Blau

0 bejegyzést írt és 453 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fintess guru Update Norbi a Facebook oldalán közzétett, egy autós-kerékpáros véleménye az autósoknak címen írt posztjában jól beolvas a négykerekű benzifalókban terpeszkedő, zabáló, bagózó, bringásokat inzultáló autósoknak, amit változatlan formában adunk közre.…..
Tetszik a "mű"vésznő, habár én inkább egy orrhangú kóris­tának hívnám. Ha lehetősége lenne újraszületni, még akkor is vérátömlesztésre lenne szüksége, hogy megközelítse Lindát. Opportunista seggnyaló! Ezt kommentelte a Facebookon Király Tamás, Király Viktor apja,…..
Peter__Blau 2014.02.25 12:28:23
@furo80: És rendszeresen versenyzel Magyarországon élő magyarokkal, hogy ki a nagyobb magyar, te vagy ők?
És általában te nyersz? Hű :-D
Peter__Blau 2014.02.25 13:17:44
@furo80: Értem és megértem. Csak nekem mindig olyan furán hat amikor megkapjuk tőlük, hogy ők mennyivel nagyobb magyarok mint mi, akik Magyarországon élünk. Senki nem tehet arról, hogy a határnak melyik oldalára született. Ez a széthúzás olyan szomorú jelenség. De igazad van, az is szomorú jelenség amikor a Magyarországon élők beszólogatnak az országhatáron túl élőknek. Abba kellene hagyni egymás csesztetését. Egy nép vagyunk, mindegy hova születtünk és hol növünk fel. A magyar az magyar mindenhol és haláláig az is marad. Akár tetszik neki, akár nem, így járt :-) Inkább segítsük egymást :-)
Peter__Blau 2014.02.25 17:08:18
@Peterpapo: "Akik nem tudnak Lindának megbocsájtani, azok Vikidálnak meg tudnak vajon?"

Nem, ugyanolyan szégyen.
A Jobbik következő frakciójában kizárólag politikusok lesznek. A lista első 27 jelöltjéből mind a 27 képviselő. 26 most is országgyűlési képviselő, a 27. pedig megyei közgyűlési képviselő. Így egyetlen "civilt" se visznek a parlamentbe, hiszen 27-nél több képviselőjük…..
Nem ócsárolok senkit, sem a háziorvost, sem a kórházi szakrendeléseket, de tény, hogy megtapasztaltam, hogyan betegítenek meg lelkileg is egy addig makkegészséges, életvidám embert.  Kedves Szerkesztők, sziasztok!   Ma reggel teljesen véletlenül botlottam a blogba, azon…..
Peter__Blau 2014.01.30 15:14:55
@Peter__Blau: így = íny
Peter__Blau 2014.01.30 15:18:08
@whale: Meghaltak tőle emberek :-) De nem több mint a syncumartól.
Peter__Blau 2014.01.30 15:23:55
@whale: "Igen, az a vicces a végtagi trombózisban, hogy úgy vagy életveszélyben, hogy észre sem veszed.:) Kicsit fájdogál a lábad, mintha izomlázad lenne, vagy mintha meghúztad volna."

Én is két hétig jártam vele dolgozni, mindenki azt mondta izomláz vagy húzódás, aztán mikor két hét múlva sem múlt az izomláz vagy húzódás akkor elmentem orvoshoz. Semmi extra tünet nem volt, picit vastagabb volt az egyik vádlim a másiknál és ha ráálltam fájt, pont mint egy erős izomhúzódás. Ultrahang egyből kimutatta a vérrögöt. Vicces volt, hogy még a párnáról se emeljen fel a fejem, ha felemeltem kiabált velem a nővér a kórházban. Előző nap meg még simán futkostam vele :-) Orvos is mondta, hogy két hét után már valószínűleg nem fog megindulni az a vérrög, de előírás hogy feküdjön mint egy darab fa, feküdtem 10 napig.
Szombaton este Lady Gaga is fellépett azon a Stones-bulin, amin volt még rendes zenészember a vendégek között (például Bruce Spingsteen), és amit élőben streameltek világszerte, hogy aztán a koncertből kivágott, felvett videókat egyenként szedegessék le a videómegosztókról. A…..
Idén már nem készül több szappan, és ha jól sejtem, a meglévő készlettel tavaszig egészen jól kihúzzuk, szóval legközelebb valamikor március végén, április elején lesznek új szappanok. Ez persze nem jelenti azt, hogy tavaszig teljesen leáll a boszorkánykonyha.  Készül…..
Szlovákia-Magyarország 2:0! Bős-Nagymaros után újabb összecsapáson igazoltuk a papírformát, ahogy azt az előzetes latolgatások alapján sejteni lehetett, sallangmentesen lehoztuk Brüsszelben a meccset. A dotoho birtokába jutott néhány kép, hogyan égette magát a magyar…..
„Ne vesszünk el a részletekben” – intette a bíróságot az orvosszakértő az ezúttal túlfűtött tárgyalóteremben, bár éppen a tatárszentgyörgyi helyszínelést rontotta el majdnem végzetesen a rendőrség. Igazságügyi orvosszakértőket hallgatott meg a bíróság. - Stépán…..
Peter__Blau 2012.10.18 14:20:31
8ker Konzervrendőr 2012.07.17 13:19:00
Pontosabban konténer-rendőrőrs, de annyira abszurd, annyira gettós, annyira harci helyzetet idéző, hogy csak na: egy konténerben kialakított rendőrség, rajta kamerák, benne konyha, wc és a munkaállomások. Helyileg ez a Diószeghy Sámuel és a Korányi Sándor sarkán található - a…..
Egy lepusztult pécsi városszéli nyomortanyán lakott P. László, aki a rendőrség szerint bevallotta, hogy meggyilkolta Bándy Katát.  A gyilkosság miatti felhajtás elűzte lakásaikból a romos telep korábbi lakóit, sokan a médiaérdeklődés vagy az esetleges bosszúállók elől…..
TComment A zöld Merga titka 2012.07.15 10:32:00
Ha úgy vesszük, negyven éve ismerem ezt az autót. És most már az enyém. De ez még semmi, van egy ok, ami miatt végtelenül sokat jelent nekem. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Múlt héten a rohasztó meleg rendesen kikezdte a vasutasok életét: két vonat koccant, leszakadt egy áramszedő, és Kelenföldön ki is gyulladt valami. M pedig 5 órát várhatott, mert eközben természetesen semmilyen információt nem mondtak be a szétfőve várakozó utasoknak: A…..
Régi-új hungarikum van születőben. A világ legszebb kávéházának választott budapesti New York Kávéház nemcsak burzsujoknak ajánlható, persze a fine dining étterme elsősorban az ő kedvencük lehet. A mintegy 120 éves épület néhány éve már régi pompájában áll, egyelőre…..
Chez DuBarry Liptay megfiatalodott 2012.06.27 15:03:00
Fent 2009-es, lent tavalyi kép. Mi történt Claudia arcával? A hivatalos verzió csak valamilyen kozmetikai mélykezelés. De attól a szeplő nem tűnik el. Szerintem volt egy minimum lézer (mélyhámlasztástól sem ilyen fehér a bőr), hialuronsavas töltés (ajakba tuti), és egy…..
Hétvégére lehűlést ígértek az időjárás-előrejelzések, nos ez érezhetően nem történt meg, a 35 Celsius fok nem éppen langyos hőmérséklet. Szombaton némi naptejjel és védőitallal felszerelkezve jókora sétát tettem a városban, nem csupán a szabad levegőn való…..
Nem válik az ember mindennap COTY-taggá, most ketten vagyunk ilyenek Magyarországról. Az biztos, hogy furcsa perspektívák bontakoznak ki a láthatáron. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
A Trónok harcának csöcsfaktora a Spartacus és a Magic City mellett messze a legmagasabb a tévében látható sorozatokat illetően, vetkőzik benne boldog-boldogtalan, ha kell, ha nem. Namármost a készítők nem minden jelenetet bíztak a vetkőzést tekintve amatőrökre, azaz színészekre…..
Peter__Blau 2012.05.31 14:51:28
Európa egyik legfigyelemreméltóbb teljesítménye a rasszizmus és az antiszemitizmus elleni küzdelemben következett be: amikor amatőr és hivatásos gyűlölködők e jelenségről beszélnek, szinte kivétel nélkül, múlt időben mondják: a németek elkövették a holokausztot. Európa a…..
Nívó Hisztiország 2012.05.22 09:26:00
Szia! Hogy vagy? Lehet pár kérdésem? Te is 40 %-os THM-re vetted a tévédet? Hiszen csak párezer forint volt a törlesztő havonta, és a szomszédnak is volt már! Aztán persze sírtál, hogy a sok hitel miatt nem marad pénz másra. Te is 1500-ért adtad el az 5000-ért vett OTP…..
Peter__Blau 2012.05.22 15:12:26
@Andie: Ilyen penge vagy és mégis kommenteléssel cseszed el az idődet? :-D
14 éves az Auchan és ebből az alkalomból nyereményjátékot hirdettek: minden 5000 Ft feletti vásárlás után kaparós sorsjegyet kap a kedves vásárló (ahányszor 5000 Ft-ot vásárolt, annyit), aminek hátulját lekaparva vásárlási utalványt vagy loch ness wellness hétvégét is…..
Az európai uniós halászati politika talán egyik legvitatottabb pontja az úgynevezett halászati partnerségi megállapodások, amelynek értelmében az EU-s flották egy bizonyos összeg fejében a nyugat-afrikai és a karibi országok vizeit halászhatják, elvéve ezzel a helyi közösségek…..
Peter__Blau 2012.04.20 08:55:07
MrMojo egész újlipótvárosi társasházának lakásonként 50000 ezer forintot kellene befizetnie a Díjbeszedőnek. 5 éven keresztül ugyanis egyik szolgáltató sem volt hajlandó kikapcsolni a villanyt/gázt a gondnoki lakásban, pedig többször is jelezték az illegális lakásfoglalást…..
Peter__Blau 2012.04.19 11:32:15
@MrMojo: De neked nem az a bajod, hogy 5 évig ott élt, hanem hogy 5 évig lopta az áramot, gázt és most neked kell kifizetni. Hogy jön ehhez a per? Sehogy. Azt nem értem miért nem lőtte le a szolgáltató a lakásban az áramot ha 2-3 hónapja nem fizették ki?
PTinfo Selyemhernyó villamos 2012.04.05 07:27:00
A törökök nem jutnának az ember eszébe rögtön, amikor a villamosreneszánszt említjük, pedig vagy féltucat városban épült villamos az elmúlt években. A folyamatosan bővülő piac természetesen a helyi gyártók érdeklődését is felkeltette, egy éve isztambuli…..
Peter__Blau 2012.04.05 20:18:08
@felucca: Szerintem olyan mintha a sínre koncentrálna azért nézne kicsit lefelé, jópofa :-)