Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WAdam

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég volt hír, hogy a Pictures of the Year versenyen az év napilapfotósának választott Damon Winter iPhone-nal készítette háborús képeit. Saját bevallása szerint az iPhone alkalmas volt arra, hogy jobban elvegyülhessen a katonák között, és életszerűbb fotókat lőjön.Az…..
WAdam 2011.09.23 18:34:47
@is: Printeld ki az elektronikus postafiókodba érkezett állományt, kérlek.
Elég brutális számok jelentek meg a tabletpiac második negyedévéről az IDC jóvoltából, amikből kiderül, hogy továbbra is az Apple a szegmens meghatározó játékosa 68,3 százalékos részesedéssel. Viszonylag könnyű kiszámolni, hogy 31,7 százalék jut mindenki másnak, ennél…..
Múlt hétvégén lezuhant a chilei légierő egyik gépe, a fedélzeten 21 katonával. Mivel a repülő viszonylag hamar eltűnt a radarról, a hadsereg nem tudta, hogy merre keresse a maradványokat, az egyik utas rokona azonban az első sokkból magához térve egy másik iOS-eszköz elé ugrott…..
WAdam 2011.09.09 13:53:50
@kartonbagoly: Remélem átméretezted 5MP-re a képet!
Bandroid Eddig tartott 2011.09.08 11:03:00
A türelmem. Szerettem volna egy deszkát, vártam, olvasgattam.Melyik a jó, melyik a nem. Az egyik oldalon az Apple univerzuma - az instant getes, playboy életmód magazinos, háromig számolok és kihalt a Flash, eeeegy, kettő, mondom kettő, eeegy, kettő, kettő világa. A másikon az…..
Röpködtek itt mostanában a számok, főleg a jövőre vonatkozó becslésekről van szó, összekötöttem őket egy csokorba. Ti is lássátok, hogy gondolják ezt most azok, akiket ezért fizetnek.A Foxconn 150.000 iPhone 5-öt gyárt le egy nap alatt. Ez mondjuk pont nem a jövőre vonatkozik,…..
WAdam 2011.09.08 15:04:01
A Deutsche Telekom hétfőn megkezdte felvenni az előrendeléseket az iPhone 5-re, annak ellenére, hogy az Apple-től semmilyen hivatalos információ nem érkezett. Nem lehet tudni, az eszköz mikor érkezik, milyen lesz, egyáltalán iPhone 5-nek hívják-e majd.A társaság természetesen tart…..
Most már minden híroldal szerint szeptember végén fogják bemutatni az Apple frissített mobilját, és abban is egyetért a többség, hogy az külsőre pont úgy fog kinézni, mint a mostani generáció. Múlt héten már írtam arról az antennakeretről, ami méretében, formájában…..
WAdam 2011.08.30 13:04:49
@legalizeit: Airplane mode :D
Egyik olvasónk hívta fel a figyelmünket arra a kiváló Velvet-cikkre, amiből kiderül, hogy néhány orosz csaj megígérte: ledobják ruhájukat, ha Putyin megnyeri a 2012-es választást. A kampányt Putyin Hadseregének hívják, és a tagok láthatóan attól sem riadnak vissza, hogy Ladát…..
WAdam 2011.08.06 21:37:39
Ismét Magyarországra érkezett az Utazó, múlt héten Steve Jobsot látogatta meg, most pedig másik teremtőinél teszi tiszteletét. Csabánál és nálam. És ha már Magyarországon volt, Székesfehérvárra is ellátogatott a kis ribanc, nem volt neki elég Budapest, meglátogatta az hajdani…..
Mark Pellegrino a sci-fi-rajongók egyik tévés istene, a Lost Jacobja mellett eljátszotta már Lucifert az Odaátban, most pedig vámpírvezért alakít a Being Human amerikai újrájában (Emberbőrben címmel vetíti az AXN), de volt ő már erőszakos fráter a Dexter első és második…..
Appleblog Imádom a technológiát 2011.06.01 12:27:00
Hétvégén a barátnőm feleségem családjának a vidéki nyaralójában voltunk, kerti partin vettünk részt. Ádámnak épp semmi dolga nem volt, úgyhogy áthívtam, egyen már velünk egy jót. Telefonban kezdtem el magyarázni neki, hogy jut el a kis Duna-menti nyaralóhoz, melyik főutat…..
WAdam 2011.06.01 15:04:08
@toszabol: +1
Visszatértem a nászútról, és ezt most nem fenyegetőzésképp mondom. Azt sem, hogy kinyitom a nemzetközi híroldalakat, és azt látom, hogy komoly fennforgás van: mindenki a következő iPhone-ról beszél, amit titokzatosan csak 4S-nek neveznek, de erről majd később.A…..
WAdam 2011.05.31 14:59:27
@kurblivas: Én is ezt szajkózom mindenkinek :) És szeptemberben én is beruházok egy iPhone-ra, csak kár, hogy nem az ötösre :S
Hogyan fényképezhetsz a világ egyik legtitkosabb országában? Észak-Koreában nem fényképezhetsz akármit, csak, azt, amit engednek, amit láttatni akarnak. A brit fotós, Charlie Crane sem járt másképp, egy év alatt megszerezte az engedélyt a fotózáshoz, majd kapott két kísérőt,…..
WAdam 2011.05.30 22:00:55
A következő nagy dátum tehát június 6, ekkor tartja az Apple a következő keynote-ot a WWDC-n. Azt már hónapok óta tudjuk maga Phil Schiller szájából, hogy az idei WWDC a szoftverekről szól majd:Ebben az évben bemutatjuk a Mac OS X és az iOS jövőjét. Ha Mac OS X vagy…..
WAdam 2011.05.30 10:13:31
A PlayON (leánykori nevén CD Projekt) bátor vállalkozásba fogott: ezentúl nemcsak játékokat, hanem könyveket is ki fog adni, méghozzá a lengyel Andrzej Sapkowski fantasy regényeit. Aki nem tudná: Sapkowski írásai alapján készült a The Witcher című pc-s szerepjáték, aminek a…..
WAdam 2011.05.17 21:31:05
@WAdam: Bűbájcsendőr
Főleg, hogy eddig sem követett. Csak jött velünk, és rögzített néhány pozíciót, meg wifi-routert, az Apple azonban kiadta az iOS 4.3.3-as verzióját, ami pontosan ezt a bugot javítja. A készülék ugyan továbbra is jegyzetel, miközben sétálunk, ám csak egy hétig, és az adatokat…..
WAdam 2011.05.05 10:40:11
@Kentauró7: Rákot tesz beléd, meg goauldokat. Vaagy inkább megkönnyíti az életedet? Hmm...
Közös akciót tartott a MÁV és a rendőrség, országszerte több vasúti átjárót ellenőriztek. A MÁV szakemberei megvizsgálták az átjárók műszaki elemeit, míg a rendőrök a szabályok betartását figyelték.A NOL.hu cikkét olvasva magam is meglepődtem, hogy milyen…..
Három lovasemberrel nyit a Trónok harca, középen egy önelégült fejű, macskabajuszos kisfickó, ő a főnök láthatóan. A másik kettőhöz hasonlóan talpig fekete hacukában indul neki a téli erdőnek, valami bazinagy jégfalból jönnek ki, amikor a kamera kizoomol, láthatjuk, hogy van…..
Idézem:"Kitaposom a beled, ha megtudom, hogy fiúzol!"Próbáld ki a szakítós.hu-t!Sziasztok! Ez egy ősrégi történet a szereplők az óta családosok 36-37 évesek, párszor beszéltek telefonon, sőt találkoztak is igaz, nagy társaságban, de a történteket soha nem…..
WAdam 2011.04.06 18:49:28
Azt hiszem, egy darabig elment a kedvem a masszázstól... 10 éve vagyok gyógymasszőr, de még sosem találkoztam ilyen esettel Angolul beszélő pasi bejelentkezett hozzám masszázsra, el is jött fél órával korábban, mint kellett volna, de sebaj, megoldottam... Mondtam neki, vetkőzzön…..
Michael Knight Pinokkiókormány 2011.03.29 14:05:00
Nem is értem, hogy Orbán Viktor most miért nem kiabál. Hogy miért nem sulykolja rekedt hangon, hogy micsoda aljas trükközés folyik Brüsszelben, meg hogy meghamisítják az adatokat és félrevezetik az Európai Uniót... Ja, mert hogy ezt most nem a Gyurcsány csinálja, hanem a…..
Néhány napig tesztelhettem az LG alsó-középkategóriás mobilját, az Optimus One-t és nem okozott csalódást. Ezt persze úgy értem, hogy a kategóriájában nem okozott csalódást, teljesen szerethető, jól összerakott telefonról van szó. Mielőtt belemennék a részletekbe, néhány…..
WAdam 2011.03.30 21:36:46
@Bankrator: Fingógombod fogadjunk, hogy nincs!
Gabi történetéből kiderül, miért nem adunk fel romlandó terméket postán. Pedig még ünnepnap sem volt, csak egy hétvége csusszant a logisztikai központba érkezés és a kiszállítás között, de ennyi idő alatt a fagyasztott dög rothadásnak indult:Az én édes jó anyám egy…..
WAdam 2011.03.30 16:52:54
@atpijkamo: Hátha kakas és tyúk is kel ki, aztán egy egész baromfiudvart hoz ki a MPL.
Kedves olvasók, Stöki egyéb irányú teendői miatt a héten megint alibi van, viszont cserébe igyekszem megint valami olyat megragadni, ami beindítja a nosztalgiázást. Összeszedtem pár dolgot, amik régen szerves részét alkották a játékidőnek, de mára szinte teljesen kivesztek -…..
WAdam 2011.03.27 21:44:39
@Agrael: Cauldron II áááááááá, ennek a nevét kerestem már 1-2 éve :D
IDDQD You wanna touch it, dont you? 2011.03.20 09:45:55
 Oké, ilyet aztán végképp nem szoktunk csinálni, hogy előzetes ingame videórészletet posztolunk egy játékból, de hát mégis csak a Duke Nukem Foreverről van szó. Bónusz Duke-logós vibrátorral és diáklány-egyenruhás leszbikusokkal.   ..