Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Illatoslányka

11 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mára már begyűrűzött az angolszász kultúrából hozzánk is az a szokás, hogy Valentin (vagy Bálint) napkor a szerelmesek vagy jóbarátok megajándékozzák egymást apróságokkal, csecsebecsékkel. Egy parfümrajongó mindig örül, ha van alkalom parfümöt adni és kapni, ezért összeválogattam pár női és férfi…..
Illatoslányka 2011.02.10 16:39:40
Nem a szokványos parfüm összetevők közé tartozik. A keserűnarancs leveleiből és leveles ágaiból vonják ki különleges, kesernyés citrusos illatát. Olaja nyugtató, feszültségoldó hatású.       Petitgrainos…..
Egy jó parfümreklámnak több ismérvje is van. Már első pillanatban meg kell ragadnia a vásárlót. Fontos, hogy figyelemfelkelő, ízléses, és szép legyen. Nekem ezek a kedvenceim.:Lolita Lempicka:Sí Lolita      Dior:Miss Dior Cherie…..
Ma úgynevezett lila illatokat fogok Nektek bemutatni. Az ilyen színű pafümök illata általában púderes, gyümölcsös-virágos, esetleg kissé füstös. Randira, alkalmakra, de akár hétköznapra is tökéletesek.DKNY:Delicious NightIgazi nagyvárosi, pörgős csajoknak készült ez az…..
Egy parfüm-több változat.Keddenként parfümsorozatokat, egy illat több változatát fogom Nektek bemutatni.Kezdjük a híres, közkedvelt Bvlgari Omnia sorozattal.OmniaA 2003-ban megjelent Omnia nagy sikert aratott. Fűszeres, meleg illatta sokaknak megtetszett. Többek között sáfrány,…..
Yves Saint LaurentTervezései a hatvanas években gyakran botrányszámba mentek, így például elsőként készített átlátszó anyagokból modelleket (Nude-Look), és farmeranyagból is az elsők között tervezett. A hatvanas-hetvenes években az Yves Saint Laurent-divatház olyan trendeket…..
Illatoslányka 2011.02.01 16:02:28
@timka81: igen, valóban az Opium és cinema az igazi emblematikus illatai az yves saint laurentnek, de gondoltam ezeket kevesebben ismerike, ezért ezeket választottam ki.
A Rive Gauche egy elég sok összetevős, nehéz aldehides illat. Sokan nem merik viselni, mert öregesnek tartják. Szerintem azért egy különleges alkalomra, télre mondjuk 30asok nyugodtan bevállalhatják.
Összetevői:lonc, magnólia, aldehidek, barack, gardénia, ylang-ylang, szegfű, rózsa, tonkabab, vetiver, írisz.
Állítólag Kate Moss kedven illata... :)
Lassan beköszönt a február, eljön a bálok, estélyek ideje. Estére érdemes teltebb, mélyebb, fűszeresebb illatokat választani a nappali könnyed, virágos helyett. Én ezeket ajánlom.:Bvlgari:Jasmine NoirRendkívül elegáns jázminos, púderes illat.     La…..
Bak A csillagjegyed a téli pihenés időszakával áll kapcsolatban. A földjegyek közé tartozol, uralkodó bolygód a Szaturnusz, mely a fejlődés és a koncentráció szimbóluma. Természetedből fakadóan inkább visszafogott vagy, türelmes, de ambiciózus. Sokat dolgozol, ezért vigyázz,…..
Pénteken parfümök összetevőiről fogok Nektek írni érdekességeket. Próbálok különleges, éredekes összetevőket bemutatni, hiszen a rózsát, jázmint és társait már mindenki ismeri.Osmanthus:Ez a különleges virág az ehető virágok kategóriájába tartozik. Különleges, erős,…..
A csütörtök a top 10-es listák jegyében fog telni.Mivel tombolnak a mínuszok, így melengető, puha téli illatokat ajánlok nektek.1.:Lolita Lempicka EDP.Ölelő vaníliás, mandulás parfüm.     2.:Thierry Mugler:AlienJázminos, fás, puha…..
Sziasztok!Szerdánként a színeké lesz a főszerep, a kiválasztott színben pompázó parfümöket fogom nektek bemutatni.Kezdjük a rózsaszínnel, hiszen mindegyik nőnek, aki kicsit is érdeklődik a parfümök iránt, megtalálható a polcán legalább egy, úgynevezett rózsaszín illat.…..
Ez a blog azért jött létre, hogy megmutassam a nagyvilágnak kedvenc parfümjeimet, a legújabb illatcsodákat, és érdekességeket közöljek a parfümök világából.Ha te is, mint én, a "parfümőrültek" közé tartozol, érdeklődsz az illatok iránt, vagy ha csak egy könnyed,…..
Lehet, hogy sorozat van születőben?! A jó és a béna parfümreklám. Caron megcsinálta! Olyan gyönyörűséges ez a reklámfotó, és minden szempontból hozza azt, amit egy jó parfümreklámtól én személy szerint elvárnék: egy érzést, hangulatot közvetít, amit jó esetben a parfüm jelképez majd ad át, ha…..
Tisztán látszik, hogy az idei év a rózsa éve lesz. Mint azt már az előző posztban olvashattátok, a Prada az Infusion sorozatát egy rózsás csodával bővíti, most az amúgy is rózsás szupersztár, a Chloé köszönti a tavaszt az új Rose Edition-nel. Most mondjam azt, hogy jaj a pénztárcámnak?:)A már…..
Parfümblog Top 10 nyári illat 2010.06.14 22:18:00
 Nyár van (végre)! Ilyenkor nem csak a bikinik kerülnek elő a fiók mélyéről, hanem a nyári parfümök is. Nem mindenki osztja az illatokat nyári vagy téli kategóriába, személy szerint én nyáron a könnyedebb illatokat használom, télen jöhetnek a fűszeres, orientális nehézbombázók. Általában a…..
Parfümblog Top 10 téli illat 2010.12.12 17:05:00
Itt a hideg, sötét, borongós évszak, amikor legszívesebben a fél ruhásszekrényt magunkra húznánk, és egy forró tea mellett üldögélve ki sem mozdulnánk a finom, meleg lakásból. Ilyenkor jól jön egy kis illatterápia, ami feldobja a napunkat vagy éppen melegséget csempész dolgos hétköznapjainkba. Télen…..
Illatoslányka 2011.01.24 20:33:43
A tavaszig még várni kell, így akit nyomaszt a szürkeség és lehangoltság, a következő parfümökkel garantáltan feldobhatja a napját!Clinique Happy Az 1998-ban kiadott Happy a Clinique történetének leghíresebb és legkeresettebb parfümje. A Happy (Boldogság) nem más, mint a napfény, vidám reggelek és…..