Regisztráció Blogot indítok
Adatok
barbon

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyári Csepelek és Ikarusok 20 ezer kilométeres útja kő- és homoksivatagban. Egy hihetetlen túra 16 évvel a Dakar előtt...
barbon 2021.11.24 13:47:32
@Pierr Kardán: @hypochloride: Katona koromban nekem is volt szerencsém rengeteg Csepelhez,és mivel műhelyben töltöttem a két évet így természetesen a javításhoz is.Végtelen egyszerű szerkezetek voltak.Amennyiben rendben volt a motorja és az akkuja sohasem kellett az indításával bajlódni.A váltóról csak annyit,hogy valóban nem szinkron váltója volt,de egy megszokás után hang nélkül lehetett vele váltani.Akinek egy kicsit több érzéke volt az meg kuplung nélkül is tudott váltani,fel-le.
Olvasónk karácsonyi ajándéknak szánt okosórája sehogy sem bírta a strapát. Hamar lemerült, akárhogy is próbálkoztak a használatával. Az ünnepek miatt nem sikerült az elállási időn belül visszavinni, az üzlet pedig nagyon szabálykövető, nem is vették vissza, úgyhogy megkezdődött a garanciális javítás…..
barbon 2020.01.24 10:24:23
@Terézágyú: Hogy tudtad kapásból kitalálni :)
Ezer évvel a modern potencianövelők felfedezése előtt a középkorban ugyanúgy igyekeztek megtalálni a merevedési zavar kezelésének megfelelő módját, mint ma. Az egyik legnépszerűbb és legelterjedtebb orvosi könyvben több - belsőleg és külsőleg alkalmazható - módszer is…..
Azonnali hatállyal kirúgta a TV2 Gáspár Győzőt (Győzike), mert megrángatta és szidalmazta az Édes Élet című műsor stábjának egyik női munkatársát. "Kollégánkat csak a helyszínen tartózkodó férfi munkatársak beavatkozása óvta meg a további bántalmazástól. A TV2…..
barbon 2014.07.23 19:28:37
Az egy dolog, hogy Bikkmakk86 egyáltalán nem tudott sehol fizetni a csipkártyás MasterCardjával Mexikóban, de az MKB még 8 eurót sem hajlandó jóváírni a kényszerATMezés után. A Homárnak mintha az rémlene, hogy Amerikába Visa-kártyát kell vinni, de lehet, hogy Mexikóban az sem…..
Bloáf a Jókai tér sarkán még rágyújtott egy búcsúcigire. Épp elköszöntünk volna, amikor egy hatalmas palesztin sálkendőt viselő, kb. 16 éves leányka ugrott oda hozzánk, és megkérdezte: bocs, az Opera erre van vagy arra? Biztosan elsőtüntető. Jó is az...
Első Magyar Házisörfőző Egyesület  Harmadik alkalommal került megrendezésre a házi sörfőzők, pontosabban az otthonfőzők találkozója. Szép számmal képviseltette magát a hazai sörfőző közösség. A létszám nyilvánvalóan nem teljes, sok otthonfőző biztosan nem is…..
barbon 2011.09.15 14:13:13