Regisztráció Blogot indítok
Adatok
konqueror

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma, ha valakitől megkérdezed, néz-e amerikai futballt, a kérdezettek nagy százaléka az NFL-re gondol. Ha kicsit jobban érdeklődik a dolog iránt, akkor esetleg képben van az NCAA-vel (hála Istennek egyre többen vannak így), az igazán hardcore fanok pedig még azt is tudják, mi az a…..
Aki nincs fenn a Facebookon, az nem létezik – tartja a mondás. Nos, ez nyilvánvalóan nem igaz (annál is inkább, mert így a saját nagymamám is annullálódna), de tény, a közösségi oldalak ma jelentős szerepet töltenek be az emberek életében. Érdekes tehát megvizsgálni az…..
Kis blogunk újra lazább témák felé tekintget. A következő bejegyzés a zenét szerető emberek számára lehet majd kedvező, hiszen azokat a videoklipeket vesszük sorra, amelyek amerikai futballos utalásokat tartalmaznak. Vágjunk is bele nyomban. Az első rögtön egy magyar együttes…..
Megkockáztatom, hogy mindenki, aki most ezeket a sorokat olvassa, látott már videójátékot. Hiszen ha itt ülsz, akkor a számítógéphez feltehetően értesz, ha ezt olvasod, akkor az amerikai futball iránt is van érdeklődésed, játszani pedig egyszerűen mindenki szeret. Cikkemben ezt a…..
Ezúttal jómagam (konqueror) fogom blogbejegyzés formájában megosztani az olvasókkal, hogy miképp kerültem kapcsolatba az NCAA-vel. Először csak egy kis cikket akartam szubjektíven az OU-ról, aztán jött az ötlet, hogy bizonyára a többi kollégára is kíváncsiak lennétek. Így…..
Bejegyzésemben ezúttal az amerikai futball témájú reklámokról lesz szó. A reklámokat általában nem szereti senki, mert hangosabbak a műsornál, túl sok van belőlük, állandóan ugyanazok mennek, és nagy részük mellőzi a kreativitást. Szerencsére a sport témájúak általában…..
A sok elemzés és komolyság után ezúttal egy könnyedebb témájú cikkel próbálok örömet szerezni a látogatóknak, eme blogbejegyzés ugyanis nem a fociról fog szólni. "Hát akkor miről?", hördülhet fel a lockout ügy miatt amúgy is megtépázott idegrendszerű egyszeri NFL…..