Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jazzbubu

0 bejegyzést írt és 389 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csütörtök a közéleti mókáé, érjük is ma be ennyivel, mert nagyon silány a választék. Vegyük úgy, hogy ez a böjti időszak, semmi zsíros mozi, csak a szikár, kalóriamentes doku, ismeretterjesztés, közéleti. A Szempontban például a kisebb országgyűlés lehetőségét járjuk…..
Hivatalosan is letudtuk 2008-at. A zergebaszó hideg ellenére átlépünk a 2009-es tavaszi szezonba, amit úgy fogunk emlegeteni, mint azt az évet, amikor… negyedszer nyer zsinórban az Inter? A masszív semmi zseniális ragozásával is odaér a Juventus? A Milanban tobzódó zsenialitás…..
Kiváló weboldal a HAJ, vagyis a Halhatatlan Jimmyért Mozgalom szájtja, sőt közösségi oldala, főleg a termékeny feszültség miatt, ami körüllebegi az egészet, miszerint mi ez az egész. Ha tényleg Jimmy rajongói csinálták volna, hogy választhatták pont a HAJ nevet neki? Ha nem…..
jazzbubu 2009.01.16 12:17:37
@stikasz_1:
"népszerű ponyvaíró"?
Olvastál valaha valamit Rejtő Jenőtől?Igen?Csak nem értetted?
Lehet,hogy erről nem az író tehet.
jazzbubu 2009.01.16 12:37:55
@stikasz_1:
Te minősítetted Rejtő Jenőt "népszerű ponyvaíró"-nak,ami nem igaz.Ő a ponyva paródiáját írta meg.Zseniális író volt,egyike a világ legjobb humoros íróinak.Jogos az utca és a szobor.
Kérlek ne hasonlítgasd Őt Szabolcska Mihályhoz,pláne ne Zámbó Jimmyhez.
Ma aztán igazán örülhet mindenk, aki karácsonyra 1,40-es plazmatévét újított, mert  nagyképernyőn azért egészen másként mutatnak az egzotikus helyeken játszódó kaland- és a részletgazadag kosztümös filmek is, kora esti sávunk pedig tele van ilyenekkel. Jön Tom Hanks,…..
jazzbubu 2009.01.11 20:08:32
comment:com All That Jazz 2009.01.09 16:30:00
A mai nap nyertesei a dzsesszrajongók és a régebbi, de időtálló filmek kedvelői, igaz, előbbieknek valahogy - praktikusan az utóbbiaknak szóló művekkel - ki kell húzniuk éjfélig, akkor kezdődik ugyanis tragikusan fiatalon elhunyt napipasink, Jaco Pastorious 1982-es montreáli élő…..
jazzbubu 2009.01.09 19:21:18
A szegényes filmkínálat miatt a mai napot egyértelműen a sorozatok és a zenészek mentik meg, illetve a focirajongóknak az Atlético Madrid - Barcelona (Sport2, 20:00) meccs közvetítése. A kora esti kínálatból azért a bohókás francia komédiák kedvelőinek bejöhet a Holnap egy új…..
Különösen szabolcsi polgártársainknak ajánljuk a Pingvinek vándorlása (17:00 m1) című Oscar-díjas francia dokumentumfilmet, de mindenkinek hasznos megfigyelni, hogyan melegítik társaikat ezek a bájos madárkák. Gyerekes családoknak A Robinson család titka (18:55 HBO Comedy) című…..
Még senki nem kezdte el díszíteni a karácsonyfát, van, aki még meg se vette, úgyhogy még pont időben szólunk, hogy a legjobb dísz a vízzel töltött nájlonzacskó, ilyenből aggassunk a fára tízet-húszat, így kizárt, hogy fölgyulladjon a fa, ráadásul a fölösleges…..
Szerda reggel még Kovács I Zoltánként vette föl a munkát, de délutánra kikopott nevéből a római szám. Így múlik el a világ dicsősége, írhatnánk, ha bármiféle dicsőségről meg lehetne emlékezni Zoli győri szerepvállalásával kapcsolatban. Azonban… Nem is olyan…..
Az ajánló estére szól ugyan, de aki még időben olvassa, az fusson a tévéhez és szerezzen magának egy kellemes délutánt az Idétlen időkiggel (Tv2, 16:40). A szombat este jó pár hete a Megasztárról (Tv2, 19:30) és a Szombat esti lázról (RTL klub, 19:30) szól, amit a többi…..
Szerda és BL nap van, focirajongók így valószínűleg a Kolozsvári CFR - AS Roma (m1, 20:10) meccset fogják nézni. A többiek jót szórakozhatnak a konyhába beszabaduló és ott önmegvalósító kis francia patkánnyal (L'ecsó, HBO, 20:00), vagy megnézhetik a '90-es évek amerikai Jules…..
jazzbubu 2008.11.26 22:36:18
Ha megkérdeznék tőlem, hogy a bohócliga miért gyenge, rengeteg frappáns választ bírnék adni. Főszabályként a közeget emlegetném. Következmények nélkül lehet csak úgy belehugyozni a közmorálba. Az Utolsó Magyar Futballista, Détári ennek az egyik nagy mestere. Döme blazírt…..
Az MTV ünnepi műsoráról már írtunk tegnap, a randalírozás közvetítéséről pedig majd lehet, hogy fogunk, de reméljük, hogy nem lesz rá szükség. Egyébként a csatornák jó későre rakták az 56-os filmeket, lehet, hogy pont azért, hogy a…..
Hagyjuk a krimihétfőt, kezdjük inkább a hetet Mézga Aladárral, vagy a Tizedes és a többiekkel. Tulajdonképpen nekünk is volt sci-fink, az volt a címe, hogy Mézga Aladár különös kalandjai, vállalható volt, nem úgy, mint a Pirx, volt benne filozófia is, meg poénok, szóval…..
jazzbubu 2008.10.20 23:15:50
Meglepő módon vasárnap ide vagy oda, a kora este legszuperebb mozijának a klasszikus Halál a Níluson (Zone Europa, 20:00) ígérkezik, az egyik kertévé ugyanis egy közepesnél éppen csak, hogy jobb vígjátékkal (Az álomnő, Tv2, 20:05), a másik pedig egy látványos, de butácska…..
Múlt héten indultak a királyi tévé szerda esti beszélgetős műsorai, a Kepes-féle Különös történetek (m1, 20:10) és a Szulák és más (m1, 21:10). Előbbiben Kepes András mai vendége a bolíviai születésű félig magyar-félig katalán kalandor és gyakorló forradalmár Eduardo…..
jazzbubu 2008.10.15 21:57:47
comment:com Tűz van, Milos! 2008.10.11 14:24:00
Ahogy azt már a héten beajánlottuk, ma indul az m1 új gyerekműsora, a Gyermekszínház (14:40), amiben ma a Cipity Lőrinc című darab első része lesz. Aztán A mesemondó (15:15) dán rajzfilmsorozatból Az aranykincs kerül sorra Andersentől. Ma van az HBO kódolatlan napja is, úgyhogy…..
jazzbubu 2008.10.11 22:04:01
Ma indul a Celeb vagyok, ments ki innen! (19:05) az RTL Klubon, az első részt érdemes megnézni, különben nem fogjuk érteni, miről beszélnek a kollégák a kávészünetben. A munkanélkülieknek marad Monk (19:00) a Viasat3-on, aki ezúttal újra iskolába megy. A Comedy Central elhozta…..
Amíg az RTL Klubon 16:30-tól Geszti Péter visszamegy a múltba, addig ugyanekkor Robert Zemeckis megy Vissza a jövőbe a Tv2-n. Azt hiszem nem nehéz a választás. Akinek van FilmboxHD-je, az viszont inkább nézze meg a Félix és Rose-t negyed öttől, vagy már jó előre jegyezze meg, hogy…..
jazzbubu 2008.06.01 19:47:33
A pálya megközelítése:Autóval M3-asról Mezőkövesdnél le, majd a sima 3-as út felé átvágsz a városon és irány Bogács. 4 km múlva a 2511-es sztrádán megérkezel Cserépbe.Vonattal csak Mezőkövesdig jutsz, innen az állomás kijáratától indulnak buszok Cserépbe.Busszal az egri…..
Hiába énekeltük anno lelkesen, a föld mégsem dőlt ki sarkából, más szóval nem történt bombameglepetés, továbbmentek, akiktől jogosan elvártuk, hogy így tegyenek. Méltassuk néhány szóval a kiesőket, hiszen ahogy a Roma a Manchester B ellen, úgy a Schalke is helytállt…..