Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gesta Hungarorum Anonymous

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Voltak, akik felhördültek, másoknak mosolyt csalt az arcára, amikor jeles politikusaink közül egyik-másik megemlítette, hogy ingyenessé teszi a fővárosi tömegközlekedést. Bár az intézkedés nem lépett életbe, számos utas kész tényként kezeli az ígéretet és jegy nélkül…..
Gesta Hungarorum Anonymous 2011.03.23 16:43:35
@kén-e egy nick?: Okes, Bécsbe és Velencébe miért tudok olcsóbban kimenni vonattal, mint Magyarországon belül Budapestről Siófokra?
Gesta Hungarorum Anonymous 2011.03.23 16:49:24
@kén-e egy nick?:
Mennyibe kerül egy repülőgép+amortizáció+karbantartás+légikikötői díj+lófüle? Nem kell a demagógia..

Felesleges a vitánk, mert te fanatikus BKV/MÁV hívő lehetsz, én meg csak egy utas, aki a saját bőrén érzi a növekvő aránytalanságokat.
Gesta Hungarorum Anonymous 2011.03.23 16:53:47
@kén-e egy nick?: Szerintem kicsit távolodj el a témától, nyisd ki a szemed, és próbálj meg objektívabb lenni, és meglátod, mennyire igazam van.

Mindent meglehet magyarázni féligazságokkal, a tény azonban nem változik: A BKV/MÁV jegy/bérlet nagyon drága, a többi csak parasztvakítás.
Nem kéne, hogy megint rólam szóljon a blog. Legalábbis én egyáltalán nem így terveztem.Tulajdonképpen azt sem gondoltam, hogy a decemberi kalandjaink képesek tovább bonyolódni, de láthatóan tévedtem. A házrobbanáson lelkileg lassan valahogy túl verekedjük magunkat -…..
Gesta Hungarorum Anonymous 2011.02.26 13:03:34
Ez pár éve történt. A környékünkön egy házba bemásztak egy három méter magasban lévő kb. 40x40-es kisablakon (létra nélkül), máig nem értem, hogy bírták ezt az akrobata mutatványt megtenni. (üres fal, nincs kapaszkodó sem, és nem használtak semmi eszközt)

Kihívta az ismerősünk a rendőröket, kijöttek, se ujjlenyomat keresés, se semmi, azt mondták ma már a legbutább betörő is tudja a filmekből, hogy kesztyűt kell felvenni.

Azt mondták az egyetlen remény, hogy sorozatbetörő, és ha megfogják valahol, és az egyik ellopott cucc előkerül, akkor van esély..

Volt modern mozgásérzékelős riasztó, fémkeretes nyílászáró, minden lófüle. Azt mondták, ahogy van védelem, ugyanúgy van kikerülése is..

Az okozott kár: 5M HUF.

Tanulság? Kérdezték a rendőröket, mi a teendő egy ilyen ügyben? Azt mondták, sokféle betörő létezik, vannak akiket könnyen ellehet tántorítani, ha belefutsz egy erőszakos fickóba, aki lesz*rja, hogy te ott vagy, az pech.. Olyanok a betörők, mint a világunk..

Eszembe jutott egy hidegkúti eset is, erre emlékeztek?

www.zsaru.hu/modules.php?name=News&file=article&thold=-1&mode=flat&order=0&sid=520

Szörnyű emberek vannak.. :(

Lehet, hogy ez nem jó döntés, és jobb lapulni, mint szar a fűben, én biztos szembeszállnék egy erőszakos faszkalappal, akármekkora hegyomlás is, ha már vége van, legalább hagyjak rajta valami nyomot..

Hja, és mi a konklúzió? Civil járőrszolgálat alakult, és este félóránként tesznek egy kört a környéken..
Tizennyolc napig tartó masszív tüntetések után megbukott a Mubarak-rendszer Egyiptomban. A hatalmat a katonaság vette át, Kairó utcáin óriási népünnepély zajlik. Az [origo] helyszíni riportja.Folytatás itt. ..