Regisztráció Blogot indítok
Adatok
P. Hentes Béla

65 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Összeszedte a sporttelepből a legrosszabb arcú öregeket és a legtejfölösebbszájú fiatalokat. De még így sincs elég embere, mert Sülét és Ballát is támogatja. Ebből mekkora pofára esés lesz őszre. Nem baj, Bandi bá marad, ellenzék sír, Bács szapul, Simó kamuzik. Nincs itt semmi látnivaló...
P. Hentes Béla Csőzik banda 2019.08.18 11:33:00
Lászlónk kitette az összes nevet. Nem mondanám, hogy készítem a Csőziket polginak táblákat. Balla várható volt, hogy beáll, a kis csinin kívül meg mindegyiknek vagy olyan feje, vagy olyan múltja van, hogy inkább börtönben látnám őket viszont...
Bayer után TMA is kapott egy keresztet. Most megyek hányni, majd jövök...
Ez is elkezdte kitenni a csapatát. Nem mondom elég vegyes de hogy TMA ettől nem fog maga alá piszkítani az biztos. Még akkor sem ha éppen elszégyellte magát a buzizás miatt...
Aszongya a jóképességű, hogy az ellenzék leszedte a Fidesz plakátjait, majd most visszatette, hogy ezzel is a Fideszre tudjon mutogatni. Az én elméletem meg az, hogy kint maradt, mert egy Fideszhez köthető cég megint szarul végezte a munkáját. Ennek több valóságalapja lehet. Misó Károly, ez nem…..
Ez a Pács "Takony" István egy látnok! Emlékeztek még a taknyos beszédére, igaz? Előre látta, hogy az ellenzék O1G t fog kiabálni. És mennyire meg is tették, le a kalappal! https://24.hu/belfold/2019/07/27/o1g-megszivatta-erd-ellenzeki-kozosjeloltje-a-helyi-fidesz-mediat/ Pács Istvánnak meg…..
Ez megint hinti a hülyeséget. Aszongya, hogy csak ők hirdettek programot. Pedig az nem érhető el sehol. Ami papírfecnit lobogtat, azt meg bárki letöltheti az önkormányzat lapjáról, mert az nem a Fidesz programja. Misó Károly nagyon gyorsan eljutott addig, hogy betelepülése után (amikor szó szerint…..
P. Hentes Béla Összefogás 2019.07.27 12:45:00
Most láttam csak ezt a hírt, mekkora troll ez a TMA. Előjött a kamuegyesületével és ők is támogatják. Elhalászta az összefogás nevet Csőzik és teszetosza bandája elől...
P. Hentes Béla TMA és csapata 2019.07.26 07:49:58
Az van, hogy TMA bejelentette a csapatát a szokásos triumvirátussal az élen: a bűnöző, a bunkó és a bevándorló. Mondjuk frissítettek egy kis pipihússal, de sikerült a legsötétebb Fidelitaszost előhúzni a bokorból. Gondolom ez volt a cél, a meglevő bábú helyett egy jobban pozícionálható bábút…..
Mert olyankor szoktak előkerülni az ilyen gyengeelméjűek. https://erdmost.hu/cikk/aradszki-andras-megtalaljuk-forrast-lakoutak-fejlesztesere Aszongya Aradszki, hogy megtaláljuk (mármint ő és TMA személyesen) a forrást a lakóutak fejlesztésére. András! Ezt már ígértétek az előző választáskor! Sőt,…..
Hogy is van az, hogy a civilek ne szóljanak bele a politikába? Aztán ez jön velem szembe: Persze nincs igazam, mert az Összefogás Egyesület nem civil, mindenki tudja, a helyi Fidesz fedőszerve, a telephelyével, a pénzeivel együtt...
https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/2019/07/05/nagyon_kemeny_dilemma_tatabanyan_meddig_toketlenkednek_meg_az_ellenzeki_partok Érden ugyanez van. Megvan a csapat, megvan a csapat, aztán ennyi a mondás. Közben bejelentette Tekauer és Balla is. Az "ellenzék" leírta magát...
P. Hentes Béla Gyanús, gyanús... 2019.07.02 08:09:54
A három B közül a Bűnözőnek megbuggyant az agya...
P. Hentes Béla Ismeretlen? 2019.06.21 08:59:15
Balla Imrét nagyon tolja egy Fehér Zsolt. Cuki, hogy mellette van, de az egyik ismeretlen nem nagyon tud segíteni a másik ismeretlenen...
https://www.facebook.com/erdi.kozeleti.kerekasztal/posts/2291228147640758 Aszongya, hogy: "Hosszú és kemény egyeztetések után megállapodás született." Értsd: felosztottuk a várost magunk között. Mitől más ez, mint a Fityesz? Aszongya: "A közös polgármesterjelölt márciusi bejelentése után" Értsd:…..
P. Hentes Béla Indul a cicaharc! 2019.06.15 10:15:52
https://erdmost.hu/hu/cikk/onkormanyzati-valasztas-fuggetlen-polgarmester-jelolt-indul Balla Imre bejelentkezett. Csőzik és sleppje ehhez mit szól? De a legofontosabb, hogy a bögiek melyik teljesen esélytelen jelöltet fogják támogatni? TMA! Újabb 5 év tökvakarás néz ki ebből neked!..
P. Hentes Béla Pofám leszakad 2019.06.11 19:03:55
Az ellenzék a bukott alpolgármestert, a bukott képviselőt, a bukott országgyűlési képvislőt indítja polgármesternek? Basszus, a hülyék már a spájzban vannak!..
P. Hentes Béla Liberálbolsevista 2019.06.07 18:10:00
Kedves András! Beszéded ismét szép volt, kellőképpen belekevertél minden szemetet és Misó Károly is elmorzsolt egy könnycseppet, hogy végre dícsérően beszéltél róla, őfőmigránsságáról. Összetartozás elvtársak!..
Én is szeretnék gratulálni T. Mészáros Andrásnak, hogy ismét jelölték polgármesternek. Kicsit meglepő volt, főleg hogy elfogadta. Önkritika nulla. Mondjuk elnézve az Érdi Fideszt, az Fideszes képviselőket és Aradszki Andrást nem csodálkozok, hogy egy bunkó, kétszínű, törvénysértő…..
az útépítési programot. Ami nincs. Hogy nem szavata meg a képviselői keretet? Az nem útépítési keret. T. Mészáros András, Misó Károly és az érdi Fityesz megint hazudik. Hol van most Pács Pista, hogy megmondja nekik, mekkora taknyok?..
A Pest Megyei Területi Választási Bizottság (TVB) elutasította az MSZP által T. Mészáros András polgármester kampánytevékenysége ellen benyújtott kifogást. - Hozta le egyből az Érdmost. Szokás szerint olyanra reagálnak, amiről nem tudósítottak, de ilyen ez a kettős mércés banda.…..
http://www.erdioldal.hu/feljelentettek-az-mszp-t-kalozplakatjai-miatt/ természetesen név nélkül, és az ÉrdMost is átvette, mert így működik az egymásra hivatkozásos móka, ahogy terjednek a Fideszes hírek. Hogy miért kópipészt és miért vicces? Mert lemásolták a 24.hu cikkét, csak kicserélték benne…..
P. Hentes Béla Ez be szép! 2019.05.22 22:41:00
Valami félőrült a neten éppen azt szajkózza nekem, hogy vasárnap Orbán Viktorra kell szavazni. Nem támogatni kell őt, vagy a Fideszre szavazni, mint a hivatalosan kiadott parancs, hanem személyesen rá kell szavazni. Kár hogy nem látom az arcát, amikor nem találja majd a lapon ezt a…..
Azt már tudjuk, hogy TMA nem egy komoly ember. Bármikor mond olyan bődületes hülyeséget, hogy a fal adja a másikat. Most rátett egy lapáttal a Fideszre szavazásra buzdító levelével. Nincs ezzel semmi baj, nagyjából ezt vártuk tőle. Az ellenzék viszont csak néz ki a fejéből. Nem kérdezi meg, hogy…..
https://www.youtube.com/watch?v=RA0GcvhdQTk 17 perc propaganda, 4 perc "helyi ügyek", vagyis helyi propaganda. Szép volt Bandi!..