Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kuha

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az amerikai nézők már elbúcsúztatták az itthon Agymenők címen forgalmazott sorozatot, a Comedy Central pedig ma este fogja, stílusosan, tegyük hozzá gyorsan, hiszen ma reggel nyolctól este fél 11-ig csak erről a sorozatról szól a csatorna. Reggel nyolctól régebbi részek ismétlésével hangolnak, majd…..
Kérem szépen, a hazai képregénykiadás újabb mérföldkőhöz érkezett, hiszen április közepétől magyarul is megvásárolható a The Walking Dead - Vol. 1: Days Gone Bye című nyitórésze/füzete. A kepregeny.hu adja ki, és voltak olyan jó arcok, hogy a magyarul The Walking Dead -…..
A Tv2 vetélkedőjének korábbi adásaiban akadt már pál olyan kérdés, amin elvitatkozgattunk a készítőkkel és a kommentelőkkel, mostani találatunk is hasonló kimenetellel kecsegtet. Történt ugyanis, hogy a március 1-i adásban két fiatalember (egyikük a testmodositas.blog.hu…..
A Viasat6 és a Tv2 is elkészítette saját szinkronját az NBC ótvaros nagyon bukó remake-jéhez, amiről nekem a Sok hűhó semmiért című klasszikus jutott menten eszembe, de ne legyünk ünneprontók. A két szinkron alapvetően más, hiszen más stúdióban és más hangokkal is készült…..
Betegesen sovány lányok halomban, de a műfaj kedvelőit ez nem zavarja. Hamarosan indul a következő évad, ők lesznek a szereplők. Én megvárom az ausztrál kiadást, az sokkal érdekesebb. ..
Nem először fordult elő, hogy a Való Világ napi összefoglalói vagy kiválasztásai során Sebestyén Balázs fejlett humorérzéke alaposan megtréfálta a műsorvezetőt, de olyan röhögőgörcsöt, mint amilyet tegnap produkált, még nem pipáltunk. A videón még ki is szól a kamera…..
Hip-hip és hurrá, a Filmmúzeum szilveszter este bemutatja a SP - Nagyobb, hosszabb és vágatlant a kultsorozat eredeti szinkronhangjaival. A 2000-ben Magyarországon is bemutatott film számos szereplője a rajongók nagy bánatára nem a sorozatból ismert hangokon szólalt meg. A filmcsatorna…..
Kuha 2010.12.29 14:29:35
comment:com A nap képei 2010.12.10 13:00:00
Jennifer Love Hewitt a The Client List című tévéfilmben szerepelt nyáron (a Lifetime adta), akkor nem volt róla jó képünk, most már igen. A történet mellesleg egy texasi call-girl-botrányt dolgozott fel. ..
Akik naprakészek a Time magazin szerint legendás sorozatból, most örülhetnek, mert egy lelkes rajongó időrendi sorrendben összevágta a sorozat flashforwardjait, az olyan kérdéseket, mint a "mikor állt be Sayid Ben szolgálatába" megválaszolandó. Persze spoileres, így csak…..
Gondolom, nem újdonság, hogy sztároljuk a Friday Night Lights című sorozatot, remélhetőleg felfigyel a kiabálásunkra valamelyik kereskedelmi tévé (muhaha) és behozza ide is az elmúlt év legeslegjobb Földön játszódó drámáját (az űrben a Battlestar Galactica uralkodik).…..
Kocsmanapra nem illik jó filmeket rakni, és a tévécsatornák nem is erőltették túl magukat. Azonban úgy még sose nem volt, hogy valahogy ne lett volna, és ez igaz a tévézésre is, szóval azért lesz mit nézni ma is, ha otthonragadunk. De a filmek többsége a késő esti műsorsávban…..
comment:com Sorozatsorsok UPDATE 2007.11.15 14:20:00
Nem állnak jól a sorozatfüggők, minden áll szinte, és csak a jóég tudja mi lesz ennek a vége. A DigitalSpy legfrissebb informácói szerint most így áll a helyzet, ennél többet mi sem tudunk. Az ABC-vel kezdünk, ugrás után jönnek a többiek. ABC…..
Sajnos úgy tűnik, hogy kénytelenek leszünk sztrájknaplót vezetni, mert az "á, úgyis csak a szájukat jártatják ezek a köcsögök" hozzáállás, amit a tárgyalások során a stúdiók előszeretettel tanusítottak, odáig vezetett, hogy ceruza/toll/billentyűzet helyett…..
Kuha 2007.11.07 01:23:27
Joss Whedon, a legnagyobb kultsorozatok kiötlője (Buffy, Angel, Firefly) ismét tévézni fog, amitől a rendes sorozatrajongónak úgy megy fel a vérnyomása, mint az átlagpolgárnak a parlamenti képviselők költségelszámolásától, csak éppen örömében, nem pedig a lila fejjel…..
A Fox vett egy nagy levegőt, és bejelentette, hogy a The Sarah Connor Chronicles címre hallgató, de csak "az a Terminátoros sorozat" néven emlegetett opusz 2008 január 14-én debütál az amcsi tévében, jönnek a vasemberek a jövőből, és széjjelcsapnak köztünk. A sorozat…..
hogyvolt Alias-dilemma 2007.10.01 14:03:05
Egyik kedves kommentelőnk kérdezte, hogy lesz-e Kémbarbie-s hogyvót a negyedik évadról, mert ugye az AXN kezdi hamarosan (tán holnap) az RTL pedig még nem tervezi műsorra helyezni a követező etapot. A kérdés, amire szerda reggelig várom a szavazatokat: AXN vagy RTL műsorrend szerint…..
Kuha 2007.10.01 14:18:28
comment:com Elindult a magyar MTV 2007.10.01 13:44:00
Én felkeltem hajnali hatkor (na jó, a tv-tunert keltettem csak fel, aztán vissza az ágyba), csak azért, hogy megnézzem (visszanézzem majd) a történelmi pillanatot, amikor Ákos elindítja a magyar Music Televisiont. Erre jött a dagi Seam Kingston, hogy bjútiful gööööörl, én csak…..
Furcsa ez a két szó egymás mellett, de ha egyszer így alakult. Itteni idő szerint hajnal kettőkor vette kezdetét az 59. tévés Oscar, az Emmy-díj gálája, és öt óra után pár perccel ért véget (nem sikerült beférni a három órába, pedig fogadkoztak), és elég felemás…..
Igaz nálunk még csak most indult be a második, kőkemény meneküléssel és nagyon férfias nézésekkel terhelt évad, de az igazi rajongók már a haradik évad permierjére készülnek, és a malacperselyt abúzálják, hogy meglegyen a lóvé a második etap díszdobozos kiadására (innen…..
A kertévék jól bevált, és nem mellesleg kurva idegesítő gyakorlata, hogy a rendelkezésre álló műsoridőbe mindenképpen bekényszerítik az adott sorozat aktuális epizódját, így eddig lemaradtunk a stáblistákról, de ezt már valahogy megszokta az ember, biztos ez az ára…..