Regisztráció Blogot indítok
Adatok
megatoner.hu

17 bejegyzést írt és 450 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hideg időben sokan várnak az autójukban addig, amíg a gépkocsi fűtőrendszere le nem fújja a párát az ablakról. Egy apró trükkel viszont pillanatok alatt páramentesek lehetnek a szélvédők, de mit kell ehhez tenni? 1. Kapcsold be a fűtést, maximális fokozaton! 2. Kapcsold be a légkondit! 3.…..
Miközben Európában némi túlzással lassan már nem lesz tél, a világ más részein azért még elég kemény hidegek vannak. Például az Egyesült Államok északi részén, ahonnan most Gabriella küldött jó sok téli képet (utólagos kérésemre pár sorral fűszerezve). Vacogjunk…..
Egy jó fénykép olyan, mint egy koktél. Veszel pár kiváló minőségű alapanyagot, és a megfelelő mennyiségben vegyíted őket, ezáltal valami újat, valami jobbat kapva eredményül. Bizony, nem elég, ha megtanultad profin beállítani a fényképezőgépet, és kiretusálni a képeket, valamint összerántottál egy…..
  Írta: Paulovkin András (A Semmelweis Egyetem Fertőtlenítő Állomásának vezetője) Otthonunk és a láthatatlan betolakodók Az emberek nehezen tűrik az otthonaikban vagy akár a munkahelyükön a hívatlan látogatókat. Az ellenérzéseik csak fokozódnak, ha ezek a látogatók olyan élőlények, melyek…..
megatoner.hu 2016.02.20 13:13:35
@Uninstall: csak GÁZZAL? a cikkben is leírják, hogy hosszú távú hatású irtószer kell, és a gáz, az nem az. egyébként ki tud kiüríteni egy egész társasházat a gázosításhoz? ..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Kedves Munkahelyi Terror blog!   Az egyik ismerősöm írását szeretném megosztani veletek, ami nagyon jól megfogalmazza azt, hogy milyen igazságtalan is, amikor munkakeresőként mindent megteszünk annak érdekében, hogy…..
Nem csak a futtatók és gengszterek azok, akik éves szinten akár tíz milliót is leakasztanak egyetlen szexmunkásról, hanem a rend szilárd őrei, akik három éve akár 300 ezer Ft-os bírságot is kiróhatnak akár naponta többször is. A Szexmunkásos Érdekvédelmi Egyesülete által nemrég létrehozott…..
megatoner.hu 2016.02.16 08:22:02
Üvöltve fejtegette, hogy én kizárólag hálával tartozom neki, amiért ő  hajlandó megvizsgálni. Kedves Praxis,   szeretném a nyilvánosság elé tárni a történetemet és mindenkivel megosztani a felháborodásomat.   Az eset 2014. 09. 15-én történt a budapesti…..
Norbi, Réka és André - csupa szép és híres ember, már attól is érdekes a cikk, hogy róluk szól. :) Nem olvasok bulvárt (na jó, nem többet, mint amennyit feltétlenül muszáj), így legtöbbször marketinges oldalakon futok bele híres emberekbe. Mint most is, Norbi elindult…..
megatoner.hu 2014.09.13 17:08:59
@mellébreszéd: grat, ez egy jó és összeszedett cikk, jó infókkal.

@Marketikum: nem indokoltál. azt mondtad, hogy így meg úgy kell majd beépteni, stb. aztán közölted, hogy a celeb et nem jól választották meg. de miért? még azt sem tudjuk, hogy helyesen vagy helytelenül fogják-e felhasználni, még egy lépést nem tettek. akkor? tudsz valamit a célpiacról, hogy miért nem figyelnek Agassira, vagy miért negatív az ember megítélése? van erről valami felmérésed, adatod? mert ha igen, akkor elfelejtetted beleírni a posztba. ha meg nem, akkor marad az indokolatlanság.
Lecsó. Egyszerű, gyors és tipikusan magyarnak gondolt étel. Azonban ratatouille néven a francia konyhában is fut hasonló étel – csak kiegészül padlizsánnal és cukkinivel –, aminek ma már többféle elkészítési módja is megtalálható a világhálón. Mivel még szezonja van a…..
megatoner.hu 2014.09.13 06:35:06
Ilyet kérek mostantól az összes születésnapomra és karácsonyra is, tele akarom pakolni a plüss hűtőszekrényemet velük!  Az ő munkája: http://www.jessicadance.com/ Te milyen ételt szeretnél a legjobban? Én egy phó levest! És közben ma rábukkantam egy még durvábbra,…..
megatoner.hu 2014.09.11 07:29:03
Lenyűgöző képek a  Döbbenet! Nagyapáink a egy nyolc éves indiai kislány élethű rajzai punkokról Nem vasárnapipánkok szombatra az ie. hetvenes-nyolcvanas évekből. Ramones, Sex Pistols, Clash és Siouxsie és t. rajongók - a BuzzFeed összeállítása nyomán. ..
megatoner.hu 2014.08.31 10:47:37
A hangyákat a legtöbben, mint a szorgalom és a kitartás szimbólumát ismerjük, ezeknek a rovaroknak legendás a teherbírásuk, a munkakedvüket pedig morcos főnökök emlegetik unalmas vállalati meetingeken, de a kerti, vagy házi gyakorlatban már nem annyira szeretjük őket. A hangyák…..
Mindig érdekelt, hogy milyen lehet egy igazán nagydarab prémium húst lerendelni és utána az egészet felfalni. Fantáziáltam a látványról, a pincérek elismerő pillantásáról, amiért valaki ekkora húst bevállal és természetesen a minőségről is.  Most mindezt megtudtam, de az…..
megatoner.hu 2014.08.19 21:22:48
10. Az óceánjáró zongorista legendája (1998)La leggenda del pianista sull' oceanoRendező: Giuseppe TornatoreMindegy, hogy az ember szereti-e a zenés filmeket. Mindegy, hogy idegesíti-e a jazz, vagy a zongora hangja. Az új évszázadról, csak pusztán 1900-nak elnevetett zongorista fiú,…..
megatoner.hu 2014.08.19 21:13:27
Egy kedves baráti házaspár hosszú hétvégére kölcsönadta nekünk balatoni nyaralóját, melyet ezúton is köszönünk. A csomagolás izgalmában botor módon elfelejtettük elpakolni a fogkeféket, így a helyi büszke magyar Coop áruházlánc kisboltjában próbáltuk meg pótolni…..
Kivonat a szerkesztőség levelezési listájából: Nino KarottaTestvérek! Holnap délelőtt elmennék egy 16. kerületi kereskedésbe, venni egy autót. Az a kérdés, hogy van-e valaki, aki elkísérne, hogy visszahozza az Alfát, hogy én már jöhessek az újjal? És nem, nem mondom meg, mi…..
megatoner.hu 2014.08.13 21:01:17
  A GMO-fagyi visszanyal: a génkezelt haszonnövények – amelyeket évtizedeken át azzal az ígérettel erőltettek rá a gazdákra, hogy kisebb vegyszerfelhasználás mellett nagyobb termést érhetnek el –, kezdenek egészen másképp működni, mint a reklámokban. A gyakorlatban…..
megatoner.hu 2014.08.04 23:15:48
A szigetelőszalagot is oldja a gázolaj  - Itt vagyok a Rakparton és megállt az autó – búgta a telefonba feleségem. A legjobb hely az elakadásra. Másodszor csinálja, rutinja van benne.  Érdekes a közlekedőtársak reakciója, a villogó elakadásjelző és a kocsi mellett…..
megatoner.hu 2014.08.02 09:21:06
@Tapmancs: szegény simsonosok.
Még hogy a vidéki lagzi mekkora fíling, mi? Sok hülye pesti azt hiszi, hogy ott aztán hogy mulatnak, meg minden. Hát lófaszt! Elég sokban voltam anno és pont ugyanennyire volt nyomasztó az összes, a kaja mindig szar, kivéve a birkapörit, már ha volt. A végére meg mindenki…..
Belsőség Heti merítés 2014.07.13 08:41:37
Hókuszpók Egyszer kibéreltük a Műegyetem Schönherz Zoltán Kollégiumtól, hogy ezzel menjünk Görögországba. Ez volt életem legnagyobb autószerelése, a 3 hét alatt gyakorlatilag folyamatosan autót szereltünk. Az enyémet szerdán gyártották! Előzőleg 11 évig Opeljaim…..
Subba Elkussolsz: Yoko Ono 2014.07.04 11:09:00
A Glastonbury fesztivál ellen követte el ezt a merényletet. Akkora egy haszontalan asszony ez, húzzák már ki a konektorból végre. Örökre. ..
Mielőtt beszippant valamelyik több napos nyári őrület, vagy te szippantasz valamit valamelyik nyári őrületen Mondjuk nekem sok újat nem mondott, de hát nem ma kezdtem én se.  ..