Regisztráció Blogot indítok
Adatok
juszka

117 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazi állatfarmot sikerült elcsípnie Tamásnak a Tescoban:Tegnap este voltam a veszprémi nagy Tescoban. Tejet akartam venni. Amikor a tejes raklapokhoz mentem, a mellékelt látvány fogadott. A raklap egyik sarka meg volt sérülve és tele volt lárvákkal!! :( Még csak nem is eldugott…..
Csalódott netbook tulajdonos és Asus szerviz egy ideje már levelezik, és bár mindketten előszeretettel idézgetnek a fogyasztói törvényekből, megegyezni csak nem sikerül. Tamás pénzt akar a szar munkáért cserébe továbbra is rossz ventilátor végett, a szerviz újabb javítást…..
Vajon mi abban az üzlet a Telekomnak, hogy egy céges, flottás számot átirányítson véletlenszerűen egy másik, szintén céges telefonra (azonkívül, hogy elég bosszantó, ha az ember nem azt éri el, akit akar)? Gergővel ez történt, és miután panaszát a T-s ügyintézők eltussolni…..
Naiv ügyfél bízott benne, kedvezőbb áron tud netezni és telefonálni, ha a T-sek helyett az Invitel csapatának fizet, ezért januárban vett egy nagy levegőt, és váltott. Azonban csak azt sikerült elérnie, hogy most már két cégtől kapja a számlákat ugyanazért a…..
Nem először fordul elő a világtörténelemben, hogy egy étteremben, pizzériában véletlen elszámolásokkal próbálják lehúzni a vendéget, főleg, ha alkoholról van szó. Laura mégis döbbenten tapasztalta, hogy még kedvenc helyén is előfordulhat ilyen malőr.Szomorúsággal tölt…..
Úgy látszik, nem először fordul elő - legalábbis panaszos szerint -, hogy az ELMŰ előszeretettel számláz kicsivel, csupán pár tízezer forinttal többet a fogyasztóknak. Ezúttal azonban szívós és türelmes ügyfélre akadtak, aki semmiképpen nem hajlandó többet fizetni a…..
A Samsung szervizeseknek is megvannak a saját kis rituáléik, mint a sorozatgyilkosoknak, például, hogy addig ne is számítson a rossz készülék tulajdonosa rendesen működő telefonra, amíg azt ötször fel nem küldik a fővárosi szervizbe. Zsófi telefonjánál azonban elszámolták…..
Naiv autóvásárló semmiképpen sem akarta átveretni magát, ezért úgy döntött, inkább többet költ egy új Citroenre most, mint egy használtra majd a későbbiekben. Azonban még sikerült így is megszívnia, a kereskedés a csőd szélén, a pénz a Citroennél, autó pedig…..
Nagyon elfoglaltak az ügyintézők az FHB Banknál, Terézék igazolását sem tudják kiállítani már egy hónapja. Az már egy másik kérdés, hogy mennyire áll érdekükben kiadni a papírokat az őket már-már zaklatni kénytelen családnak.Íme a történet: (Elnézést a hivatalos…..
Még a legjobb vendéglátósokkal is előfordul, hogy egy-egy közkedvelt étel még zárás előtt elfogy, azonban érdemes a félreértések elkerülése végett ezt rendeléskor közölni a vendéggel. Az sem árt, ha a fogyasztó azt kap, amit rendel, és ha véletlenül hiba csúszik a…..
Bár Krisztináék végül nem Fuvar Levivel költöztek, a cég perrel fenyegetőzik hitelrontás miatt, ezért álljanak most itt az ügyfél bocsánatkérő szavai:Szombat délelőtt (három nappal az ominózus nem költözés után) fuvarlevi (nem tudom miért is becézgetem, hisz nem is…..
T.E. tapasztalatai szerint tíz percet késik a Volán jegykiadó automatája Újpest-Városkapunál, és csak a sofőr "jókedvén" múlt, hogy nem kellett kétszer kifizetniük ugyanazt a jegyet. Érdemes hát időben indulni otthonról, megkockáztatva, hogy egyáltalán indul a…..
Jó szándékú ügyfél átvállalta idős rokon tartozásait a villany- és gázszolgáltatónál, aztán döbbenten tapasztalta, hogy még fizetés határidején belül őt kezdte el sms-ekkel zaklatni a szolgáltató.Egy vidéken élő idős közeli rokonomnak fizetési problémái adódtak az…..
Ha pontos és megbízható költöztetőt szeretnénk, semmiképpen se a Fuvar Levi szolgáltatásait vegyük igénybe - ajánlja Krisztina, akinek már egy ideje a bútorait kéne pakolásznia az új lakásban, és nem a Homárnak írogatni. Na persze, ha a fuvar szolgálat tartaná magát a…..
Sándor olcsóbban szerette volna megúszni a telefon vásárlást, ezért a netről rendelte meg új készülékét. Sajnos - ahogy az az ilyen esetekben gyakran előfordul -, a telefonhoz nem minden tartozék érkezett meg, és az ígért két éves garanciát sem tudja érvényesíteni a naiv…..
D döbbenten tapasztalta, hogy nem csak a segítségnyújtás nem várható el egy-egy kifőzde/étterem alkalmazottaitól, később kiderült, hogy a panaszkönyv átnyújtása sem tartozik kötelességeik közé. Legalábbis a Bosnyák téri piacon egy bizonyos vendéglátó egységben.Az…..
Pitius megtalálta a legdrágább pogácsát az országban - természetesen a Tesco jóvoltából.Újabb gyöngyszem a fehérvári nagy Tescoból. 25 ezerért pogácsát? Teljesen jó vétel. Támogassuk a Tescot, na meg az így befizetett Áfa-val a jó magyar államot...
Eszter már hat éve visszafizette minden tartozását a Raiffeisennek, sőt, még a folyószámláját is megszüntette náluk, amint lehetett. A bank azonban nem hagyja ennyiben a szakítást: két évvel később újabb jelzálogot rakott volt ügyfelük ingatlanjára. Hogy miért, az újoncnak…..
Nehéz, de nem lehetetlen ugyanazon a helyen kétféle megállóból felszállni a Pannon Volán járataira. Bálint panaszleveléből kiderül, hogy a számokkal nehezen boldoguló sofőr képes erre a mutatványra: ugyanabban a megállóban kinek a közelebbi, kinek a távolabbi megállóhelyet…..
Az egyetemisták, főiskolások életében többnyire egy jól sikerült OTDK egyet jelent a lehetőségekkel és a nem elhanyagolható pénzjutalommal, Kata azonban csak várja az elismerést - a megérdemelt összeget senki nem akarja utalni neki.Nem tudom, hogy kihez fordulhatnék a…..
Nem szeret a szerződés szerint fizetni az Aegon - legalábbis naiv ügyfél elbeszélése szerint. Amit korábban biztosítottak és háztartási eszköznek nyilvánítottak, most nem fizetnek ki - már ha létezett egyáltalán a szóban forgó eszköz. (Kit érdekel, hogy van róla…..
Mamzel önjelölt sonkaszakértőként érdekes dologra lett figyelmes a Teletál pármai sonkás salátájával kapcsolatban: az étel még csak köszönőviszonyban sincs a nevében említett sonkával, sokkal szorosabb viszonyt ápol viszont valamilyen olcsóbb gépsonkával. Panaszát megírta a…..
Sándorék gondolták, spórolnak pár forintot a fotóelőhíváson az eDigitalnál, de végül már nem volt türelmük kivárni, míg hajlandó lesz a cég teljesíteni az ígéreteit. A jogtalanul felszámolt plusz költségekről nem is beszélve.Az eDigital reklámjainak bedőlve (9ft +…..
Tibor szombaton utazott a Wizzairrel, de csak ő, a csomagjait valahogy Budapesten felejtette a légitársaság. Azóta hiába próbálja visszaszerezni a poggyászt, senki nem tud semmit - segíteni meg nem igazán akarnak.Augusztus 27-én szombaton a 18:20 perces járattal utaztam Ferihegyről a…..
Pitta nagymamája egyedül él a semmi közepén, egyetlen kapocs közte és a külvilág között a vezetékes telefon. A UPC nem igazán méri fel e tény súlyát, és nem igyekszik elhárítani a hibát.Tisztelt UPC! 90 éves Nagymamám egyedül lakik kint a tanyavilágban, egyetlen…..