Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kávéőrült

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Láttatok már 4K akciókamerát 13.400 forintért? Jelen árfolyam mellett számolva ilyen ár jön ki az Andoer leakciózott termékére. A legfurább az, hogy nem írják, hogy a 25fps 4K videofelvétel interpolációval jönne ki, márpedig ilyen esetekben - kis sarkítással - az szokott lenni, hogy adott egy VGA…..
Az újra összeállt Kispál és a Borz az orfűi koncertre készülve Bátorkeszire látogatott, és nem okozott csalódást azoknak, akik nem vártak tőle azt, hogy olyan legyen, mint 20 éve. (A képeket a fesztivál Facebookjáról loptuk.) Én négy éve tényleg elhittem, hogy a Kispálnak…..
Előrebocsátom: rühellem, amikor a kommerekből lett vadkapitalisták, meg a maoistákból, polpotistákból, anarchistákból lett liberálisok kommunistázzák a Fideszt. De mi a francot tud tenni az egyszeri jobbos, ha a kormánypárt időnként tényleg egy az egyben úgy viselkedik, mint az…..
// Mint oly sok minden, a tévében csendesen pattogó fahasábok-kandalló-ajándékkal teli harisnya szentháromság is egy véletléennek köszönheti létét. 1966-ban a WPIX nevű New York-i televízió karácsonykor éppen egy kosárlabdameccset közvetített volna, de a mérkőzés…..
Évente egy koncertre összeáll a Kispál és a Borz. Mindezt egy pécsi sajtótájékoztatón jelentették be kedd kora délután. A 2014-es Fishing On Orfű nulladik napján csinálják meg hivatalosan először a nagy összeborulást Kispál és a Borz Original néven, amikor a zenekar korai,…..