Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Happypack reklámajándék

14 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Happy Pack Reklámajándék nyár 2011.05.31 09:50:00
  Végre itt a nyár! Eljött a nyaralás, pihenés időszaka. Az aktív, és passzív pihenéshez is kínálunk kedvező áron praktikus termékeket.  Egy kis ízelítő ezen termékekből.          AP63162 Napozógyékény  és…..
Pénzvisszatérítés minden vásárlás után. További információért, részletekért keresse Radva Pétert a 06-70-335-9604-es számon, vagy a peter@happypack.hu e-mail címen. Ha szeretné életét jobbá tenni, akkor ez a megoldás! Sok sikert kívánunk! Happy Pack Kft csapata. ..
Kóstolja meg ingyenesen kollégáival, ismerőseivel együtt az általunk kínált  rövid időn belül népszerűvé vált Adjon Isten 100%-os  zöldség- és gyümölcsleveinket.Ingyenes kiszállással  mindenfajta vásárlási kötöttség nélkül vehetik igénybe az…..
Kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván a Happy Pack Kft. csapata Önnek és családjának...
Áprilisi akció 2011Megérkezett végre a várva várt tavasz, a megújulás időszaka.Mi is valami újdonsággal készültünk Önöknek erre a hónapra.Ha fontos saját és családja egészsége, akkor töltse fel természetes vitaminokkal testét, hisz az emberi szervezet tavasszal ki van erre…..
Olcsón szeretne cukorkát vásárolni?????? Jó helyen jár!!!!! Tavaszi sajtóhírekből: „Duplájára kúszott a cukor kereskedelmi ára. Az édes termék hiánycikk a világpiacon is, ezért a szakemberek szerint az év hátra lévő időszakában további drágulás várható. Emiatt…..
Tavasz közeledtével gondoljon már most arra, hogy partnere szabadidejében kirándulásai vagy sporttevékenységei közben se feledkezzen meg Önről. Vásároljon akciós áron kiváló minőségű emblémázott piké pólót!Galléros póló. Passzé nélküli ujjvégek Kötött gallér. 2…..
Happy Pack Reklámajándék 2011.02.17 10:52:00
Tölts le a 2011-es teljes ajándékkatalógusunkat. Katalógus letöltés Kedvezményrendszerünket is figyelmedbe ajánljuk! Kedvezményrendszer     ..
Készüljön már most a kiállítási szezonra. Vásároljon akciós áron válogatott kínálatunkból.Amennyiben emblémáztatni szeretné a választott terméket, kérjen ajánlatot az info@happypack.hu   emailcímen, vagy telefonon Horváth Roland 06 70 3891601AP806610-00…..
Happy Pack Reklámajándék Nanopad 2011.02.11 07:10:00
A modern autóknak egészen biztosan megvannak az előnyei, de a sok kis tárolórekesz, amiben a minden nap használatos tárgyaknak kell elérhető közelségben lenniük, biztonsági okokból egyre jobban eltűntek. Hová tegyük a mobiltelefont, MP3 lejátszót,iPod-ot, navigációt,…..
Maximális kedvezmény minimális összeg vásárlása esetén is!!!!   Gondot okoz cégednek a karácsonyi ajándékok tetemes számlája? Nem költesz sokat, mégis szeretnél olyan áron hozzájutni a céges reklámajándékokhoz, mint az, aki több millió forintért vásárol?  …..
Mindennapjainkban kifejezett igény, sőt szükség, hogy az elköltött pénzünket a lehető leghatékonyabban használjuk fel. Mi most minden kedves partnerünknek, cégeknek és magánszemélyeknek ingyenes lehetőséget biztosítunk, hogy a világ legdinamikusabban fejlődő vásárlói…..
Ön szerint mire van szüksége leginkább a mai üzleti környezetben vállalkozásának? A válasz bár kézenfekvő, mégis sokan elfeledkeznek arról, hogy egyetlen cég sem boldogul kapcsolatok nélkül. Lehet több tucatnyi vásárlója, akik időről időre megtalálják, az bizonyos, hogy a…..
Happy Pack Reklámajándék 2011.01.24 12:22:00
Happy Pack  Gondoltad volna, hogy milyen egyszerűen nyerhetsz 100.000 Ft-os vásárlási utalványt nálunk?Nincs más dolgod csupán jelölj be ismerősnek a facebook-onhttp://www.facebook.com/profile.php?id=100002044871863További…..