Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kistukesz

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbiakban szeretnék rávilágítani arra, hogy a saját akaraterőnkön kívül semmi más nem tudja megoldani ezt a problémát. Sőt, először is fel kell ismernünk, hogy problémáról van szó. Ha ez sikerült, akkor leszünk képesek az útra lépni, ahonnan eleinte nagyon könnyű letérni, de minél tovább…..
kistukesz 2018.01.03 19:58:29
@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Nem tudom, hogy mi lett azzal a szál cigivel, de azért köszönöm a gratulációt, de bárcsak sose gyújtogattam volna rá.
A mai napig nem tudom, hogy miként sikerült leszoknom, de az biztos, hogy az első hetek nagyon nehezek voltak.
Ennyi év távlatából már csak arra gondolok, hogy mekkora idióta voltam, hogy dohányoztam!
Miközben a technológiai iparágak fénysebességgel fejlődnek, az informatika, a reál tudományok területén arányaiban egyre kevesebb nő dolgozik. Ez derül ki az Egyesült Államok és Nagy Britannia statisztikáiból is. Előítéletekről, az iparágban uralkodó „férfias”…..
kistukesz 2015.01.09 16:34:48
@Orszag: Akik nem ismerik el az egyenjogúság szükségességét, mindig ehhez hasonlókkal jönnek. Meg kellene tanulnunk szülni és akkor lenne jogunk ilyesmiket felhozni.
Azt akarom ezzel mondani, hogy a fizikai erőnlét különbsége egy tulajdonság, amivel a legtöbb férfi kérkedik, pedig sok nő erősebb jó-pár férfinál, tehát egy nő meg tud erősödni, de még egy férfit sem hallottam, hogy szült volna. Rajta próbáld meg!
Egyébként sorolhatnám a tulajdonságokat pl. kitartás, akaraterő stb..., de minek, hiszen ezek mindenkiben megvannak úgy, mint a gyengeség és a félelemérzet, nemektől függetlenül.
kistukesz 2015.01.09 16:58:20
@Orszag: Felesleges lenne vitatkozni, mert pont ezek miatt a nézetek miatt nem szívesen lettem volna régen, de akár még manapság se nő.
Remélem eljön az az idő, amikor nem így lesz!
Próbálj meg indulni választáson, munkában, sportban vagy bármiben nőként és már meg is bukott a hivatkozásod arra, hogy hát a nők is indulhatnak a választásokon.
Sajnos nem fogod tudni kitapasztalni a különbséget ha nem vagy nő.
Sine ira et studio. Deutsch Tamás Magyarország Kormánya érdekében klasszikus válságkommunikációs technikát használt akkor, amikor Szily Lászlót felkérte tanácsadónak. Vannak olyan válsághelyzetek, amikor egy külső, hiteles, legtöbbször civil szakember nagyban segíthet a…..
A Költségvetési Felelősségi Intézet és az Energiaklub a közelmúltban készült el azzal a tanulmánnyal, amelyben részletesen elemzik és modellezik egy új atomerőmű költségvetési és gazdasági hatásait. A tanulmány készítőinek célja rábírni a kormányt arra, hogy mutassa…..
...aki nemrég autót vett Németországban. Egy kiváló, 330.000 km-t futott benzin-gázos-klímás-horgos-tempomatos Voyagert 1996-ból, első tulajdonostól. Nagyjából 120 km-re volt az autó. Beült egy kölcsönautóba, maga mellé vette két gyermekét, aztán elvezetett Bockauba.…..
Kedves Magyarország, drága Magyarok! Mindenekelőtt engedjétek meg, hogy őszintén gratuláljak a vasárnapi showműsorban nyújtott eredményetekhez. Öröm látni, hogy hőn szeretett pártunk, a Fidesz, bár számszerűen a szavazatok 50%-át sem szerezte meg, ismét a parlamenti helyek kétharmadához jutott…..
“Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel. Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén,…..
kistukesz 2014.04.08 11:13:40
@Fulek:

Nem írok neveket, jól érted, neveket, többesszámban akiknek az általad említettnél furcsább bevallásaik vannak.
Egyébként még egyik sincs előzetesben. Számodra ez nem érdekes?
Igen, ez a jelenlegi hatalom demokráciája.
Részemről befejezem, mert tapasztalatból tudom, hogy nem lehet gondolkodásra bírni azt, aki nem akar gondolkodni.
Ilyenek ők, így szavaznak ők. Szavaznak, de fogalmuk sincs miről. Figyelem: az alábbi felvétel (köszönet a hvg.hu-nak) a nyugalom megzavarására alkalmas, idegrendszert próbáló. Kérem, aki úgy érzi, hogy becsapták, eladósították, megalázták, inkább ne nézze meg, és ne a…..
1. Már most elkezdődtek az ünnepélyes átadások. Nem a kampány hajrájában, hanem fél évvel előtte. Ügyes. Zeneakadémia, színház, kutatóközpont, sportcsarnok, és biztos ezután is minden hétre lesz legalább egy átadóünnepség. Még a 4-es metrót is megpróbálják lezárni.…..
Belsőség Mongol cipzár 2013.11.11 17:36:11
Ami azt illeti, a magyar közlekedéskultúrának sem szerves része a cipzár-elv alkalmazása (bár az utóbbi időben mint ha egyre többen ágyaznák be a viselkedési mintáik közé). De a mongoloknál vagy teljesen ismeretlen, vagy úgy gondolják, ha már cipzár, legyen szoros. Érdemes…..
Van ebben az országban egy címke, ami kevésbé bocsánatos bűn, mint asszonyt verni. De ne menjünk ilyen messze: nem mérhető ahhoz a szégyenhez sem, amikor valaki belép a vörösökhöz (mszp). Ez a ragadványnév úgy szól: gyurcsányista, és a köz szemében ma nincs az az elmeorvosi…..
Mindenki Ferije lerántja a leplet: a volt miniszterelnök egy pár perces kisfilm keretein belül elkalauzol minket a mutyi őshazájába, Felcsútra: egészen hihetetlen, hogy az adó milliárdokból épített csatornák, a semmiből épülő stadionok és a 800 milliós osztalékot felvevő…..
Átrágtam magam a két ellenzéki politikus megegyezését értelmező cikkeken. Azon tűnődöm, hogy a háttérbe szorított kérdést (ki lesz az ellenzék közös miniszterek-jelöltje?) ki tartotta tíz hónapig a nyilvánosság előterében. Csakugyan azok a fránya…..
kistukesz 2013.09.01 07:17:46
@DFK: Te mit választanál, hagynád csődbe menni az országot, vagy hitelt vennél fel?
Márpedig hitelt kellett felvenni ahhoz, hogy az első idióta kormány négy éve után kihúzzák az országot a kakiból (elherdálták az egész Bokros pénzt).
Ezen kívül teljesítették minden ígéretüket (erőn felül is) nehogy megint ezt a csürhét válassza a nép akik lehúzzák az ország gazdaságát a mélybe és akik csak választási ígéreteket tudnak tenni, amiket sose teljesítenek.
2008-ban pedig beütött a krakk amiért szintén hitel kellett bár azt nem használtuk fel, csak biztonsági tartalék lett.
A devizahitelt szintén a csürhe kezdte el és a fő idióta vette fel elsők közt és az általuk kitalált árfolyamrögzítéskor szintén első volt aki kifizette, persze volt is miből.
Miből?
A sok "munkából" amit munkaképesként végzett '90-óta a parlamentben.
Ezek a tények!
Az, hogy volt nokiás doboz, Zuschlag stb...? Ez csak egy-egy embert minősít, de az, hogy most a szervezett bűnözés országa lettünk, az már az egész fidesz csürhét minősíti és "fejétől bűzlik a hal".
Az semmiképpen nem baj, hogy vannak emberek ebben az országban, akik jobban keresnek, mint Orbán Viktor miniszterelnök. Sőt. Az sem baj, ha ezek az emberek éppen azok közül kerülnek ki, akik közfeladatai ellátásában segítségére vannak. A baj az, hogy indokolatlanul sokan vannak azok…..
Hétfőtől újabb rezsielemek ára csökken, bár a mostani „csakazértis” intézkedések érdemben a megszorító csomagok miatti lakossági tehernövekedéshez mérten is minimálisak. A pb-gáz, a kéményseprés és a szemétszállítás mellett a víz- és csatornadíjak is alacsonyabbak…..