Regisztráció Blogot indítok
Adatok
killerloop

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt a cikket azért írom, mert a történtek fényében szükségét érzem az emberek felvilágosításának. Szakmai szemmel nézve egész más a történet, mint ahogyan azt a kommentelők java (tinik) látják, éppen ezért elsősorban nem is nekik szól ez a cikk (bár tanulságos), sokkal…..
killerloop 2011.01.24 01:23:41
Sokan teljes amnéziában szenvednek és elfelejtik, hogy ők mikor kezdtek el szórakozni járni. Nem 30! évesen. Igen, mióta világ a világ a tinik eljártak bulizni. 25 éve B. Tóthra a Csillagfénybe, ma Noise-ra a WB-be vagy akárhova.
A "Szülői riadólánc" hamvába holt ötlet. Tilthatják a kölyköket, legfeljebb elszöknek. Bármibe lefogadom, hogy akár NNL akár más, de ugyanúgy lesznek hasonló partik.
A blogíró remélem megkapta a fizut Győzőtől a WB-mosdatásért. Ember, tényleg ki kéne húzni a fejed a seggükből.
És ne legyen tévedés. A WB nem kegyeleti okokból zár be. Senkinek nem tűnik fel, hogy félig sincs kész? Elfogyott a lé és a történtek után esély sincs rá, hogy bármilyen formában ŐK tovább üzemeltessék. Tessék csak besétálni, vagy megnézni a képeket: 10 vagy 100 milliók hiányoznak a befejezéshez. Ez a zárás oka, nem pedig a bűnbánat. Persze nem azt mondom, hogy ezt akarták, vagy nem bántja őket. De igen. Lehet. Csakhogy nem ez az ok.
Ott bukott el a dolog, hogy LÉPCSŐ van a helyen. Ennyi az egész. Földszintes helyszínen nem következett volna be ilyen könnyen a tragédia. Lehet hogy egyszerűnek hangzik...az is. Ha valaki volt pl. Balaton Soundon mondjuk a partiarénában David Guetta bulin az tudja: kb 5000 ember volt bent és egy tűt nem lehetett leejteni. És lehetne sorolni a hasonló tömegrendezvényeket.
A szerző ahogy le is írja szintén partiszervező. Csak ott a bibi, hogy kevésbé sikeres. És ez csipi a szemét. A NNL igenis feltalált valamit. Indulásakor terjedt el szélsebesen a Facebook és jó érzékkel használta ki azt. Szinte más reklámot nem is alkalmazott. De a FB-ot viszont profin.
A jegyzet befejezése pedig nagyon jól minősíti az egészet. Acsarkodó, és ordít a részrehajlástól.