Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VTS

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Földalatti A 4. BULI képekben 2011.11.23 11:49:00
A Bonus Track Band lemezbemutató koncertjén olyan bulit adtak a srácok, hogy szem és torok nem maradt szárazon! :) Külön köszönet Chris Mattheisennek, Pásztor Annának és Jamie Winchesternek, hogy zenéjükkel emelték az est fényét! Köszönjük a The Mayer's csapatának is a kiváló…..
  A Földalatti következő buliján a budapesti kocsmák és music club-ok jól ismert zenekara, a forró hangulatú rock&roll koncertjeiről ismert BONUS TRACK lesz hallható, akik ezen az estén bemutatják új stúdióalbumukat! Gyúrd össze Hendrixet, Red Hot Chili Pepperst a…..
Gyúrd össze Hendrixet, Red Hot Chili Pepperst a Beatles-szel, és adj hozzá egy csipetnyi AC/DC-t - ha ez megvan, már csak el kell jönnöd a Bonus Track koncertjére, hogy megérzed, ennél sokkal több, amit a srácok a színpadon tolnak!A budapesti rock zenekar rockfeldolgozásokkal és…..
A Földalatti 3. buliján a vintage rock hangulatát hozza el Nektek, modern hangszerelésben! Az estét a hazai grunge-rock egyik legmeghatározóbb zenekara, a Memories' Garden nyitja, őket pedig a „vintage” rock hangzás itthoni nagykövete, a No Man's Land követi!   A…..
A Földalatti elindult, és most már meg sem állunk, ezért egy zajos bulival intünk búcsút a nyárnak, azaz induljon a NEMEK ÉS GITÁROK HARCA! Az estét egy igazi, belevaló NŐI banda, a Cherry Bomb nyitja. Önmagában exkluzív bulit ígér, ha négy lány játszik a színpadon, de a…..
Szeptember 22-én, 21.30-tól az Alcatraz Music Club színpadán szerepel a sikkes Rock&Roll banda, a Cherry Bomb! Gyúrd össze Katy Perry vattacukor popját a Danko Jones tökös rockjával, és ehhez adj egy kicsit az Audioslave erejéből. Ha mindez megvan, megkapod Budapest…..
A Földalatti Megvolt az 1. buli! 2011.08.26 14:06:00
Augusztus 25-én elindult az új Földalatti vonal! Köszönjük mindenkinek, aki úgy gondolta, hogy a szabadtéri kánikulát forró hangulatú koncertre cseréli! A GRB és az Ozone Mama kiváló koncertet adtak az Alcatraz Music Club-ban. Nektek szól!  ..
Mi szeretjük a rock&roll-t! Ezért szeretnénk, ha megismernétek az Ozone Mama zenekart!       Mikor a nehéz blues nyalogatja a csúnya rock'n roll hangulatát, a budapesti születésű OZONE MAMA a pszichedelikus groove határait súrolja. Énekes Székely Marci, gitáros…..
Még több koncert során összeért a zenekar, egyre markánsabb a hamisítatlan GRB hangzás. A zenekar slágergyanús felvétele a Kyra 2009. szeptemberében készült el. A felvételt és az utómunkálatokat Nánási Sanyinak és nem utolsósorban Lukács Gábornak köszönhetjük. 2010.…..
A Földalatti A Földalatti 2011.08.11 21:35:00
Zenét szereted? Ha műfaji kötöttségek nélkül érdeklődsz az élő zene iránt, akkor Neked is ott a helyed "A Földalatti" koncertsorozatán, ahol az igazi élőzenés klubhangulatot hozzuk vissza olyan zenekarok közreműködésével, akik a maguk területén újat és maradandót…..