Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Olikincs

0 bejegyzést írt és 111 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az új számítógépek eladása Nyugat-Európában meglehetősen gyatra képet mutat 2011. második negyedévében: jól láthatóan a piac szenved, még nincs kint a válságból, hiszen erős visszaesést mutat az előző év azonos időszakához képest. A vizsgált időszakban 12,649 ezer…..
Olikincs 2011.08.19 00:17:35
John Merrick neve ismerősen csenghet mindenkinek, ha másként nem, Elefántemberként. Neki volt az a rejtélyes betegsége, ami miatt jobb oldalán hatalmasra nőtt a feje és a végtagjai. Emiatt aztán cirkuszi látványosság lett belőle, mivel akkoriban értetlenül álltak a betegsége…..
Olikincs 2011.08.18 23:58:20
A rendszeres olvasóink tudják, hogy tavaly 2 héten át Indiában utazgattam, felfedezve a Taj Mahal szépségét, a vonatok zsúfoltságát, az ételek fűszerességét és Mumbai európaiasságát.Most pedig, meglátva a Louis Vuitton új, L'âme du Voyage nevű kollekcióját újraéltem az…..
Olikincs 2011.08.18 22:55:00
Oxfordi kutatók szerint a gyermekek szellemi fejlődésére legpozitívabban az hat, ha a magyar az első nyelv, amit elsajátítanak. A 6 éven át tartó kísérlet során 12 gyereket (6 fős kontrollcsoport, 6 kísérleti alany) figyeltek laboratóriumi és otthoni körülmények között. A…..
A 17 éves Gábor több éves drogozás után visszakapja családját, szeretteit.....
Egy éve lehet tudni, hogy az Apple az iOS 3.2 óta foglalkozik a saját navigációs adatbázisának létrehozásával, ezzel pedig valószínűleg előbb-utóbb kitúrja a Google térképét az iOS-készülékeiről. Azóta azon megy a találgatás, mit talál ki a vállalat, mert egy második…..
 Egyre kritikusabb a gyermekek mentális állapota. Miközben növekszik a magatartászavarral és tanulási nehézséggel küzdő fiatalok száma, a Dunántúlon akut esetekben nincs megoldva a kötelező fekvőbeteg-ellátás sem. Szemelyácz János pszichiáter-addiktológus…..
Relatív = vonatkoztatott, függ valamitől.Abszolút = mindig ugyanahhoz viszonyított. Például mindig az Isten Igéjéhez.         Miért kritikusak sokszor Isten szolgái a pszichológia illetve a pszichével foglalkozó…..
Most csak Zsófikaaaa: Gyer-mek-tra-vi! ..
Olikincs 2011.07.29 13:07:46
@Réka ‎: "Képlopkodás" akkor lenne ha a blogger a sajátjaként mutatná be a őket

A forrásról pedig: ezek az alkotócsoportok nem az ismertségre játszanak, szinte sosincs feltüntetve a munkájuk mellett a nevük, a cél általában a meghökkentés, és a városkép kiszínezése
Már korábban is voltak piszkálódásai az alakommal kapcsolatban, de akkor nem foglalkoztam vele. 'The History of Rap' by Jimmy Fallon and Justin... by le_geek_cest_chic Sziasztok. Az én történetem elég egyszerű. Évekkel ezelőtt volt, hogy találkoztam az egyik barátnőmmel, aki…..
Olikincs 2011.07.20 15:20:20
Ma délután négykor megszakadt a Radiocafé műsora, csak az éter recseg a 98,6 megahertzen. Persze tegnap azért nem olvastak híreket, mert Móni és Marcsi betegszabadságon volt, Timi meg máshol fusizott, így felmerült, hogy esetleg csak nem értek rá hogy megfordítsák a vincsesztert, a…..
Big Brother, Való Világ, Celeb vagyok, Sztárbox, Benkő és a női, Éden hotel és Kísértés - az elmúlt tíz év valóságshow-termésében bőven akadtak olyan pillanatok, amik vagy egy szakajtónyi pénzbe kerültek a kereskedelmi tévéknek a különböző bírságok miatt, vagy az…..
Aztakurva, a retardált légpisztoly csak elsül, ha muszáj. VV Béci, akiről VV Olivér kiverése után már mindenki elkönyvelte, hogy agyonvág mindenkit, és csak a döntőben lehet neki ellenfele VV Alekosz képében, naszóval a Rácz tesók utolsó képviselője elvérzett VV Jerzy-vel…..
Félrefordítások Fehér szemét 2011.04.10 05:55:00
V beküldése szintén nem túl régi, úgyhogy még kis jóindulattal elmegy brékingnek:A White trash magyarul fehérszemét a cikk szerint. Semmi értelme ennek a szónak magyarul. (Melanie Griffithnél)http://divany.hu/kultur/2011/03/28/az_5_legijesztobben_tonkrement_noi_hiresseg/Ez attól…..
Olikincs 2011.04.10 19:50:42
@dóradia: jah, ismerős
Végre elérhetővé vált az a betűkészlet, amely tartalmazza a canIPA jelölésrendszer összes karakterét. Sajnos azonban kerül egy kis üröm az örömbe. A Sophonetica egy TrueType betűkészlet, így a Windows és a Mac OS is ké­pes használni. Egy nagy probléma van vele: míg…..
Olikincs 2011.04.10 19:47:23
Egy darab hímnemű magyar: der Ungar Egy darab nőnemű magyar: die Ungarin A nyelvünk: die ungarische Sprache Ha magunkról mint nemzetről beszélünk 'a magyarok' azt úgy mondjuk 'die Ungarn' (NEM 'die Ungarischen').  És ha már országoknál és nyelveknél tartunk: az országok…..
Olikincs 2011.04.10 19:45:55
 Elsős lányom Zsuzsika nénije a minap az alábbi emailt küldte körbe a B. szülőknek: „Ezúton szeretnénk megkérni Önöket, hogy ne írják meg a gyerek leckéjét!” Egy pillanatra vonatkoztassunk el attól, hogy mekkora barom lehet már az az apuka, aki gyorsírással…..
Kemény csaj következik a játéktörténelem legszebb virágszálait bemutató rovatunkban: Tanya, akit még éppen Lara Croft előtt castingolt a Westwood a két pisztollyal igazságot tevő, macsókat megszégyenítően jól harcoló nő szerepére. Tanya a Red Alert sorozatban tűnt fel a…..
„Szépen megírta, hogy sajnálja, hogy csak most szól, de férjnél van és két gyerekkel is büszkélkedhet. Most erre mit írjak? Hogy „jó jó, de azért néha dugni jöjjünk össze?” – mit képes megtenni egy jó feleség egy kis potyaszexért? Mindent. Azt eddig is…..
Olikincs 2011.03.08 21:34:32
@Csanádka: jó a cikk, én is olvastam már korábban, viszont pont nem az előzőkapcsolatból való berögződésekről szól
Olikincs 2011.03.08 21:35:07
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
hogyvolt VV4 - 4X77 2011.03.04 09:30:00
MegLepke frappánsan összefoglalta a tegnap látottakat: „szarul kezdődött, gázul végződött, a kettő között meg erőlködés”. Nem vagyok nyugodt, ki tudja, mi vár rám ma, a francnak van kedve péntek este Jerzsi kolon-hidroterápiáját nézni, márpedig tegnap új…..
Subba Puzsér Róbert 2011.02.19 14:19:00
Csúcs cucc aC:C-n...
Olikincs 2011.02.22 00:35:12
Bán Annamari nevét bizonyára hallottad már, különösen akkor, ha érdeklődsz a kétnyelvű gyermeknevelés iránt. Ismerd meg közelebbről a két nyelven nevelő édesanyát, aki kérdéseinkre adott válaszaiban arról mesél, hogy náluk otthon hogyan történt-történik…..
Értelmesen Játékok a pénzzel 2011.02.20 16:53:00
Melyik az a 3-4 játék, amit gyerekekkel is játszhatunk és fejleszti a pénzügyi intelligenciát? Mivel az iskolában még nem igen tanítják hogyan bánjunk a pénzzel, nekünk kell ezt a tudást könnyedén játékokkal átadni a gyerekeknek!   1. Mindenki ismeri: Gazdálkodj okosan…..
Olikincs 2011.02.21 01:53:22