Regisztráció Blogot indítok
Adatok
emberavizben

48 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma csak egy gyors játékra maradt időm. Írjatok nekem gyorsan, egy levelet, hogyha szeretnétek egy Fővárosi Állatkerti bérletet. Egy kedves barátunk - Balázs (nem kaptam felhatalmazást nevének közzétételére) - felajánlott egy még nem fényképes bérletet az olvasóinknak.…..
Sokat gondolkodtam, hogy a nagy magyar kesergős bejegyzésemet írjam-e meg a az olimpiai bajnokok kontra magyar média balfogásai címmel, de miután kidühöngtem magam az ironizáló, pesszimista és semmitől meg nem hatódó kollégákon inkább a valóban fontos dolgokra hívta fel a…..
Ember a vízben Ingyen vizsla? 2012.07.29 10:08:29
Nem lettem Vodafone Angyal, kicsit nehéz szívvel írom le ezt a mondatot, mert hetekig láthatóan a fellegekben jártam, s végül a zsűri döntése és indoklása visszarángatott a földre. Egyszerűbb lett volna sokkal több embernek segíteni, de úgy tűnik még mindig nem érti a civil…..
Az idei Vodafone Főállású Angyal verseny megint megmutatta, hogy milyen sokszínű a hazai civil paletta. Annyira csodálatos, hogy szinte minden ügynek van gazdája erre az egy hónapra, s a versenyen olyanok is megmutathatják terveiket, akik az év további részében csendes munkával…..
A Facebook sok ügyet sodor elénk, néha rácsodálkozunk és továbbmegyünk, de vannak pillanatok, amikor nem árt megállni és végiggondolni, hogy nem tudnánk-e valahogy segíteni. Ez történt velem is, amikor elolvastam Facebookos üzenetét."Csereháton, az Isten háta mögötti…..
2011-ben megpróbáltam már a Vodafone főállású angyal pályázatában elérni a céljaimat, s noha akkor a legjobb 20 közé sikerült jutni, a vágyott legjobb 10 közé már nem tudtam bekerülni. Akkor azonban még nem tudtam pontosan, mit is szeretnék megvalósítani.Most már pontosan…..
Morgásnak tűnhet a részemről, de inkább talán csak egyszerűen a türelmetlenség, ami a mai bejegyzésemet ihlette. Egy hetünk maradt az indulj.be oldalon eldönteni, hogy mi is legyen a sorsa a kedvenc projektünknek. Ercsi nagyon számít ránk, és mi magunk is boldogan valósítanánk…..
Ez messze a legdurvább dolog, amit az utóbbi időben hallottam. A Facebookon osztotta meg az információt Ercsi, aki maga is sajnos egy kerekesszékhez van kötve. Kedves mindenki! Ma reggelre ellopták a kerekesszékem az ajtónk elől.....Nagy kéréssel fordulnék hozzátok! Aki rajta van…..
 A hőlégballonos eltévedt, ezért lekiált egy odalent álló férfinak:- Elnézést! Megmondaná, hol vagyok?- Egy hőlégballonban - feleli a férfi odalentről.- Maga bizonyára informatikus - mondja erre a ballonos.- Igen - válaszolja a férfi -, de honnan…..
Elképesztő mennyiségű munka szakadt rám, aminek vannak nagyszerű eredményei és persze sajnos kudarcai is. Az elmúlt hónapok egyik legnagyobb eredménye, hogy elkészült az Indulj.be, ami Magyarországra is elhozta a közösségi finanszírozás -a crowdfunding - a világ számos helyén…..
 Kedves nagyszerű olvasóim, néhány nap alatt 17.000 emberhez jutott el a koraszülött osztályok megsegítésére indított akció híre, amelyet megosztva az események fősodrába kerültünk.Az akció annyira jól sikerült, hogy a szervezők nem bírták a felajánlásokat,…..
Ember a vízben Betörő 2.0 2012.02.04 18:51:00
Az élet ismétli magát, néha jobb, máskor rosszabb eredménnyel. Tegnap megint megtanultam, hogy az ember biztonságérzetét iszonyatosan könnyű összezúzni. Elég hozzá egy tégla, egy rossz ember és egy kínálkozó lehetőség.Az egész blog születését jelentő robbanás…..
Tegnap kórházban voltam, szerencsére csak azért mert meghívtak. Sőt, mivel meghívtak örömmel mentem tegnap a Bethesdába. Aki ismeri, tudja, hogy a Bethesda az egyik legjobb gyermekekkel foglakozó intézmény Budapesten, s jó lenne, ha máshol is ennyire értenének ahhoz, hogy miként…..
A Facebookon találtam egy felhívást... Hát az már tényleg fantasztikus, hogy a közösség miként írja át a történeteket, szabályokat. Nem mi vagyunk a forrásai a hírnek. A fura és nagyszerű pedig az, hogy egy ilyen hír milyen pillanatok alatt megy végig mindenhol. Örömmel…..
2007 óta az év első média eseményei között találhatunk egyet, ami igazán nemes célokat szolgál. A hagyománnyá vált rendezvény jól mutatja, hogy az újságírók többsége egyáltalán nem gondolja, hogy ajándékokat kell elfogadnia olyanoktól, akiknek viselt dolgaikról amúgy is…..
Egy éve történt, mára már csak emlék, hogy ugyan ezen a napon felrobbant a házunk. Sokat gondolkodtam rajta a héten, hogy mit fogok érezni ezen a napon. Most leginkább azt érzem, hogy valami megváltozott, visszavonhatatlanul. Próbálom összeszedni a gondolataimat, de nem nagyon jutok…..
Nagyszerű élményben volt részem kedd este, amit a Vinopolis hihetetlen ötletgyárosainak köszönhetek. A nemrégiben megnyitott budapesti borpalota meglepő rendezvényre invitált meg egy maroknyi vendéget. Ha valaki elvesztette volna a fonalat, atekintetben, hogy mit keres egy borkóstoló…..
Borzalmasan el voltam havazva az elmúlt hetekben, alig maradt időm a posztolásra. Viszont a falunkban történt tűzeset okán megkésve bár, de szeretném én is jelezni, hogy igyekszünk mi is valahogy segíteni.November 23-án este leégett egy családi ház tetőszerkezete Csobánkán, a…..
Sokat vívódtam, végül arra a döntésre jutottam, hogy elindulunk a OTP, az origo és a TV2 által meghirdetett Együttható pályázaton. Aki ismeri az elmúlt évemet, nyilván tudja, hogy két olyan Facebookos pályázat van hátam mögött, amelyben ugyan komoly sikereket könyvelhettem el,…..
Ember a vízben Milliók nyomában 2011.11.12 09:06:00
Kifejezetten tanácstalan vagyok, amióta tudom, hogy kiírták az Együttható című pályázatot a Facebookon. Kifejezetten szívesen elindulnék rajta, de az elmúlt év tapasztalatai azt mutatják, hogy egyre jobb eredményeket sikerült elérni az ilyen pályázatokon, de nyerni eddig valahogy…..
Egyre jobban foglalkoztat az önkéntesség és közösségi adományozás kérdése. A legújabb sztorinkat a Habitat for Humanity-től kaptuk, akik jobb életkörülményeket teremtenek szegény családok számára. Jó látni, hogy vannak még működő modellek, amelybe a helyieket is bevonva,…..
Meghívást kaptunk egy ígéretes eseményre és úgy gondoltuk itt az ideje, hogy megmutassuk mi is tudunk segíteni. Nagyon készültünk is a szeptember eleji eseményre, de sajnos csalódnunk kellett.A Zöld Pardon adott helyet a Kamaszfesztiválnak, amely szervezői számos…..
Közeledik az iskolakezdés, s ha most egy nagy alapítvány lennénk, arra törekednék, hogy azoknak is jusson füzet, toll és ceruza, akiknek megterhelő ezeket előteremteni.Nem vagyunk még nagy civil közösség, de minden nappal közelebb jutunk ahhoz a célhoz, amit kitűztünk, amikor…..
Ritkán képzelem magam tényfeltáró újságírónak, de néha szembesülnünk kell a valósággal. Az elmúlt hónapokban magasztos céllal indított Facebook játékainak tapasztalatai alapján ki kell jelentenünk, hogy csalókkal és megélhetési játékosokkal nagyon nehéz versenyezni. A…..
Az Ember a vízben kiválóan szerepelt a Vodafone Főállású Angyal versenyén. Tulajdonképpen csodálatos, hogy a 17 helyen végeztünk és beválogattak bennünket a legjobb 17-be is. Itt sajnos aztán kipotyogtunk, valószínűleg azért mert az országos szintű nagy alapítványokat többre…..