Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Schnaps, az ifjabb

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hazai élelmiszerláncokról már kifaggattunk benneteket, ezért kézenfekvő volt, hogy a külföldi tulajdonú cégeket is megszavaztassuk, ennek pedig most érkezett el az ideje. Holnap lesznek utoljára vasárnap is nyitva a nagy szuper és hipermarketek, ennek örömére eldönthetitek,…..
Aki házilag készíti a kutyaeledelt, elsősorban a megérzéseire támaszkodva állítja össze az adagokat. Nem minden kutyánál lehet bízni abban, hogy csak annyit eszik, amennyire szükség van, ezért jól jöhet a lent következő minitáblázat. A Just Food For Dogs állította össze a…..
Napi Réka Kölni karnevál 2013.02.14 17:29:17
Tegnap hajnalban ért véget a karnevál itt, Kölnben. A helybéliek ezt a neves eseményt csak ötödik évszaknak nevezik. A várost pedig a 3 K városának: Köln= Kirche (templom - a dóm), Kneipe (a kocsmák), KARNEVAL.... A kölni a világ egyik legrégebbi és legnagyobb karneválja,…..
He, Tík! Igen, ti, akiket már a megszólításban sem merek a népemnek nevezni. Mert már nem tudom mik vagytok, de azt igen mik nem: a Nemzeti Együttműködés Rendszerének tagjai. Itt hagytatok egyedül a parlamenti gombnyomógépsorral, a népfront-menetesekkel, és ezt a Bayert se vitte…..
Schnaps, az ifjabb 2012.12.20 10:02:10
Az első két elődöntő után Itt A Nagy Éjszaka (ahogy azt az idei máltai delikvens is süvölti a versenydalában: diszizdönájt), a minket kínzó egyik kérdés, hogy mire jut a Compact Disco, a másik meg, hogy tényleg a mezítlábas-koránkelős svéd Loreen viszi-e el a prímet.…..
Az eset ma -2012.05.02.-án - történt meg velem Hajdú-Bihar megyében, Egyeken.  Budapesten dolgozom, viszont az állandó lakcímem a szülőfalumhoz köt. Mivel a fővárosban járok parodontológiai –privát- kezelésre, gondoltam, az általános fogorvosi ellátást otthon veszem…..
Schnaps, az ifjabb 2012.05.09 20:06:24
@Flector67: Orvos PhD-jelölt is annyit kap. Majd ha szakorvos leszel, 110-et is megkereshetsz...
Az Eurovíziós Dalfesztivál a világ egyik legviccesebb, de rohadt komolynak szánt zenés seregszemléje, aminek az egykori keleti blokkban az egészségesnél jóval nagyobb figyelmet szentelnek, de érdekes módon az északi országokban (svéd, norvég, finn) is azt hiszik, hogy ennél…..
Itt az utolsó nap, hogy kihasználjuk a bejglimérgezésben rejlő lehetőségeket, és úgy csináljunk, mintha nem azért néznénk a Holle anyót (8:55 m1) vagy a Garfield-showt (kb. 10 óra RTL Klub) a gyerekkel, mert nem bírunk felkelni az ágyból, hanem azért, mert ennél jobb programot el…..
Schnaps, az ifjabb 2011.12.26 15:44:29
A vörös ajkak igencsak divatba jöttek az őszi kifutókon, és most, hogy jönnek az ünnepek, az amúgy kevésbé merészek is kísérletezhetnek vele. Állítólag a vörös egy olyan szín, amit bárki viselhet, bőrszíntől és tónustól függetlenül, bármilyen hihetetlenül hangzik is…..
Jaguar 37328, polár Zeiss üveggel   A multiknak is megvannak a maguk problémái. Nehogy azt higgyük, hogy csak nekik jó, miközben a végtelenségig kizsákmányolják az egyes nemzeteket. Itt van például a Ray-Ban. Igazi világmárka, talán a legismertebb és legértékesebb…..
Schnaps, az ifjabb 2011.12.14 14:10:11
Váci utca Ez 2012 divatszíne! 2011.12.13 10:51:00
 A Pantone minden évben közzé teszi a következő év új színét, és ez 2012-ben a mandarin lesz. Egész pontosan a PANTONE® 17-1463 Tangerine Tango, ami egy élénk, piroras narancs szín. 2010-ben a valóban kikerülhetetlen türkiz, idén pedig a jerikói lonc volt a kiemelt,…..
Az Eucerin őszi-téli újdonságainak bemutatásakor már említettem, hogy ilyenkor a hidegebb időben nagyon kiszárad a bőröm, kivörösödik, feszül, időnként még ki is pikkelyesedik. Sajnos szinte az összes testápoló használata után néhány órával már ismét száraznak érzem a…..
Tamás bélszint rendelt az oktogoni Friday's-ben, de a második kísérletet is visszaküldette, annyira ehetetlen állaga volt. Ennek ellenére egy rövid veszekedés és rendőrséggel fenyegetőzés után kifizettették vele, amit nem fogyasztott el:Körülbelül két héttel ezelőtt, egy…..
    Egy német házaspár, Anna és Richard Wagner egyedülálló hagyatéka 45 egymást követő évben készített karácsonyi fotóval szemlélteti a német középosztály életét a múlt század első felében. A gyermektelen pár 1900 és 1944 között minden…..
Váci utca Új magyar ékszermárka 2011.12.06 15:05:00
  A Moni's elegáns és exkluzív ékszereket kínál. A cég, amelyik gyártja már 20 éve foglalkozik ékszerkereskedelemmel, de csak néhány hónapja vágott bele a saját márka népszerűsítésébe. Rögtön 10 fajta kollekcióval állt elő a magyar márka. Célközönsége a…..
Schnaps, az ifjabb 2011.12.06 19:00:58
KALAPOS ANGLIA, avagy LE A KALAPPAL ELŐTTED ANGLIA!  Micsoda világ volt, amikor meg cilindereket hordtak az emberek! Felül nézetből is elég mókásan mutathattak, hiszen, olyan, mintha mindenki választott volna magára egy színes tányért. Mintha mindenki cirkuszi mutatványos lenne a…..
Európa-szerte mindenki tudja, hogy Magyarországon idén megszűnt a sajtószabadság, illetve in Ungarn wurde die Pressefreiheit aufgehoben. Ám a magyar leleményes nép, és az elmúlt évszázadok során könnyedén megtanult a sorok között is olvasni: a puszta szavak mögött a valódi…..
Nu, van négy új menyasszonyunk, egy 28 éves debreceni orvosnő, dr. Horváth Csilla, aki zsidó esküvőt rittyent 170 vendégének 2,8 millióból, Horváth Tina, akiről annyit kell tudni, hogy Bangó Margit unokája, így cigány lagzit tol, és 80 főre 1,6 millióval számol, Keresztes…..
Schnaps, az ifjabb 2011.12.01 11:22:51
@belekotyogok: @sixx: Lebuktam, nem nézem a műsort, csak az élvezetes posztot kísérem figyelemmel...
 Pénteken a Film+ kicsit másképp adta le a Függetlenség napját, mint ahogy azt annak idején Roland Emmerich elképzelte. Will Smith és Jeff Goldblum nem menthette meg a bolygót, a földönkívüli civilizáció leigázott minket. Ráadásul nem is egyszer. Greg820 nevű kommentelőnk…..
Frappáns választ kaptunk két, X-Faktorral foglalkozó írásunkra. Az RTL tehetségkutatójának előző döntőjében volt ugyanis egy jelenet, amiről egy éles szemű olvasónk azt feltételezte, nem is annyira élő, mint azt a kiírás és a tévé sugallja. Az érzéki csalódást (?), vagy…..
Az új Fabergé kollekció, egyenesen a kajmán-szigeteki tulajdonostólJobbára csak a port fogja, ráadásul 600 ezer dollárba (kb. 111 millió forintba) kerül, mégsem tűnik elbaltázott ötletnek lecsapni a Fabergé új kollekciójára. A legjobb renoméval büszkélkedő orosz…..
A nyolcvanas évek világszerte kedvelt szappanoperája, a Ewing családról, ellenségeikről, a dallasi felső tízezer hóbortjairól és mértéktelen vedeléséréről szóló Dallas a TNT nevű amerikai kábelcsatorna jóvoltából hamarosan folytatódik, ráadásul ismert arcokkal. A projekt…..
Schnaps, az ifjabb 2011.07.11 12:00:02