Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ChuckNorris

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Köszönöm mindenkinek a segítséget, akik írtak a Fraps problémámmal kapcsolatban. Hála a tippeknek, újra felveszi a hangot! Nem értem mi lehetett az oka, hogy egyszerre átállítódott, nem nyúltam hozzá, de ez már nem lényeges.Szóval most, hogy megy a hang, az eddigi felvett…..
Rossz PC JuniorokMinden további infó a blogon :)Új videón tegnap elkezdtem dolgozni, kis babrálás után a Fraps még mindig nem vesz fel hangot, de még próbálkozom. Ha más nincs, ezt is felveszem hang nélkül, annyira úgysem fontos ennél a játéknál. (brümm,brümmm)..
Most kaptam újra egy üzenetet, hogy valami "freddi" nevű nagyon okos gyerek továbbra is azt állítja, hogy ő én vagyok az indavideon és úgy kommentál. Például ittSzeretnék tisztázni valamit. Ha már voltam ilyen ügyetlen, hogy amikor sikeres lett a blog, nem változtattam…..
Csak egy kis rövid szösszenet Butterbeanről.  Egy másik videón dolgoztam, ami miatt el kellett látogatnom a kocsmába és ha már ott voltam teszteltem valamit.UI: Kiadatás mozikritikám..
Tegnap kaptam egy e-mailt TKB-től, hogy próbáljam ki a következőt: Inditsd el a telpitest,majd probalj kilepni.Kilepes elott olvasd el az uzenetet!:)Eddig nem tettem ilyet, mert eszem ágába nem juthatott egy ilyen szenzációs játék telepítésének a megszakítása, de most kipróbáltam.…..
ChuckNorris 2007.11.04 20:01:55
ChuckNorris 2007.11.04 20:02:37
Köszönöm "Greg"-nek a videót, ilyet sem láttam még...Szerintem nem vagyok egyedül.Esetleg aki egy Runaway nevű kalandjátékról szeretne egy bemutatót, megnézheti itt és aki igazi bennfentes (én bevallom nem vagyok az) a Sonic the Hedgehog-al kapcsolatban, megnézhet róla itt…..
ChuckNorris 2007.11.02 19:21:51
ChuckNorris 2007.11.02 19:24:05
Elég sokan írtak nekem, hogy szeretnének egy képet Günther Gránátról (a Mortyr II videó egyik német ellensége), az a helyzet, hogy ez egy elég nehéz dolog.Állandóan mozog, nehéz megközelíteni a gránátok miatt, valamint sokszor míg odaérsz hozzá, már végzett magával.De az…..
ChuckNorris 2007.11.02 16:02:20
a www.welovestella.blog.hu odalon irtam egy kis teremtéstörténetet:

A teremtéstörténet by Cenega:

A kezdetkor teremtete Friedrich von IQ Betyár a Cenegát és a Rossz PC Játékok blogot. A Föld puszta volt és üres, sötétség borította az EA Games szerkesztő csoportját, csak Friedrich képe lelke lebegett a Cenega fölött. Friedrich újra szólt: Teremtsünk ugyanolyan Painttel rajzolt grafikus embereket, magamhoz hasonlóvá. Ők uralkodjanak a Mesterlövészben, és tudják uralni a láthatatlan ujjpisztolyt. S Friedrich megteremtette az embert, (sajnos) saját képmására, Friedrich képére teremtette őt, "férfinek" és "nőnek" teremtette őket. Friedrich szólt hozzájuk: Legyetek rondák, soha a büdös életbe ne merjetek szaporodni, töltéstek be a földet és uralkodjatok azokkal a szar Cenegás játékaitokkal. S Friedrich megalkotta Dominicot, és annak vörös injekciójából Stellát. Máig is ők uralkodnak a Cenega játékaiban, és összesküvést terveznek a Los Gauchossal a RPCJ sorozat ellen. De ne szaladjunk előre a végzetünknek. Stellát Friedrich tiltása ellenére sikerült elcsábítania Günther Gránátnak, hogy vegye meg a MORTYR-t és ezzel szabadjára engette a Cenega ördögét, a Névtelen Katonát! És Friedrich látta, hogy nagyon SZAR mindaz, amit alkotott. Este lett, és reggel lett: a nyolcadik nap! Ez a története az ég és föld teremtésének, ahogy azt megmérgezték...

ChuckNorris 2007.11.02 17:45:54
Ahogy tavaly, idén is egy Halloween különkiadással jelentkezik a Nerd, azonban ezután kivesz egy kis szabadságot (videó végén látható). Kár érte, de teljes mértékkel megértem. A 16 perces(!) a videó, picit hasonlít az előző (TCM) remekműre, voltak benne jó poénok, de bevallom…..
Két igen vicces jelenet 2008-as focis játékokból. Az első nem is biztos hogy bug, de teljesen mindegy, én igen jót kacagtam rajta. FIFA 08-ból van. Ezt még Illés Bé(n)la is belőtte volna :D Napokban bemutatok még egy igen érdekes hibát a FIFA 08-ból. A második meg a PES 2008-ból…..
Többen írtak az "ingyenes játék -> pénzért árusítás" helyzetről.Ez található ezeknél a játékoknál, kis betűvel a lap alján "A termék ára a program rendszerbefoglalását és a keretprogramot tartalmazza. Cégünk a hordozón szereplő programokért…..
Nemrég megint rátaláltam a HEAT : Episode 1-et (alias Cube alias Sauerbraten alias fenesetudjamiminden) forgalmazó cég honlapjára, és találtam két érdekes játékot.Alien ShooterA katonai űrbázis hosszú és komor folyosóin a végtelen csend honol: a terület földön kívüli idegen…..
ChuckNorris 2007.10.29 07:49:32
Sziasztok szeretném ha megnéznétek a blogomat, www.centrifuga.blog.hu
Ezek a játékok, Úristen! Én is találtam egy gamet, igaz az egy nagyon szép kidolgozású, de olyan gyártó névvel hgy "bugbear" nem tudom ki venne szivesen játékot...
Aki látta a Mesterlövész IV 3/4 videómat tudja, hogy Stellát bizony megszállta az ördög, és a fejével megmagyarázhatatlan dolgok történnek. "korogyi" egy hasonló, nagyon érdekes jelenetet fedezett fel a FIFA 08-ban, érdemes a bíróra figyelni! Köszönöm a videót!..
Budiolvasmánynak tökéletesen megfelelnek a reklámújságok is, éppen a Cora prospektust lapozgattam, amikor valahogy megakadt a szemem egy 499 forintos játék borítóján.Lehet, hogy én vagyok paranoiás, írjátok meg ti is így látjátok-e, de nekem ez a hableány marhára habfiúnak néz…..
A sötét nagyúr masszív támadásba kezd, hogy ellepje bolygónkat a határtalan szenvedéssel!Mindezt a Campona hülye boltjában kezdi, Legato nevű apokaliptikus harcosunk viszont leleplezte tervét, és fel vagyunk készülve!Már hívom is Dick Assmant, ő az utolsó esélyünk!..
ChuckNorris 2007.09.03 18:05:20
Deejayhoma egy kifejezetten színvonalas videót rakott be mint videó-válasz a youtube-on, és mindenben egyetértek, van különbség a két játék között.Köszönöm szépen munkáját, és hogy beletett a végére ;) De nem kell félni, tényleg nem kergetek meg senkit ;)..
Egy modern kori agyrém, amikor minden 5 perces trendnek kell egy külön játékot készíteni.Ami nincs megemlítve:-A zene állandóan ismétlődik!-Ha az ember egy pályán nem tudja teljesíteni a feladatot, kezdheti LEGELŐLRŐL!Soundtrack:Scooter - Faster,harder,scooterPennywise - God save…..
ChuckNorris 2007.08.28 21:44:37
Csaba küldte nekem a képet a gazdaságos hipermarkatből.Mielőtt valaki azt hinné, az a poén, hogy mennyi saját szovtverük van, nem az ...Ha már a gazdaságos bolt, jó sok idő után újra voltam ott, látva jó pár bemutatott játékomat (Mesterlövészből már csak 1 volt, úgyhogy…..
ChuckNorris 2007.08.28 21:17:58
s6.bitefight.hu/c.php?uid=32960
Hello ez Freddyd Bitefighos oldala
nézzétek meg és szerezetek neki aranyat:)
csak 1 katt és már meg is van de ha regisztráltok ti is kipróbálhatjátoka játékot:)