Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TÉTÉ KLUB

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Célunk, hogy létrehozzunk egy közösséget, amely tagjai olyan étkezési szokásokat alakítanak ki, amellyel egészségük, erőnlétük, fizikai és szellemi frissességük, életminőségük, élettartamuk jelentősen növekszik amellett, hogy minden egyes étkezésüket…..
A 3 legfontosabb tényező, amitől a váll, mell, hát, far és a comb szemet gyönyörködtető lehet!Mi az a három legfontosabb tényező, ami döntő szerepet játszik abban, hogy milyen lesz a váll, a mell, a hát, a far és a comb?A következő:Genetikai…..
Másik aktualitás. Mondhatjuk, örökzöld.Nézzük csak!Átfutva a blogot eszembe jutott valami. Mi az, hogy jó minőségű hús, húskészítmény, húsáru? No, ez az, amihez fűzök pár gondolatot.Az élelmiszertörvény szabályoz sok mindent a biztonság miatt. A végrehajtási…..
Megdöbbentő, mi mindent esznek meg a emberek, amiről azt hiszik alapvető élelmiszer alapanyagokból készülnek. Nincs ez másként a húsipari termékeknél sem.Nem akarok termék- és cég neveket írni itt, az oldalon. Viszont annyit leírhatok, hogy érdemes a drágább, kevés…..
Szilveszter előtt óriás plakáton tálalták a kilogrammonként 200 forintos virslit. Elgondolkodtam azon, milyen okosak azok a kollégák, akik úgy összeraknak egyí virslinek látszó húskészítményt, ami jó ízű és ilyen olcsó. Tudom, szükség van az ilyen olcsó termékekre is,…..
Hogyan izgathatod a maximális élvezetért a GÉ-pontodat?Az ősidőkben a szex a fajfenntartás célját szolgálta. Nem igen azért művelték ősanyáink, ősapáink, hogy pótolhatatlan élvezetben legyen részük.Az elemi ösztön megmaradt, viszont a szexuális kultúránk változott,…..