Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fater

32 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van az, amikor az ember úgy érzi, hogy hazaérkezett. Amikor valaki olyasvalakivel beszélget, aki közel áll hozzá, akivel sok a közös téma, és akivel jó egy levegőt szívni, köszönhetően a belőle áradó nagy szeretetnek és a még több pozitív gondolatnak. A mai akta áldozata,…..
Vannak rendezvények, amik nem árt, ha csillapodnak, ülepednek kicsit az emberben, mielőtt hangot kapnak. No nem a rossz szájíz miatt, sokkal inkább, mert ismét egy fantasztikus audiókatarzissal lehetett gazdagabb az, aki szombat éjszaka a Symbol-t vette célba, hogy lazuljon egy igen…..
A hír igaz, mint ahogy az énekesnő egy korábbi beszélgetés kapcsán is utalt már rá. Alicia Keys, Madonna, vagy épp Tina Turner után ezúttal a három MTV díjat besöprő Adele énekelheti fel a legújabb James Bond film betétdalát. Ez lesz szám szerint a 23. James Bond theme,…..
Fontos mérföldkőhöz érkezett idén a Kowalsky meg a Vega. A zenekar pontosan tíz éve vonult először stúdióba, hogy elkészítse első nagylemezét. A jubileum alkalmából november 25-én jelenik meg a banda dupla albuma az első tíz év legnagyobb slágereinek felfrissített…..
2011. december 12.-én ismét Budapesten játszik a Stereo MC’s zenekar Az örökifjú Stereo MC’s nélkül talán nem is bontakozott volna ki két olyan fontos kifejezés, amelyek örökre összefonódtak Rob Birch bandájával. Ez pedig nem más, mint a brit klubélet, valamint úgy…..
Bizony... Ha az ereidben lüktet az ütem, ha a véredben szinte minden percben érzed Babylon szívdobbanását, ha a szíved egyszerre dobban sok ezer raszta társad gondolatával, akkor neked szánjuk Hazánk kedvenc online zenefórumát, a One Love Reggae rádiót, ahol Sitgan és a többi arc a…..
November 17-én végre bemutatkozik a nagyközönség előtt a The Mighty Fishers.A Dubaku, PASO és Three Teadies tagokból álló autentikus rocksteadyzenekar első koncertje a IV. Ökoszeminárium keretében kerül megrendezésre az ELTE Könyvtárkubban.Az estén fellép a Budapest Riddim Band…..
November 12-én jön a szokásos össznépi magyar reggae masszív összejövetele! A Ladánybene 27 immár 26. alkalommal rendezi meg születésnapi buliját, mely az utóbbi években egyre hangsúlyosabb és nagyobb lett. Köszönhető ez talán a remek helyszínválasztásnak, hiszen az A38-ra…..
Elérkezett végre az idő, hogy a hosszú szünet után folytassuk aktánkat, ezúttal nem mással, mint az Ocho Macho dobosával, a csupaszív emberrel, Mersics Gyurival. Őszintén megmondom, én kicsit féltem ettől a beszélgetéstől, hiszen aki ismeri a srácokat, tudja, Gyuri sosem az a…..
Szubjektív blogról beszélhetünk, így azt hiszem az a minimum, hogy egy-egy érzést megosztok veletek, ami épp átjárja gondolataimat, vagy épp testem, lelkem, lábam... Pár nappal ezelőtt akadtam egy videóba, amit azóta nem tudok kiverni a fejemből. Egy igazi ringató, mondhatni…..
Az Ocho Akta folytatódik... méghozzá egy olyan emberrel, aki évek óta a háttérben mozog. Szó szerint értendő ez, hiszen a "konga" a zenekar legelső hangja óta színen van, ugyanakkor pontosan ő az, aki megbújik hangszerei mögött, elbújik sapkája alatt, vagy épp nyakig…..
Non-Confidental, sőt mondhatni mindenki számára kötelező az Ocho Akta. Az ötlet, mely szerint mutassuk be egyenként az Ocho Macho zenekar tagjait, kb. 1 hónappal ezelőtt érkezett meg egy brainstorming során, mely köztem és Bérczes Ádám (CLS) között zajlott. Az ötletet…..
Egyszer volt, hol nem volt... Volt egyszer egy fiatal magyar zenekar. Egy olyan együttes, ahol a határok, mint olyan már az elejétől fogva nem léteztek. Egy zenekar, ahol mertek és mernek meríteni népünk, a magyarság kultúrájából, s azt egy olyan pozitív érzetű köntösbe burkolni,…..
Múltam nekem is van, sőt, jól irányzott finom house muzsikáim is dögivel. Ezt a mixet nem most készítettem, de úgy hiszem az idei nyarat is hűen tükrözheti. Finom latinos dallamok, könnyed vokálok, fenékrázás és vérbeli dögös ütemek. A Moments tehát egy kellemes…..
Ahogy Mernyó Ferenc barátom, valamint Atom is képekben és videóban, úgy én igyekszem szövegben visszaadni azt, amit a Zöld Pardon és a közönség is megélt ezen a fantasztikus csütörtöki éjszakán.A budapesti közönség ezidáig még nem hallhatta az Ocho Macho új albumát…..
Szánom és bánom, de őszinte leszek, a More Love To Share csak most jutott el hozzám. Hozzáteszem, csak kölcsönbe, de már biztos vagyok benne, hogy nekem ez a lemez kell. Nagyon kevés olyan előadót és főleg zenei anyagot tudok felsorolni, amire azt mondom első hallásra, hogy én…..
Fények le, cd be, hangerő fel, testek össze, kezek a magasba, és...Valahogy így indul a CLS kiadó legújabb party megamix-sze, mely a nyár égisze alatt jelent meg, s mely arra hivatott, hogy megédesítse a szürke hétköznapokat. Édességről beszélhetek, mivel ezeket a zenéket nem is…..
Mindnyájan hallhattunk már a TCR-ről, ismertebb nevén a Társadalmi Célú Reklámról. Ezek azok a hirdetések, melyeket társadalmi célból készítenek, hogy felvilágosítsanak, tájékoztassanak, segítsenek minket, a nagy társadalmat. Mi úgy döntöttünk, hogy ennek mintájára…..
Oh igen, Budapest és a Duna budai partja ismét belehuppan a jóba. Hamarosan, hiszen június 23-a már itt van a nyakunkban. A szombathelyi bemutató, valamint azóta már Várpalotától Dörögdig tartó tesztelés után az új album a Zöld Pardonban is felcsendül.   Az Online a…..
A Tisza cipős srácok a második albummal sem lőttek bakot. Kezdhetném így a beszámolót, hiszen már a második hivatalos cd anyagnál jár a Compact Disco nevű formáció. A találó nevet, valamint a személyes kötődést (respect Beginek, régi barátomnak) már közhírré…..
Így van, hiszen végre azok is el lesznek kényeztetve jobbnál jobb programokkal, akik ezen zenei berkeken belül találják meg számításukat. A Riddim Colony korábban már ránk eresztett egy igen jó sorozatot Little Zion Reggae Dancehall Club néven, ám a nagy siker, valamint a szomorú…..
Azon kevesek egyike vagyok, akit igen nehéz elcsábítani egy-egy színi előadásra, pedig ha tudtam volna... Pedig, ha tudtam volna, hogy néhány fiatal, összefogva, ilyen szintet tud képviselni, akkor bizonyosan én mondom azt, ahogy Szamár is mondta: "ott vagyunk már?".Az Ifjú…..
Először is, szeretném megkérni a kiadót, egy új biográfia megírására: mivel legnagyobb tiszteletem mellett is már nem csak Bob Marley és Manu Chao keresztfiairól beszélhetünk. Az Ocho Macho ennél már sokkal több. Ha akarjuk, nyugodtan illesszük még oda a Buena Vista Social…..
fater 2011.05.23 19:25:39
@Fidel figyel: Köszönöm :)
A dátum már mindenki számára ismert volt, aki kicsit is közel áll hozzánk, hiszen már több héttel előtte megkezdődött a huppogó izmok előmelegítése.Április 8. MANU CHAO, Novi Sad, SzerbiaEnnyit a tényekről. A délelőtti indulást kellemes napsütés és szép felhővonulás…..
... sokat mondó cím, vagy épp összedobált szavak. Mindenki el tudja dönteni, bár annak a tudatában, hogy az Ocho Macho első albuma, az El Mundo Fantastico aranylemezzé avanzsálódott, már a title utolsó része értelmét is nyerte.Az elszigetelés pedig a péntek esti megvadult…..