Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szkopofil

18 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szabályokat itt találjátok. Új képek (az "elolvasom" után)! Megfejtés: Emelt fővel (Walking Tall). Megfejtő: Mozsy (3 kép alapján). Jelenlegi állás: 1. dzsoker1976 (9 pont)2. todie2d (5 pont)3. Mozsy (3 pont)4. Tnitike (1 pont)..
szkopofil 2013.07.13 09:51:49
scope-o-fill 1. 2012.08.27 21:07:02
Mint minden reggel, John aznap is elsőként ébredt. A nap sugarai még csak gyengéden cirógatták a fröccsöntött reluxa lemezeit, a többiek pedig hangos horkolásaikkal és kimerült szuszogásaikkal tudatták vele, hogy eszük ágában sincs még felkelni. John hozzászokott ehhez, ezért…..
Kedves Olvasók! Mint azt észrevehettétek, egy ideje nem jelentkeztünk friss írással, vagyis kissé iránytű nélkül hagytunk Titeket tengődni a filmek tengerében. Most azonban örömmel jelenthetem, hogy az oldal nem szűnt meg, sőt, hamarosan megújulva tér vissza, hogy újra aktívan…..
A Thor című mozinak kétségkívül van némi köze a skandináv mitológiához, melyből alapjait merítette. A karakterek nevei és külső védjegyei legalábbis erre utalnak. Ami azonban efölött van, nem más, mint hamisítatlan Marvel-feeling, ami nem okozhat csalódást a 21. századi…..
Sokan kétkedtek, hogy vajon mi sül ki abból, ha az Alkonyat rendezője a Piroska és a farkas történetét viszi vászonra. Hogy jön össze egy klasszikus gyermekmese a sötét, elsősorban tinédzsereknek szóló vámpírvilággal? Nos, A lány és a farkas valóban e két világ ötvözetét…..
Duncan Jones már előző filmjével is bizonyította, hogy tudja, mitől döglik az űrlégy. És csakúgy, mint a Hold „felszíne”, a Forráskód tudományos-fantasztikus kivitelezése is csak álcája egy sokatmondó, a vártnál mélyebb dráma vászonra vitelének.    …..
A legaktuálisabb film húsvét közeledtével kétségtelenül a Hopp, mely a 12 éven aluli korosztály számára igyekszik viccesebbé és mesésebbé tenni a sokak által csak nyuszi-ünnepként számon tartott hosszúhétvégét. A húsvéti nyúl kalandjait bemutatni hivatott mozi ugyanazzal a…..
Liam Neeson (Elrabolva, Baljós árnyak) neve valószínűleg sokak számára nem cseng ismeretlenül, legújabb filmjében azonban még saját felesége sem ismeri fel. Dr. Martin Harris, iratait elvesztve cselleng Berlin utcáin, és minden lehetséges eszközzel próbálja bebizonyítani, hogy ki…..
Így filmezz! Kacaj - Sikoly 4. 2011.04.14 21:18:00
A Sikoly-széria minden darabjára igaz, hogy mindössze egyetlen baj van velük: Az első negyed óra eltelte után is folytatódnak! Valahogy ugyanis mindig a felütés marad a legemlékezetesebb, így joggal tehetjük fel utólag a kérdést, hogy miért néztük végig az álarcos gyilkos újabb…..
Maci Laci és Bubu visszatértek, hogy egy újabb generációnak mutathassák be szellemesen könnyed kalandjaikat a piknikkosarakkal és Smith vadőrrel. A ’60-as évek tévéképernyő-hősei a 21. században 3D-s mozivászonra költöznek, így csetlés-botlásaik sokkal látványosabbak,…..
Ki ne vágyna arra, hogy néhány hét leforgása alatt milliomos és népszerű lehessen? Ki ne szeretné, hogy eddigi életéből bármilyen apró részletet pontosan fel tudjon idézni, ha szükség van rá? Ha emlékezetes élményre vágysz, és milliók híján ebben a hónapban csak egy…..
Ugyan, mi ronthatna el egy olyan filmet, aminek már hatásvadász (magyar) címe hallatán sokan a jegypénztárak felé veszik az irányt? Mitől lehetne egy ilyen film rossz, ha olyan sztárok szerepelnek benne, mint Jason Statham vagy Donald Sutherland, a rendezői székben pedig a Con Air…..
Ha valaki eddig nem tudta volna, most megtudhatja, hogy az oly sokszor hangoztatott szabad akarat bizony csak az apró döntések talaján áll rendelkezésünkre. Életünk komolyabb lépéseit kalapos, az ajtók kilincseit visszafelé tekergető, jól öltözött úriemberek irányítják, akiknek…..
Lisbeth Salander (Noomi Rapace) élete közel sem leányálom. Sőt, ha valakit megerőszakolnak, lelőnek és eltemetnek, annak is örülhet, hogy egyáltalán életben marad. A Millennium-trilógia befejező része ott veszi fel a fonalat, ahol az a második rész elvágta: A félholt lány…..
Régóta vártunk egy ilyen filmre! A manapság egyre trendibb, a látványt a történet fölé helyező mozik között igazi gyöngyszemnek számít egy klasszikus vonalvezetésű, kerek történetét nyíltan elmesélni vágyó film, aminek ugyanakkor képi világa sem utolsó. Sőt, annak…..
Bájosan fecsegő, olykor vicces, olykor megható karriertörténet parádés szereposztással. Akár valami ilyesmi is lehetne a hazai mozikba újonnan befutó romkom szalagcíme, az Ébredj velünk azonban egy kicsit több ennél. A film sokszor látott sablontörténetként indul, ám a végére…..
Tényleg nem hiányzott a 3D! Azt ugyanis biztosan leszögezhetjük, hogy az Álomháború az utóbbi idők egyik – ha nem a – leglátványosabb filmje. És hogy Zack Snyder mindezt bármiféle jamescameronos-ultrabrutál 3D-technika nélkül oldotta meg, az önmagában is szép…..
  Álomháború(Sucker Punch), akciófilm Rendezte: Zack Snyder (300, Watchmen) Szereplők: Emily Browning, Jena Malone, Vanessa Hudgens, Jamie Chung, Abbie Cornish Extrarövid tartalom: Néhány fiatal lány egyetlen menekülési útja a rabságból az álmok világa, melyben minden…..
 Ezennel útjára indul az Így filmezz! blog. Az oldalon infókat, ajánlókat találhattok premierfilmekről, valamint friss híreket a filmek világából. Célunk egyfajta iránymutatás, vagy inkább tájékozódási pont létrehozása elsősorban a hazai mozikat elözönlő…..