Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vividfluxury

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasod a blogot, de van olyan kérdésed, amire még nem kaptad meg a választ? Nosza, tedd fel a kérdést, és én megpróbálok válaszolni rá! Vagy kommentben, vagy akár egy teljes bejegyzésben! Kérdésre tehát fel! Üdv, Macska-fogó LEGYÉL PÁRTFOGÓ! Kérlek, ha tetszett egy cikk, vagy rendszeresen…..
vividfluxury 2018.10.29 23:16:15
@Macska_fogó: Vannak saját kuckóik, igen (illetve a kuckókon kívül is megvan mindkettő saját kedvenc helye a lakásban). Csak este jön rájuk a szapulhatnék, de azóta sokat javult a helyzet. Sokkal játékosabb lett azóta kettejük viselkedése. Én pedig mindig úgy játszom velük, ha mindkettőre oda tudok figyelni. Jutalomfalatot is csak úgy kapnak, ha egyszerre mindkettőnek tudok adni.

A tálkáik egymás mellett vannak, de a közös evéssel soha nem volt gond. Mindig egyszerre kapnak enni, nem eszik el egymás elől (figyelem őket azóta is).
vividfluxury 2018.11.16 16:47:32
Sziasztok,

Ez igazából minden olvasónak (is) szól, és sajnos már végső elkeseredésemben írok: GAZDÁT KERESEK Vandának (cirmos) és Gomeznek (fekete) - események feljebb kommentekben.

Két lelki sérült, valószínűleg kölyökként bántalmazott, kb. 14-15 hónapos, ivartalanított testvérkéről van szó. Nem tarthatom őket tovább az albérletben, ahol lakom (kidobott bútorok, amik nem az enyémek, stb stb...). Egy éve vannak nálam (feljebb görgetve van pár komment a helyzetről és róluk), sajnos még mindig stresszesek (Vanda szétpisil mindent), félnek, nem szelídültek meg, és sajnos nincsenek jó hatással egymásra, tehát már az is nagy segítség lenne, ha Vandának találnék gazdát, mert neki nagyobb szüksége lenne valakire, aki _rengeteget_ tud vele foglalkozni. Én sajnos nem, mert egész nap nem vagyok itthon, ráadásul sokat utazom a munkám miatt, van, hogy heteket nem vagyok.

Próbálkoztam korábban macskamentőkkel, nem foglalkoztak az üggyel. Állatmenhely szintén nem opció. Nagyon elkeseredett vagyok, mert azt hiszem, mindent megpróbáltam megtenni értük. Nagyon szeretnék nekik találni valakit, aki megérti, hogy nem bújós, szelíd cicákról van szó, hanem olyanokról, akiknek komoly segítségre és nagyon sok odafigyelésre van szükségük.

Ha bárki tud segíteni, vagy tudtok ajánlani valakit, kérlek titeket, hogy vegyétek fel velem a kapcsolatot a krisztakkatona kukac gmail pont com email címen, hogy részletesen le tudjam írni, mi a helyzet és tudjak fotókat küldeni.

Nagyon köszönöm mindenkinek!
vividfluxury 2018.11.23 13:47:27
@Macska_fogó: Szia,

Vandánál sajnos igen, most megint előjött, illetve ez elég hektikus, van, hogy pisil összevissza, van, hogy nem. Sajnos semmilyen összefüggést nem találok az alom és eközött.

Ahogy írtam, az is nagy segítség lenne, ha Vandának találnék valakit, mivel neki több törődésre lenne szüksége. És azt is írtam (már sokszor), hogy az albérlet is probléma, ez sajnos nem csak az én döntésem - egy éve gondozom ezt a két cicát úgy, hogy mások bútorait dobom ki és cserélem le. Vanda a nekik vásárolt cicabútorokat is lepisili. Az alomtálca elé letett kilépőt is. Arról nem is beszélve, hogy mivel félnek, a barátaimat, szüleimet sem tudom áthívni. Gyakorlatilag remeteéletet élek mellettük, ami rám sincs jó hatással, és sajnos ezt is szeretném figyelembe venni, ez remélem, hogy azért érthető. Ha utazom, anyukám jön etetni őket, játszik velük, de többet ő sem tud velük foglalkozni. 25nm-en van ez a két cica, a mozgásterük kevés.

Tudom, hogy sajnos nincs sok esély találni neki/nekik valakit, de hátha. Természetesen szélnek ereszteni sem szeretném őket, annak semmi értelme - én azt szeretném, ha kicsit több esélyük lenne egy jobb életre, de ha ez így marad, ez nem fog megtörténni és csak az időt húzzuk.
Subba Ha ide pisálsz 2013.07.06 11:15:19
Így, így. Via ..
vividfluxury 2013.07.06 12:28:38
@vitéz Beverneky-annó dacumál sulcus:

Nincs magasan, kb. 1 méter. Talán picit több.
(Some English Content below)Ma egy erdei kirándulás után, beültünk az ösztöndíjasokkal egy kis étterembe az erdő közepén. Vacsora után, az egyik fiú, Roberto Madridból, felhívta a figyelmemet arra, hogy egy német szóvicc rejtőzik a blogom címében, amit eddig észre sem vettem.…..
ANNENN Új cipő a láthatáron 2011.10.08 13:46:00
Már néhány hete egyre csak fokozódik bennem a vágy egy új cipő iránt. Nagyon furcsa dolgok történnek velem mostanában. Bementem az Allee hatalmas Humanic üzletébe s rövid időn belül, azon kaptam magam, hogy a férfi cipőket nézegetem. Ugyanis ott láttam meg azokat a fazonokat,…..
Rick Genest modellt Mariano Vivanco fénképezte. Nicola Formichetti, a Mugler tervezője volt a stylist, így nem meglepő, hogy a saját kollekcióját aggatta a modellre. A fotók a tavaszi/nyári számban fognak megjelenni. Egészen elképesztő testfestést kapott a modell! Zombie boy a…..
vividfluxury 2011.03.21 20:44:30
vividfluxury 2011.03.23 18:34:50
@perry: ez a srác évek óta varratja magát, nem gaga vagy a pénz vagy bármi más kedvéért néz ki így. már akkor elég nagy felhajtás volt körülötte, amikor a Modblogon ( news.bmezine.com/ ) megjelentek róla az első képek - akkor még "csak" az arca volt tetoválva, és az sem volt befejezett.

Ez egy 2008-as interjú: www.bizarremag.com/weird-news/tattoos-body-art/7173/zombie_boy.html
vividfluxury 2011.03.23 23:48:26
@perry: pontosan az. a srác nem hivatásos modell. bármilyen hihetetlen, vannak emberek, akik nem a pénzért csinálnak ilyet magukkal. az, hogy felkapták azért, mert így néz ki, az megint más kérdés - valljuk be, nem volt nehéz. de még így is túl sok baromságot írnak róla, lsd. "testfestés" és hasonlók. pedig szerintem az internet korában annyira nem nehéz ezeknek a dolgoknak utánajárni.

amúgy azért volt itt kb. 4 napot, mert itt forgatott Keanu Reeves-szel.
Mielőtt szétszednének a fejlett kritikai érzékkel rendelkező olvasók, kijelenteném:1. Szeretem a Gossip Girl sorozatot a csodás ruhák miatt.2. Taylor Momsen gyönyörű fiatal nő, csodás alakkal, szép arccal megáldva.Éppen ez utóbbi miatt nem értem, hogy MIÉRT kell…..
vividfluxury 2011.03.04 22:15:28
Ezt a félmagasszárú cipőt Common Project Desert Bootnak hívják. Hasonló stílusú cipőkkel valószínűleg találkozhatunk majd tavasszal több helyen is, így gondoltuk, feltesszük a kérdést Nektek: Tetszik vagy nem? Talpa egy darabból, felsőrésze mindössze két darabból áll…..
- avagy divatbemutatót kivetítőről nézni, olyan mint zokniban fürödni.Igaz, hogy pár éve még örültünk, hogy van egy olyan bemutató az országban, ahol a fiatal magyar tervezői generáció bemutatkozhat, de idén nagy csalódást okozott a Marie Claire Fashion Days VIP estje. A…..
OurFashion Lara Stone most szép 2010.08.24 14:38:39
Megosztó személyiség számomra Lara Stone. Egyes képeken gyönyörűnek látom, egy következőn pedig kiráz a hideg annyira nem tetszik a megjelenése. Most az amerikai Vogue hasábjain pózol és szebb, mint valaha. Ez a vízhullámos haj ellágyítja a vonásait és sokkal jobb így a…..
Az esetek nagy többségében gyönyörűnek tartom Beyoncét, hosszú, karamellszínű hajával, változatos stílusával, nőies alakjával, éppen ezért is esett le az állam a House of Deréon őszi hirdetéseit látva. Persze egyátalán nem pozitív értelemben. Beyoncé ugyanis a saját…..
Victoria Beckham a török Vogue címlapján pózól a következő hónapban. Nagyon érdekes kép lett, szerintem Vic arca úgy néz ki rajta mint egy férfié. Nagyon rossz szögből van fotózva. A ruha gyönyörű, a póz kecses, de tényleg ekkora orra van a volt Spice Girlnek?..
Elég rég történt már, hogy korán reggel egy MMS ébresztett a telefonomon. Tégely Laura küldött egy képet, a helyszínről, hogy hol fotózzák Viszlay Márkkal a Tomcsányi Dóri tavaszi-nyári kampányát. Homályos tekintettel néztem a képet, és azt hittem viccel velem Laura, hiszen…..
Telitalpú párduccipőben suhanni bizonyára csudajó. A további próbálkozások számomra az értékelhetetlen kategóriába tartoznak, élükon a rácsos papuccsal. Zsiráfos zoknival és tréningnadrággal viselve talán meg sem lepődnék rajta itthon...persze a sarki kínai áruházból. Na…..
Azt hiszem ez már a harmadik kollekció Iris Van Harpentől, ami mellett nem tudok elmenni szó nélkül. Még mindig csodálattal tekintek ezekre a nagyon inspiratív, egyedi és izgalmas ruhákra, viszont a fotókat ennek ellenére megint csak fentartásokkal fogadom. Az előző fantasztikus…..
vividfluxury 2010.04.11 23:06:06
HeStyle A festő cipője 2010.03.12 15:45:00
Maison Martin Margiela és a Barney's New York közös együttműködése során készültek el ezek a cipők. Nem lepődök meg, Margiela-tól már megszokhattuk az ilyesfajta kreációkat, sőt pont az ilyenek miatt (is) szeretjük, de ezek nekem most nem tetszenek.Nektek mi a véleményetek?..
Rémes, nevetséges és erőltetett. Adam Lambert-et (American Idol) és fellépőruháját a továbbiakban inkább nem is kommentálnám.Nektek mi a véleményetek?..
Arra a kérdésre, hogy miért választották a márciusi lapszámba Mihalik Enikőt, így válaszolt a kínai Vogue főszerkesztője: " Mert ő egy aranylány, egy virágzó szépség, aki olyan a sivatagban, mint egy oázis. Pont ezt szerettük volna megjeleníteni a képeken és szerintem…..
A Citizen K magazinban. A képeket Ruven Afandor készítette. Hmmm... dögös lett Eva, csak éppen felismerhetetlen :) ..
A madridi divathét legfurább szerelései. :)     ..
OurFashion Sziget Style 2009.08.16 14:43:00
Hááááát, tudom, hogy még a mai napon rengetegen buliznak ott, de számomra már véget ért az idei Sziget. Aki a személyes élményekre kíváncsi, az megnézheti a Twitteremen, viszont most jöjjön egy kis divatösszefoglaló - be kell vallanom, ebben a tekintetben csalódás volt a…..
Idén sem úsztam meg persze, ki kellett nézni. Arról itt nem írnék, hogy 1) hány ismerőssel futottam össze, 2) mennyi fröccsöt ittam, 3) mennyi fényt ittam (trendi mi? azért meg kell itt említenem, hogy a sarki fényt jobban szerettem), illetve 4) mennyire kibaszottul drága már…..