Regisztráció Blogot indítok
Adatok
boxeralso

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
WinMagazin Grand Theft License 2014.10.21 09:00:00
A szokásos előszó most nem lesz hangsúlyos, mert szeretném hinni, hogy a szerkesztőség tagjai hasonlóan állnak az illegális dolgokhoz, mint ezen sorok szerzője (aki, megelőzve az idevágó forumhozzászólásokat, nem kap egy megveszekedett petákot sem a véleményéért a…..
boxeralso 2014.10.22 00:34:40
@JoeX: értem :) igazából vízügynél dolgozom szóval egyáltalán nincs belelátásom ezekbe a rendszerekbe annyi még magyarázz el pls, minden ironia nélkül kérdem hogy a
a rundll32 milyen rendszerbe regisztrál miféle komponenseket és a felhasználónak erre mi szüksége?
..illetve hogy miért törölném? mármint ha van egy alkalmazottam aki kiválóan dolgozik de állandóan cigizik az irodában, nem fogom kirúgni, csak elveszem tőle a cigit. lásd rundll-nek letiltom a kimenő forgalmát. amúgy fogalmam sincs mit csinál, de nem is érdekel.
Officet nem használok.. google felhőben lakom (tudom .. nsa.. :D )

#off
Döcögősen indul, aztán meg már követhetetlen az egész. El leszel vele egy ideig...
boxeralso 2013.03.03 17:28:56
Patent timelapse video Bécsről 16023 darab fotóból összerakva tört ütemre ..
boxeralso 2013.02.28 17:05:14
A tavalyi vírusvideó után a belgiumi TNT tévécsatorna marketingesei megint kiraktak egy piros nyomógombot valami forgalmas utca közepére, drámát ígérve annak aki megnyomja. Ezúttal sem hazudtak: egy sötét furgonnal  elrabolják a bátor kiváncsi gombnyomogatókat drámai…..
boxeralso 2013.02.12 19:23:44
indazsidajvideó
eredeti:
www.youtube.com/watch?v=ZIkPeZKP-d4

engem nagyon idegesít hogy ilyen kamulopott videókat kapunk hogy minden szar átraktok indára mert van valami béna szerződésetek. pénzéhes subburzsoá
..
boxeralso 2013.01.31 18:37:17
@necsinaljadmareztvelem:
jogos. hisz a fenti kép Barbaráról régebbi mint Schmitt Pál úrról. mondjuk én az elejétől tudtam hogy Pál úr ezt a mozdulatot sem csak úgy kitalálta... magától :D ...
Subba Cukiság: Birdstep 2013.01.14 11:24:29
boxeralso 2013.01.14 17:03:14
Ez történik ha este kiordítasz az ablakon. ..
Sziasztok! Recepciósként dolgozom egy olyan helyen ami tulajdonképpen egy családi vállalkozás. Egyetlenegy váltótársam van a főnök icipici unokája aki egész nap a kisujját sem mozdítja tehát gyakorlatilag mondhatjuk h nincs váltótársam m az ő munkáját is én végzem.…..
boxeralso 2012.07.04 06:21:28
  Bónusz: S3 a víz alatt. Ez már nálam is kiverte a biztosítékot :)   Tetszettek a videók? Like-old a Facebook oldalunkat és napi szinten kaphatsz információkatt a legújabb Androidos készülékekről, programokról és az Androidhoz kapcsolódó hírekről: ..
boxeralso 2012.06.20 11:06:25
@zet lorf: b*zmeg nem vagy normális. te miről beszélsz? :D
nagyon fura ez a mentalitás, egy egy dolog megközelítésének ez a sajátos módja, teljesen céltalan furcsa játszmának tűnik, legtöbb esetben valamilyen komoly lelki eredetű probléma rejtőzik a doloog mögött. nem vagy troll de nem vagy konstruktív vagy érdeklődősem akkor meg mi vagy? bánt az asszony, vagy a törlesztő részlet mi a baj? vagytok páran ilyen formák a NET éterben. furák vagytok

boccs az offért
boxeralso 2012.06.26 20:56:16
@zet lorf: oké oké.

még mindig nem vágom hogy miről beszélsz, pedig nem vagyok fogyatékos. lehetséges hogy esetleg ez a két videó fake és ezt nem tüntette föl a cikk író?
ki manipulál nyájszellemet meg mellveregetést? :D
egyáltalán mi a az élet az a mellveregetésmanipulátor? fent van googleplay-en? kell.
Subba NANE 2012.06.26 10:56:00
..
Napi Music Avicii - Silhouettes 2012.06.13 23:46:00
Avicii neve mára abszolút ismertté vált a modern zene kedvelőinek körében. A zeneiparba a közelmúltban hirtelen berobbanó lemezlovas rövid időn belül hatalmas rajongótábort szerzett magának. Bár a 22 éves svéd DJ nem a tavalyi évben kezdte el a zenegyártást, mégis a múlt…..
Kedves Olvasók! Gondolom feltűnt mindenkinek hogy az utóbbi hetekben, napokban ismételten nem volt valami rendszeres az oldal frissítése! Márciustól kezdve szakdolgozatot írtam, filmet forgattam, azaz készültem a főiskolai záróvizsgámra. Az utóbbi egy hónapban pedig az államvizsga…..
boxeralso 2012.06.14 14:46:52
Hajós András nem csak egy stílusos biciklista a sok közül, hanem nagyon sokat tett/ tesz azért, hogy a bringás spórákat elültesse a fejekben. Bringázz a Munkába nagykövetként is, meg azzal, hogy minden nap szembejön valahol. Szóval ez egy ilyen random kösziposzt volt a paparazzo…..
boxeralso 2012.05.10 14:58:43
 Ben bácsi szavainak a jelentőségére Peter Parker sajnos túl későn ébredt rá: A nagy hatalom nagy felelősséggel jár. A mondat végül Pókember mottójává vált és ismételgette sűrűn, nehogy ő vagy esetleg mi, az olvasók elfelejtsük. Vajon mi mit tennénk, ha váratlanul…..
Jennifer Lopez és Pitbull ismét a slágerlisták meghódítását tűzte ki célul. A két előadó a múltban már két közös felvétellel is előrukkolt, most pedig megérkezett a harmadik is. A Fresh Out The Oven és az On The Floor c. dalok közül utóbbinak sikerült igazán közkedveltté…..
boxeralso 2012.04.11 19:23:29
@engyus: csak segíteni akarok, látom hogy nagyon sok időd megy el internetezéssel s végeredményben értékelem a munkásságod, mert jól össze vannak szedve ezek a slágerek. de amit írsz az dögunalom, s ugyan nekem s a legtöbb olvasónak mindegy viszont tartok tőle hogy a frissesség rovására megy hogy olykor visszatartod a klippet mert mondjuk nincsen hozzá szöveg, az a szöveg amire egyébként semmi szükség. szemétláda! spórold meg magadnak az energiát, nézz helyette jó poreszt, nem hiába van ma a költészet napja!
Az Eurovíziós Dalfesztivál a világ egyik legviccesebb, de rohadt komolynak szánt zenés seregszemléje, aminek az egykori keleti blokkban az egészségesnél jóval nagyobb figyelmet szentelnek, de érdekes módon az északi országokban (svéd, norvég, finn) is azt hiszik, hogy ennél…..
A Dal című köztévés dalverseny első adását felettébb kínos technikai bakik, hiteltelen és unott zsűritagok, no meg a 10 indulóból legalább négy esetében gyanúsan ismerős (értsd: már létező felvételekre hajazó) dalok jellemezték. A három továbbjutó mellett Tóth Gabi Nem…..
Subba Tisztán robogjunk! 2012.01.17 10:33:00
Vajon erre a kampányfilmre hány tízmilliót százmilliót húztak le az államkasszából, és vajon ennek a videónak a hatására mennyivel lesznek tisztábbak a vagonok?  ..
Régen hallottunk már Chris Willisről. A tehetséges énekes és dalszövegíró most új dallal és klippel jelentkezik. Legtöbben még mindig csak David Guetta kapcsán ismerik az amerikai zenészt, hiszen több Guetta-slágerben is közreműködött már az elmúlt években. A két…..
A tegnapi nap során K.A. budapesti lakos kiment a nyolcadik kerület egyik terére (Rezső tér), és kissé koszos ruhában, egy kék ikeás zsákkal és két pokróccal felszerelkezve lefeküdt egy padra. A pad előtt elhelyezett egy táblát, amely pénz adományozására buzdított. Nem…..
boxeralso 2011.10.14 14:26:30
@renevol: @GoVegan: @pistola: @weisz manfréd huba:

tiszta közterületért fizetek adót. a mocsok pedig nálam a bűzt a piszkot a förtelmes látványt és az óbégatást jelenti. hogy hogy oldják meg a zombik túélését más kérdés.
pl... kapna mindegyik egy fél évet egy rehab központban, aztán ha nem megy vagy visszaesik akkor annyi. legyünk velük kíméletesek foszuk meg magunkat és őket is a kényelmetleségtől. el kell altatni őket valami jó droggal aztán puszi.
persze..családtagok és emberszerető jóbarátok átválalhatják az eltartásukból adódó költségeket (az állam még kampányoljon is mellete) és akkor nem kellene altatni, de egyébként általános eljárás az altatás.
boxeralso 2011.10.17 12:52:49
@pistola: elsőre azt gondoltam hogy egy végtelen buta fickó lehetsz, aztán megnéztem a képedet és azt gondolom hogy elismeréssel tartozom neked, kutya létedre olvasni és írni is tudsz.

elismerés a gazdidnak is, állítólag ez csak speckó 25*8cm anális implantátummal érhető el. kicsit azonban sajnállak miatta mert a gondolataid mélységét tekintetbe véve, teljesen felesleges volt.
Subba Mikor legyen mikor? 2011.10.10 10:44:49
boxeralso 2011.10.10 19:02:09
@sulcus: a kurva anyád