Regisztráció Blogot indítok
Adatok
teofilka

0 bejegyzést írt és 101 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van képük hozzá! Öt kiló krumpli és öt kiló alma a csepeli rászorulóknak Borbély úrtól. A 18,5 milliós Volkswagen átvételéről a polgármester és  papagájkommandója valamiért elfelejtett fotókat közölni. Volt képük hozzá? Az idén eddig összesen 60,1 millió forint ment el Csepelen önkormányzati…..
via GIPHY Bármilyen körültekintően is vásárolunk, vannak azok a helyzetek, amiket nem láttunk jönni. A webshop rendben van, nem találunk rossz véleményt a kereskedőről sem (kivéve, hogy tavaly nem volt együttműködő, na), aztán valahol, valami mégis elcsúszik. Olvasónk rokona a kinaimobilwebshop-ról…..
Gondoltátok volna, hogy ez a házi vízmű olyan népszerű, hogy csütörtök reggel 9 óráig már 7-et el lehetett adni belőle? Sőt, frissítés után egy olyan felirat jelent meg, hogy velem együtt már 8-an nézegetjük párás szemmel ezeket a gömbölyű formákat, szóval ez iszonyú nagy biznisz lehet. Hiába na,…..
Tibor története tanulságos, na nem a láncfűrész online rendelése miatt, mert azzal még nem feltétlenül van baj, mondjuk most pont igen. A gép nem működik, a messzi messzi kereskedő természetesen megnézni, de csak ha Tibor személyesen beszállítja az eszközt. És mi van akkor, ha nem tudjuk személyesen…..
Ha a semmi közepén veszünk házat, akkor biztosak lehetünk benne, hogy túl sok szolgáltató között nem válogathatunk majd. Így volt ez olvasónk esetében is, aki nyugodtak volt, hiszen a környéken mindenhol van UPC, pont náluk ne lehetne? Pont. Update: kivizsgálta az ügyet a UPC, a levél után a…..
Svédország déli részén található a Gusztustalan Ételek Múzeuma. A kiállítás gusztustalansága relatív, mert a különböző kultúrák és népek mást tartanak gusztustalannak és mást kuriózumnak. Amit mi magyarok a tábortűznél művelünk a szalonna zsírjával, azt máshol förtelmesnek gondolják...
Ki hallott már Repülős Gizi nevéről? Bevallom, engem újdonságként ért az idős nő története, aki gyakorlott besurranó tolvajként vált Európa szarkájává, ugyanis elmondása szerint az élete szenvedélyévé vált a lopás. Gyerekként kezdte, de nyolcvan éves korában sem szűnt meg az örökös vágy, amit…..
A Bors úgy tudja, a színész nem tud azonosulni a szerepével, ezért lelép. A sorozatnál azonban közölték az Indexszel: Szőke Zoltánnak erre a szezonra még érvényes szerződése van.  ..
Most jelentették be, az RTL-ben éppen egy casting zajlik, amit a sajtónak rittyentettek. Ennyi egyelőre...
teofilka 2019.04.17 13:09:43
@Eugene Horse: Das is eine gute frage
Már javárban zajlanak az RTL Klub tehetségkutatójának castingjai, amiből az egyik mentor most kiszáll. Radics Gigi két év után döntött úgy, hogy nem akar még egy évadban szerepelni, inkább a zenei karrierjére koncentrál, írja a Blikk. "Mentornak lenni nemes feladat, de sok forgatási idővel,…..
teofilka 2019.03.28 09:30:45
Szerintem sokunk zsigeri félelme, hogy egyszer az ATM-es pénzfelvételnél valami galiba lesz: nem jön ki a pénz, vagy csak kevesebbet ad ki, esetleg benyeli a kártyát a gép, vagy mittudomén. Jellemzően persze nem történik semmi rémség: bedugjuk, bepötyögjük, kiválasztjuk, kivesszük, megyünk,…..
A Német Nagydíj leintése után bő egy órával a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) versenybírái beidézték a futamgyőztes Lewis Hamilton a boxutca bejáratánál elkövetett malőrjéért. Nem olyan régen pedig a döntését is közölte a felügyelő testület, aminek értelmében a Mercedes britje a kihágást…..
Hamarosan megszűnik Magyarországon a Fox csatorna, számolt be róla a SorozatWiki, az értesülést pedig a csatorna is megerősítette. Azt közölték, hogy április 30-ig lesz elérhető a Fox a hazai kínálatban. Vagyis a Walking Dead 8. évada, ami február közepén tér vissza, még végigmegy. ..
Ma este a Lakástalkshow-ban az a Bödőcs Tibor lesz a vendég, aki interjút nem szívesen ad, annál szívesebben baszogatja a politikusokat, és forgat olyan pompás újévi beszédet, ami láttán Áder Jánosnak meg kellene gondolnia a műfaj hanyagolását. A mai műsorban ez várható: A világgal és önmagával…..
teofilka 2018.01.10 13:31:50
Amikor a nagy munkanélküliség és a munkaerőpiaci túlkínálat miatt nehéz volt állást keresni, az álláskeresőket folyamatosan stresszelték azzal, hogyan is nézzen ki egy álláspályázat, a szellemi, vezetői munkáknál ez ma is súlyos probléma. Most eljött az idő, amikor az álláskeresőknek is “üzen” az…..
Szombat esténként adja majd legújabb, saját gyártású, fikciós sorozatát a TV2. A csatorna közleményt adott ki, amiben azt írják, hogy december másodikán, szombaton 21:30-tól indul majd a Korhatáros szerelem, Kovács Patríciával és Dobó Katával a főszerepben. Vagyis pont azután, hogy véget ér az RTL…..
teofilka 2017.11.14 21:23:24
@sixx: nem váltak el?
1-2 nappal ezelőtt hallottam, hogy egy fél éves kisfiút otthagytak a győri kórházban a szülei és lemondtak róla, mivel szívbeteg. Az első gondolatom az volt, hogy "Úristen! Hogy képes valaki ilyesmire?" Sokszor motoszkál a fejemben a történet, hiszen nekünk is egy fél éves kisfiúnk…..
teofilka 2017.09.30 18:24:32
@Klesk: egy éves a kislányunk, 2-3 havonta megyunk sziv ultrahang vizsgalatra. Minden alkalommal gyomorgorccsel megyek...
Eszembe sem jut otthagyni, igaz, szerencsenkre nem kellett a kórházban éjszakázni.
Mint apa, en is az eletemet adnám a lanyom eleteert.
Ítélkezni azonban nem szeretnék, mert nem tudjuk mi a baj. El tudom kepzelni, hogy a szulok teljesen felorlodtek ertelmileg es lelkileg.
Mielobbi felepulest kivanunk mi is a kis Zsombornak!
A Konyhafőnök zsűritagjai – Wossala Rozina, Fördős Zé és Sárközi Ákos – a Reggeliben jelentették be, hogy az RTL Klubon hamarosan elindul a Konyhafőnök VIP második évada...
teofilka 2017.09.19 11:08:21
Ötödik évadát kezdi szeptember 10-én a TV2 egyik legrégibb és legfontosabb showműsora, a Sztárban sztár. 2013 tulajdonképpen nem volt olyan régen, de igazán kíváncsi lennék, hogy hányan emlékeznek, hogy ez a műsor annak idején Friderikusz Sándor műsorvezetésével indult. Mindenesetre a második…..
Hétvégén beköltöztünk,  kalandos 1 év után pénteken már az új házban aludtunk. Kell pár hét mire a ház külső munkálatait befejezik, levakolják a kerítést és letérkövezik az udvart. Valószínűleg pár hónap múlva már nem írnám meg ezt a cikket, mert addigra megszépül minden és csak élvezni fogjuk új…..
teofilka 2017.08.01 12:44:33
@silverrant:
Az építkezés megkezdésekor közöltem, hogy a házban tilos a dohányzás, ha a vakolatok felkerültek. Szúrópróbaszerűen ellenőriztem őket, és betartották. És a végén bevallották, hogy mennyivel jobb volt a levegő.
Régen jártam már az Omszki tónál a kutyámmal, ezért gondoltam kimegyünk egy rövid időre. A főútról a parkolón át érkeztem a tóhoz, ahol semmilyen tiltó táblát nem láttam arra vonatkozóan, hogy az egész területre nem lehet bemenni kutyával. Rövid séta után, a műúton egy Városrendészet feliratú…..
teofilka 2017.07.30 17:23:46
@papierusz: szia, bicsanat, hogy beleugatok, de ha van poraz a kutyan, akkor is hugyozik.
Nekem is van kutyam, mikor latom, hogy mire keszul (pisi vagy kaki), es olyan helyen van, akkor megtiltom neki. Ehhez nem kell sem szajkosar (ami nem kotelezo, csak ott, ahol ezt eloirjak, pl: kozossegi kozlekedes), sem poraz, csupan a gazda maximalis odafigyelese.
Kerteshazban elunk, es mindig ledobbenek, hogy vannak olyan kutyatartok, akiknek tobb napos szar szarad a kertjeben. Engem is felhaborit a sok pesti kutyaszar, es sosem fogom megerteni a gazdak igenytelenseget. De felhozgatnam a kutyafuttatokat is peldanak, ahol tobb a szar, mint barhol mashol...
Szoval a kutyasok kozott is van igenyes es igenytelen, ahogy bringasok kozott is van szabalykoveto es szabalytalan.
Celom ezzel a hozzaszolassal nem feszultseg generalasa, hanem egy fajta higgadt es csendes reakcio.