Regisztráció Blogot indítok
Adatok
h4x0r || Victor

0 bejegyzést írt és 234 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, a cím nem olyan eredeti... (:freddyD arcát a bejegyzés végén láthatjátok!!! (freddyD beleegyezésével) Ha van olyan értelmes, ...okos ...átlag képességekkel rendelkező ember, aki ért valamicskét a blog.hu-hoz, és szereti a rosszPCjátékok sorozatot, az jelentkezzen légyen…..
h4x0r || Victor 2008.04.05 10:57:58
h4x0r || Victor 2008.04.05 11:00:04
h4x0r || Victor 2008.04.05 11:03:34
Rastata Komment rekord 2008.04.04 07:53:00
Csináltam egy listát, hogy melyik bejegyzéshez került a legtöbb komment a rosszpcjatekok-on. Freddy szerint elég torz, hiszen az első bejegyzés hetekig fent volt, de manapság már mi nem torz?? Úgyhogy itt a lista: Hely | komment | bejegyzés-------------- | felkerült az oldalra…..
Nos, sajnálatos és nektek talán meglepő a hír, de azt kell mondjam, hogy nekem sajnos nem az. Már hosszú hetek óta érzem, hogy vége kell hogy legyen, de gondoltam a születésnapig még kihúzom. Aztán belegondoltam, azért az egész nem méltó arra, hogy pont a születésnapon legyen…..
h4x0r || Victor 2008.04.04 20:59:05
h4x0r || Victor 2008.04.05 00:00:14
KukiMuki(!) küldött egy régi 576 kB-os cikket egy játékról, melyet porig aláznak (27% ráadásul mindezt két oldalon!) és nagyon szívesen kipróbálnám. Nagyon ritka egy játék lehet, 2001-es és nélkületek nem fog menni. Azt sem tudni, pontosan mi a neve, mert egyszer Winthrop's…..
Ugyebár a Streets Racer videómban láthattátok, ahogy Kokó szexis narancssárga nadrágjában ott virul a Polskik tetején. Nos, azt tudtuk, hogy Kokónak az utóbbi években nagyon lefelé ívelt a karrierje. De hogy a Streets Racer mellett, még egy Super Driver nevű játékban is virult, az…..
Történet: 3 fiú kocsikáznak az autópályán. Egyszer csak stoppol egy tinézser és felveszik... Telik múlik az idő és egyszer csak megszólal a lány:"itt haltam még 1983-ban!!!" És egy nagy karambol lesz. Magyarázat: Akit felvettek az egy szellem volt. A videó nincs…..
Zoléga89 képes volt még freeride mode-ban is játszani az olasz melóval és kapott egy aranyozott Minit, amely törhetetlen, nagyon gyors és a rendőrök sosem kapják el! Ez de jól jött volna pár küldetésnél... Valamint blogján jól elmagyarázza a Fraps-et. Érdemes megnézni,…..
h4x0r || Victor 2008.03.30 10:16:21
ROFL-net Jól nevelt gyerek 2008.03.20 10:13:00
Nos, tegnapi hiperaktív kölkökkel ellentétben, itt egy nem vicces, nem bizarr, de szívet melengető videó. Gyerek kap egy XBOX-ot, minden csillivilli cuccot hozzá. De nem habzik a szája, nem tépi le magáról mikulásos alsónadrágját, hanem szóhoz nem jut és elretten, hogy ez mennyibe…..
Már megint egy olyan "webfejlesztő" társaságról vagyunk kénytelenek írni, akiknek inkább gumisnak, vagy kőművesnek kellett volna inkább menni. (Az érintett szakmák képviselőitől elnézést kérek) A Don System csapata megtalálta a bizalomhoz vezető utat, csak épp a…..
h4x0r || Victor 2008.03.13 20:31:06
ROFL-net Bizarr gólok 2008.03.13 09:31:00
h4x0r || Victor 2008.03.13 13:17:10
E-mailen kaptam a következőt: Találtam a cod4ben egy "kissebb" hibát :D a mesterlövész megfertőzte a cod4emet hiszen a csávóka az ujjaival lő! üdv: Rayen És valóban! ..
Hűha, csak nem 'happy end' lesz az egészből? Ahogy láthattátok a Most wanted 3. részében,a Bin Laden borzalom mellé adtak egy ingyenjátékot. 'Mob rule' a neve. Ez a cím még konkrétan nem mondott semmit. Felraktam és nem nagyon hittem a szememnek. Az intróban olyan ismerős emberek…..
Kár, hogy nincs ma Halloween, ez oda való. Stella. Igen, megint a mesterlövész Stellája. 500x volt már róla szó, azt hiszitek már láttatok mindent...? Nos, "Barack" egy olyat küldött... Uff. Ki se merem rakni. Csak a "tovább" után, saját felelősségre és…..
Nem titok, idénre még mindenképpen tervezek egy új Mesterlövész videót, mert még sok sok dolog kimaradt. Többek közt ez itt. Ezt is a videóra tartogattam, de mivel már sokan küldték és talán annyira nem is lehetne ott jól látni, bemutatom a blogon. Bizony, a Mesterlövész már…..
Ne próbáljátok ki... Soundtrack: Castagno Claudia - Nyuszitánc..
h4x0r || Victor 2008.01.06 02:35:10
Ti letöltenétek innen zabad zoftvert?Köszönet OsconnakDe ha már itt vagyok, kedves WoWRazorWoW (aki profil szerint magyar), mit szándékozott  mondani nekem az "Eight legged freaks" videómnál és miért magával beszélget?..
Ma voltam kb 1 év után újra a piros hülye boltban, nem akartam venni semmit, csak benézni mi a helyzet náluk. Örömmel vettem tudomásul, hogy még mindig szánalmas egy üzletlánc, szóval nincs ok újra bemenni egy jó ideig.De itt most nem ez a lényeg. Ahogy nézegettem a játékokat,…..
Hogy miért vasárnap írtam a karácsonyi üdvözletem? Hát mert hétfőn jön a Nerd ünnepnapi különkiadás második része :) Figyelem, nagyon alternatív! Aki nem érti, mit parodizál ez a két rész, az keresse meg az egyik leghíresebb karácsonyi regényt ;) És írjon be egy elégtelent…..
Azaz én.Köszönöm én is az eddigi (és remélem ezutáni) jókívánságokat. :)Hogy azért meglegyen a karácsonyi hangulat, jöjjön egy pár finomság.Zsófi küldött egy fantasztikus linket, ahol a blogon előforduló alakok...Na mindegy, inkább nézzétek meg ;) Rossz PC karácsonyAztán…..
Komolyan...Jól olvastátok. Ezúton szeretnék teljes mértékben elhatárolódni a következő "rendezvénytől". Engem is meghívtak, de én megfogadtam, hogy soha többet nem akarok ezzel a "játékkal" szarakodni. Következő üzenetet kaptam:Kedves…..
Este néztem a német tv-t és reklámszünetben nem kapcsoltam el eléggé gyorsan más csatornára. De rögtön az első reklámban volt egy jelenet, ahol nem voltam biztos, hogy most káprázott-e a szemem, vagy ezt most tényleg láttam... Már direkt kerestem a reklámokat, hátha újra látom,…..
Nem is értem, ezt eddig miért nem linkeltem be...? Valahogy elfelejtődött.Szkúzi Mindenesetre Alex Burton kapott egy kiadós seggberúgást, és a patch-hez végre le is ült a gép elé, hogy produkáljon egy ultraklasszis tolatáshangot! Sok szórakozást Gaspingduck még ezt is…..
Kissé elhanyagoltam a blogot, és az elkövetkezendö 1-2 hétben nem lesz a szokott 8-10 bejegyzés. De azért probálok frissitgetni. Azt hiszem alap angoltudással is meg lehet ezzel a videóval birkozni. És ugy vicces lesz. Amugy nem. Eddig a pillanatig szentül meg voltam gyözödve…..