Regisztráció Blogot indítok
Adatok
visonka (6th ham)

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már a cím nagyon kíváncsivá tesz. Utána pedig szépen hátra dőlsz és nyugtázod, hogy neked nem is olyan rossz  :( Köszi Csabus! ..
kellett ez, mint egy falat kenyér ..
visonka (6th ham) 2013.11.16 01:11:12
@Chester Gillette: szerintem meg kibebaszottkurva jó, te ratyi...magyar.
Subba Jó kis betegség 2013.11.07 14:49:21
Az Elegant Gentleman's Guide to Knife Fighting-ból készült animációs elegy egy finom puszi Terry Gilliam makkjára, oh. ..
visonka (6th ham) 2013.11.09 02:26:55
Ha ez nem fake, akkor ennél getzibb reklámot én még életemben nem láttam ..
visonka (6th ham) 2013.11.09 00:56:30
@A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél: +1, pontosan, ám van még egy verzió: kártérítés és abból profi, lehetőleg kéjesen szadista bérgyilkos felbérelése...
bár annyi pénzből már hobbiból is megcsinálnám sk :)
Közben meg jut eszembe, a kulcsszavak alapján az NSA már küldi a drónokat.
francba, már megint két szó amit nem kellett volna leírni.
Nagy siker előtt áll az u17-es szlovák korosztályos válogatott. Éremért játszhat a világbajnokságon a hat idegenlégióskodó játékossal felálló csapat, amely újabb dicsőséget hozhat a szlovák focinak. Most Uruguay csapatával találkozunk a nyolcaddöntőben, ha tavaly vertük a…..
visonka (6th ham) 2013.10.26 21:43:33
@Csehszlovák Kém: hülyemagyarozni ér, zsidrákozni tilos. Én is kibannollak.
A kocsmáknak felügyeleti díjat kell fizetni?  Bazmeg! Itt már bűnözni se kehet!  Odamész csóró vendéglátóshoz a védelmi pénzért, az meg szomorúan megvonja a vállát és azt mondja: "Már odaadtam az Orbán brigádnak. Nem hallottál róluk? Nagyon meleg csapat..." Erre mit…..
Nagy királyság, de mi miért nem csináltuk meg ezt már, mondjuk a hunok bejövetele után nem sokkal?? ..
A kérdés nyilván arra vonatkozik, hogy a katolikusok vagy a protestánsok olvashatják-e antiszemitább fordításban a Bibliát? Ám az sem mindegy – miként az alábbiakban kiderül – hogy modernebb avagy régebbi fordításban vesszük-e kezünkbe az Újszövetséget. Egy paradigmatikus…..
visonka (6th ham) 2013.04.11 06:23:58
@maxval, a gondolkodni próbáló birca: AZ mindegy, a lényeg, hogy a Zindex címoldalán a legelső cikk címében szerepeljen az antiszemita szó.
visonka (6th ham) 2013.04.11 08:00:31
@G.d.Magister: "...hogy az igevers - és különösen a Károli-féle félrefordítás - igenis antiszemita..."
Tegyük hozzá, hogy szerinted.
visonka (6th ham) 2013.04.11 08:08:56
@G.d.Magister: "...de legalábbis remek muníció az antiszemitizmus számára..."
Azt, hogy mi vagy ki az antiszemita, úgy is ŐK mondják meg. Akár a kalevala is lehet az, ha az érdekükben áll.
Akinek nem lenne egyértelmű: a Via Nova, mint politikai kísérlet Szlovákiában megbukott. Lehet még néhány napig, hétig – hónapokig? – hülyeségeket nyilatkozni, de talán már maguknak a nemzetvezető kartársaknak is egyértelmű: ennyi volt, lehet menni havat lapátolni. Naivok nem…..
Képzeljünk el egy szituációt, hogy milyen lehet a választási csalás. A legegyszerűbb módja, hogy kreálunk egy nagy választói csoportot, a róluk szóló információt titkosítjuk, és adunk nekik olyan szavazási lehetőséget, amely kicsit kontrollálatlan, és kicsit vissza lehet…..
Ezzel a Zsiga Marcival mindig csak a baj van. Vagy a sajtóval, akik kiszúrják a duplán fölvett költségtérítést, a miskolci önkormányzati cégekbe eldugott rokonokat, a rendkívüli aszfaltozást és most legújabban azt a kismiújságot, hogy a frissen vásárolt kéró árával nem tud…..
visonka (6th ham) 2013.02.12 20:07:16
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Na de kedves gyerekek. Ez nem fideszes, vagy emeszpés tempó. Dehogy. Ez zsidó tempó, annak minden ismérvével. Nos, az említettek zsigerből űzik ezt, a többi meg tőlük tanulta.
Két fiatalembert végeztek ki a hétvégén Iránban. Egy rablásban vettek részt, amit Isten elleni bűnnek nyilvánított a bíróság. Az AP hírügynökség fotóriportere is megörökítette a két 24 éves férfi akasztását vasárnap Teheránban. A bűnük annyi volt, hogy bozótvágó…..
Rájár a rúd a szlovák államelnökre. Nemrég gyakorlatilag gyilkosként állították be, most pedig vádat emelt ellene a parlament, az alkotmány szándékos megsértése miatt. 44 ellenzéki képviselő megszavazta, hogy 30 napon belül a parlament rendkívüli jelleggel ülésezzen, ahol…..
A The Voice mestere, Malek Andrea Bécsbe hívta koncertezni Schwartz Dávidot, amiatt sokan azt gondolják, hogy kivételezik a versenyzővel - írja a Blikk. Dávid a lapnak elmondta, hogy a Stephansdomban fog fellépni vasárnap, és hatalmas lehetőségnek tartja, hogy egy gospelkoncerten…..
Európa legsikeresebb edzőjével találkozott Pep Guardiola. Orbán Viktor a FIFA-gálán fotózkodott a munkanélküli spanyollal, és kedd este töltötte fel a fényképet a Facebook-oldalára. Edzők egymás közt(Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala) A képek között van még egy, amin a…..
visonka (6th ham) 2013.01.09 09:28:43
@Malaka: mi a fasz az a fesz?
Ónodi György, a Heti hetes producere a hir24.hu-nak úgy nyilatkozott, hogy miután kiderült, nem Alföldi Róbert nyerte a Nemzeti Színház igazgatói pályázatát, szeretnék, ha visszatérne a Heti hetesbe. „Robit mindig nagyon szerették a nézők, ő volt a Heti hetes történetének…..
Miféle pitiáner maszatolásra szorul a rendőrség (és feltételezhetően nem saját hatáskörben teszik, hanem fentről szóltak) ahhoz, hogy kicsit jobb színben próbálja feltüntetni saját magát és a feletteseket???LOL Köztudott, hogy tegnap este a diákok közül 3-at a…..
visonka (6th ham) 2012.12.20 20:57:11
@flamer: hazudsz buzi, vagy kurvára rosszul emlékszel. Láttad, hogy még a pisztolyt is elővette a szeretőd? Tudod amivel análisan ki szokott elégíteni te fasz.
Magyarországon ma egy egész generáció ismerhette meg, milyen kiszolgáltatottnak, és elnyomottnak lenni - de van egy jó hírem, ez a generáció nem hagyja magát és jelesre vizsgázott szolidaritásból és demokráciából, eddig. Az alternatíva blogere ma egy cikkben lefitymálta a…..
sorok között A béke másik arca 2012.12.11 18:28:00
Az Európai Tanács, az Európai Bizottság és az Európai Parlament elnöke vette át hétfőn Oslóban az EU nevében a 2012-es Nobel-békedíjat. A legtöbb uniós tagállam vezetője is részt vett az eseményen. - A három európai "tenor" vette át a Nobel-békedíjat - Kitekintő A…..
Ha ellene vagy a sötétségnek és a butaságnak, akkor OSZD+ ezt a videót!Ha érdekel a kezdeményezés vedd föl velünk a kapcsolatot a https://www.facebook.com/dopemantv oldalon keresztül!Le a nácikkal!!!   ..
Slovensko, do toho! A Presbiter 2012.12.05 10:33:57
Ez az ember a permanens naftalinos kultúrharc korszakából pottyant ide nekünk, ni. Nem lesz irgalom, két évtized minden frusztrációját látjuk-halljuk hamarosan manifesztálódni: a Presbiter számára ugyanis a modern demokrácia csak a kultúrmocsok esélyegyenlőségét jelentette.…..
sorok között BKV vonaljegy: 880.- 2012.05.30 07:00:00
Tegnap este egy baráti beszélgetés közben merült fel a BKV helyzete, és kiváncsi lettem, hogy vajon mennyibe kerülhet egy vonaljegy valójában. Tisztában vagyok azzal, hogy 320 forintért lehet részem a felejthetetlen, és gyakran izgalmakkal teli utazásban, de én azt szerettem volna…..
visonka (6th ham) 2012.05.30 09:47:08
@franc0: "Aki meg abból űz sportot, hogy 30-40 kilóméterre lakik a munkahelyétől, az szopjon."
Ezt ugye nem komolyan mondod.
Korábban én is gondolkodtam már a mindenféle traffipax fotót nézve, hogy amikor csak egy rendszám látszik a képen, az mennyire bizonyító erejű. Cs egy ilyen helyzeten akadt fenn, ti mit tanácsoltok neki, mit tegyen? Elnézést kérek, hogy hozzátok fordulok a problémámmal, de…..
visonka (6th ham) 2012.05.29 22:57:50
@hagyma: "itt zommel elismerik ha gyorshajtottak es szinte kizart hogy egy rendor rad fogja hogy gyorshajtottal, ha nem"
Szinte kizárt, de ugye nem teljesen? Persze ti, akik országokat dúltok fel mondvacsinált okokkal (iraki tőmegpusztító fegyverek, 9.11, Tonkini-öböl stb.) ott elő sem fordulhat semmi ilyesmi. Szinte. Te talpig becsületes, minden adót utolsó centig befizető, méjfloveres kóboj, faszért ide fosod a hülyeségedet?