Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ingatlant.com

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem vagyok közgazdász, de biztos vagyok benne, hogy ha valaki tök ugyanazt próbálja csinálni, mint a piacvezető, az nem nagyon vezet sehova. Nincsenek látogatottsági, feltöltési adatok a kezemben, de felteszem, hogy a piacvezető ingatlanhirdetési oldal itthon az Ingatlan.com,…..
ingatlant.com 2011.01.23 22:09:34
@nál:

A domain név választásnál két szempont volt amit figyeltünk, az ingatlant szó sok helyen előfordul, nem elütés miatt választottuk, akkor mást kellett volna, de sok szóösszetételben az ingatlant szó szerepel, ingatlant keresek, ingatlant vennék, stb.. Persze, domain nevet bármikor lehet váltani, vagy egyszerre több néven is futhat.. A név, amúgy sem sokat számít, de ebben benne van az ingatlan szó is, ha esetleg egyszer majd elér valahová az oldal... Én inkább a tartalmi dolgokra öszpontosítottam, és még nagyon fiatal az oldal, ha találok ütős nevet, esetleg olyat ami eladó, természetesen megszerzem az oldalnak.
Húsz éve, ha az ember lakást adott el (ki), az Expresszen kellett feladni tízszavas lakáshirdetéseket, fénykép nélkül, aranyárban egy-egy szót. Aztán várni a hívásokat és elmondani, hogy valójában milyen a lakás: a hívók háromnegyede persze mást szeretett volna, így rengeteg…..