Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Agnus Deix

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már több százezren látták a M1 Híradójának szombat esti, zseniális villanását a Youtube-on, amiben a Bajai Halfőző Fesztiválról jelentkezett be élőben a tudósító, Bencze Péter, de annyira részegnek tűnt a riportalanyaival együtt, hogy lekeverték a bejelentkezést.    A 24.hu megkérdezte az MTVA-t,…..
Agnus Deix 2017.07.10 08:06:59
@weirdo: egy oszinte pillanata a kozszolgalati televiziozasnak, semmi szukseg ra.
Szeretem a Centrál éttermet, mert sok pénz öltek bele, itt találkoztam először azzal a budapesti polgári miliővel, amiről korábban csak könyvekben olvastam, amit mostanában már csak fotókon ér felidézni. Az ételek kevésbé nyűgöztek le, közepes, vagy annál valamivel jobb…..
Michael Knight Márait nem adom! 2011.02.12 21:04:00
Olvasom, hogy emléklapot kapnak ezután a polgári házasságot kötő párok az anyakönyvezetőtől, és az emléklapon - amely kifejezi, hogy a nemzet közössége számára fontos érték a házasságkötés - többek között Márai Sándortól vannak idézetek.No, akkor most álljunk meg egy…..
"Eladó egy Talmácsi Gábor által használt lakóautó. Rendszeresen karbantartott, amerikai típus." Ezzel a szöveggel hirdeti eladásra mobil lakóhelyét a magyar gyorsaságimotoros világbajnok. 50 millió forintot szeretne érte kapni.A hirdetésben a következők állnak:…..