Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dundijégó

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azok után, hogy a Fidesz-frakció megdöbbent Szász Károly Kúriának írt levelén, szinte biztos, hogy a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete jelenlegi elnökének befellegzett. Bár már korábban is leírhattuk volna ezt, például amikor kiderült, hogy a Nemzeti Bank és a…..
dundijégó 2013.06.19 11:36:29
@Atrox: Te egy igazi zseni vagy ! Zsenialitásod már onnan indul, hogy a mindig-et hosszú i-vel írod...És így dolgozol a versenyszférában...szegény főnököd. Elsős nyelvtan.
Egyébként ez csak a jéghegy csúcsa. A vállalkozókat ugyanígy érinti a devizahitelezés problémája, sőt jobban, mint a lakosságot, csak ők - egyelőre - csendben tűrnek.
pl: pékség, mondjuk 2007-ben svájci frankos devizahitelre vette a sütőgépét...2007-ben is 200 Ft volt a kenyér.
Mindenekelőtt üdvözlet mindenkinek itt, az új otthonunkban! Remélem, jól fogjátok magatokat itt érezni (én nagyon izgulok...), a környezet mindenesetre szerintem csodás, a tartalom pedig marad a régi, illetve a következő hetekben terveim szerint lesz majd némi bővülés. Nem is…..
dundijégó 2012.07.20 08:49:33
@flimo13: Igen, akarunk, a házunk eladás után, miután kifizettük a kölcsönünket. Mi ebben a probléma ??? Szövegértési képességeid úgy látom nagyon gyengék, csak én szeretnék elmenni, a családom többi tagja nem.
A KSH 2012. június 6-i közleményét a megélhetésről, és 2012. február 21-i közleményét a fizetésekről hasonlítjuk össze. Ijesztő a kép.Az egy főre számított létminimum átlagos értéke 2011-ben havonta 83 941 forint volt Magyarországon, vagyis legkevesebb ennyiből tudott…..
Az alábbiakban a 2011. november 24-én közzétett levelem teljes szövege olvasható.       Tisztelt Miniszterelnök Úr!   Kedves Viktor!   Rég beszélgettünk. Régen beszélgettünk. Volt egy álmunk egy élhetőbb kollégiumról, egy nagyobb tudást adó egyetemről, egy…..
Edu egy újabb végtörlesztéses anomáliát fedezett fel. Az OTP olyannyira nem szeretné, hogy ügyfelei forinthitelre váltsák frankhitelüket, hogy egy nyilatkozatot is aláírat velük: Gondoltam érdekelhet titeket ez a téma: A minap a mellékelt nyilatkozatot kellett kitöltenem a…..
dundijégó 2011.10.15 10:55:23
@Lizababa1123:

Köszönöm, h egyetértesz. Mi a folyószámlahitelünkkel jártunk így. Konkrétan megmondta a bank: Visszaadjátok a 20 milliós hitelt, vagy vége a vállalkozásnak ! Kérdeztük tőlük és mégis hogyan gondolják...Egyből rávágták, jelzálog hitelből. Így kb belekényszerítettek abba, hogy vegyünk fel jelzálog kölcsönt a házunkra és fizessük vissza a folyószámlahitelt. Rohadjanak meg, és költsék patikára egytől egyig mind a kamatból származó bevételüket !!!
Persze melegen ajánlották a svájci frankot. Most ott tartunk, hogy lassan sehogy nem tudjuk fizetni a hitelünket, mert a vállalkozásunkat nem tudjuk eladni ( válság van ) és sajnos nem is megy annyira, hogy a korábban bevállalt 230 ezer forint helyett most már 420 ezerre szökő havi részletet fizetni tudjuk. Szóval meglehet, hogy lesz a banknak egy szép kis háza, nekünk meg egy cuki kis panellakásunk s kezdhetjük elölről az egész életünket :-(((
De ami nem öl meg, az megerősít !!! :-)))