Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fáncsi28

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1x30 Ágyban, párnák közt haldoklik a műsor. A múlt héten még próbálták újraéleszteni párszor, aztán, mint tudjuk, a csatorna az eutanázia mellett döntött: most már csak a fájdalomcsillapítás megy. Ezt a kínos, hosszúra nyúló agóniát a legnagyobb jóindulattal sem lehet hősi halálnak nevezni, még…..
Tehénszemű Héra a múltkor úgy nézett ki, mint a negyvenes évekbeli nagyanyám, most meg úgy, mint a mostani. Különbet túrok a jászkarajenői Hádában, mint amit ma ráaggattak Nórira, de hangsúlyozom: nem tehet róla! Szerintem Stylist Linda a hibás. Ez persze senkit nem érdekel, úgyhogy a lényegre…..
Majka Zorán koncertjén van ma, úgyhogy Nóri egyedül vezeti a műsort. Uncsi és cukiskodó összekötő dumákat prognosztizálok, majd a végén megírom, hogy igazam lett-e. Viktor vigasztalásból beáll Nóri mellé, de Csaba szerint Lacika jobb Majka lenne. Lacika oda is szalad egy kicsit műsort vezetni (az…..
A műsor történetének minden eddiginél szürreálisabb epizódja következik. Most vagy az van, hogy a szerkesztők valójában egy posztmodern műalkotás manifesztációjaként tekintenek a Star Academyre, alkotói céljuk pedig nem más, mint hogy egy erőteljes társadalmi szatírát valósítsanak meg a konceptuális…..
fáncsi28 2016.09.18 15:58:36
A nyugger kommandó már tényleg mindennek a legalja volt. Erika mondta, hogy neki a szemüveges vezérbanya ismerős valahonnan. Nem csoda, mert a hiperaktív visítozó vénasszony a tv2 összes vetélkedőjét végigturnézta már a hasonlóan idegbeteg, szintén hiperaktív, visítozó testvérével. Ezek ketten halmazati büntetésnek számítanak. De azt hiszem, megfordultak már a konkurenciánál is. Csodálom, hogy most csak az egyik jött.
Érdekes, hogy amint a szexi fotózásnál, most Vastag Csaba elcsábításánál is kimaradt Erika, Hanna és Zita. Ők egy más kategória? Csak a másik öt szexiskedhet, meg csajoskodhat?
Egy kicsit még visszatérnék Arnoldhoz, mert a múltkor nem kommenteltem a viselkedését. Azt kell mondjam, hogy nála gusztustalanabb, prosztóbb pasit keveset láttam. Nem kedvelem Alexandrát túlzottan, de ahogy ez a kis senkiházi beszélt róla, a bicskanyitogató. Szerintem a műsor készítői ezért akár egy büntit is kiutalhattak volna neki. Örülhet, hogy A. nem hallotta, mert ott helyben tépi le a fejét és a tökét a kis görénynek. Nem tudom, mire van akkora egója, mert messze nincs a legtehetségesebbek közt. De ha ő lenne legnagyobb ász, ezt a viselkedést akkor sem engedheti meg magának.
Egyébként meg hülyék, ő is és a másik főgonosz, Barbi is, mert azt hiszik, nem derül ki,mit ármánykodnak. A borsónyi agyukkal nem fogták fel, hogy 50 kamera veszi őket éjjel nappal, és ha a szerkik úgy gondolják, azt is adásba adják, hogy hogyan szellentettek.
Millió pardon a kései összefoglalóért, de az adás délben még nem volt fent a neten, utána meg elmentem aludni. De szükség is volt a rápihenésre, mert - így legyen ötösöm a lottón - ma a Zámbó család illusztris tagjai érkeznek, meg biztosan várható még néhány inyencség. Az álmatlanságtól szenvedő…..
Na, ezt is megéltük, a termékelhelyezéssel sújtott vagy inkább súlyosbított (idióta magyar nyelv a két jével) évadnak menten vége, addig viszont még lesz két esküvés, egy romantikus, meg egy falusi. Na, adjunk a melónak...
Anikó kisruhában, Zé bajuszban (WHAT THE ACTUAL FUCK???) várja a nézőket, itt az élő Farm-finálé, régi játékosok, rokonok, statiszták a csűrben, tessen szavazni a kedvencekre, üvölti Anikó, és még csak másfél perc telt el a műsorból, de már fáj a fejem, és hol vagyunk még Attila kerengő dervises…..
Megint nem sikerült nőnek nyernie RTL-es valóságshowban, Farm Cintia az utolsó pillanatban, nagy valószínűség szerint egy meggondolatlan petting miatt maradt le a az első két hely valamelyikéről (Farm Gergővel bújt össze a döntő előtti reggelen). A lány elég rosszul viselte a bukást, és sírva…..
fáncsi28 2016.05.30 07:43:56
@b2b2: És most olvastam, hogy Anikónak adják az X-Faktor vezetését. Na EZ mindennek a legalja. Nagyon tudta, kivel kell összefeküdni, hogy lassan az rtl minden műsorában ott legyen. Balázs házibulisában is volt többször, de nagyon szánalmas volt. Pedig próbált nagyon megfelelni a többi celebnek.
És hát fehér ember nem felejt... Vagyis én még jól emlékszem, hogy a VV-ben csontrészegen minden fiúnál (néha lánynál) bepróbálkozott.
Erre mondják, hogy ha azt a bizonyost felteszik a polcra, még nem lesz lekvár...
hogyvolt A Farm 2x60 - Gone boy 2016.05.29 10:01:38
Az utolsó előtti adásban két dolog történt, amiről lehet írni. Na jó, három, de abból egy a mai adásra lett időzítve, nekünk csak egy kis ízelítőt mutattak egyelőre. Oké lehet volt négy is, de akkor már nagyon megengedőek vagyunk. Megint Zé van a vártán, remélem nincs semmi baj Anikóéknál a…..
hogyvolt A Farm 2x59 - Unalom 2016.05.28 07:12:57
Elmondjam egy szóban, mi történt a tegnapi adásban? Semmi. Két szóban? Lófasz se'. Mivek az utolsó napokra az RTL láthatóan nyújtja az epizódokat, és mert ezeket már mind én fogom tolni, tömörebb leszek a megszokottnál. Zé nyit, választunk. Nem elnököt, szopót...
fáncsi28 2016.05.28 17:30:45
@Sanda.Ipse: A VV-t én se láttam, csak a címeket olvastam utána erről az elmeháborodottról. Ki se nyitottam őket, mert már a cím elég volt. Úgyhogy "élőben" itt láttam először, de még ez is sok volt. Attól tartottam, hogy egész héten bent lesz és szétüvölti fél Szlovéniát, de szerencsére nem így lett. Csak hát szomorú, hogy ilyen senkiháziak nyerhetnek, és annyi pénzt kapnak, amennyit tisztességes munkával évek alatt se keres meg az ember.
Szívem szerint Gergőnek adnám a pénzt, csak hát félő, hogy Ribibrigi ráteszi a kezét, ez a jámbor gyerek meg hagyja. Bár lehet, hogy jobban a helyén van az esze, mint azt mi gondoljuk.
Nu, Vali. A svejci importara, aki kis akcentussal beszéli a madzsart, és akinek ún. New Wawe-esküvője lesz vagy miafasz. A pasival két éve vannak együtt, Vera a volt feleséget ismerte meg először, az mutatott neki egy képet az exférjről, mire Vera, ezt hallgasd meg, így reagált: A…..
Szerintem a szerkesztők is belátták, hogy mese nincs, valamit ki kell találni a hajrára, mert unalomba fullad az egész műsor. Ezért egy halom állat érkezett a farmra, ami az unaloműzés mellett, kicsit megdobja cukiság faktort is...
fáncsi28 2016.05.18 16:00:15
@Berber Oroszlán: A kutya nem erőszakolta meg. Már homályba vesztek a részletek, de azért aki nézte az ÉH-t, az emlékszik rá, hogy abban a sztoriban Nórika viselkedése keményen benne volt. Egyébként meg egy rém unszimpi csaj, sírva fakadok, ha tényleg behozzák ide. Sztárvendég... Oszt mitől sztár???