Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KontentBroker

187 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Milyen 20 éves kocsit kéne venni? Nyilván semmilyet. Köszönjük a részvételt, virágot öltözőbe, pénzt helyben. Na, de ha mégis elvonatkoztatunk a rossz tapasztalatokból származó, előítéleteinket erőteljesen tápláló emlékeinktől. Mi van akkor, ha belegondolunk, hogy lassan a konnektorhuszárkodás lesz…..
KontentBroker 2021.03.26 23:03:43
@Quattroman: Szuper. Idén jó lenne valami Porsche-t kézbe venni. Mármint, hogy nem csak itt-ott gáz, de inkább fék, hanem instruktörrel elöblíteni egy hungarot vagy eurot.
Freetime Kettesgolf vs. Porsche 1-0 2020.10.11 12:50:21
Kettesgolf. Ezt így ebben a formában kell leírni, mert valahogy így állt rá a nép ajka. A nagy általánosságban ismert autóipari értelemben is fogalomként élő legenda úgy él az emlékünkben, amely egy végtelen puritán, elpusztíthatatlan kocsi, aminél még a Göncöl szekér is fényesebben tündököl. Itthon…..
  Örök kérdés. Mi az, ami belefér a családi költségvetésbe, ha egy fokkal jobban szeretnénk érezni magunkat a kocsiban. Egyáltalán mit jelent az, hogy „prémiumautó”? Az, hogy újonnan 15 millióért tekerhető kormányt és utcára néző ablakokat kapunk, az egy dolog. De vajon 20 évesen mit tudnak ezek a…..
KontentBroker 2020.09.19 20:19:32
@Ződ2000: Ami japán nem kell költeni, a prémium minden esetben drága, a németautó drága ÉS sz@r, az F betűsöket hagyjuk is :D Jah vannak ilyenek, azt' van egy ismerősöm, visszarakta az eredeti óraállást a TDI Passat-ba, hadd nézegessék. 6-ossal kezd és 6 karakter. :)
KontentBroker 2020.09.19 20:31:17
@Nancsibacsi: Csak amortizáció. Az mondjuk szabad szemmel is jól látható. Ezért 1-3 között nézelődni, ha van stex vagy max 6 éves korig. Utána méter is van bennük, bármit vesz az ember. :)
KontentBroker 2020.09.19 23:15:17
@Ződ2000: bullshit vagy se, sokan mantrázzák.
Klasszikus forma, egyediség, egyéniség, azonnal felismerhető karakteres, karakán forma. Propellert idéző kék-fehér márka, mi több brand. Cápa-orr mögé bújt flegma dupla lámpás tekintet. BMW. ..
KontentBroker 2020.07.06 20:50:34
@geegee: Bezony, a 140-es már húzza a belét, mire a fiúk is elfáradnak az E28-ban :D
Egyébként nem mostantól, viszont a 2021-es orr az "mostantól" van.
KontentBroker 2020.07.06 20:51:54
@geegee: Sőt, a hidas mutatvány a helikopterrel is elég menő... :)
KontentBroker 2020.07.06 21:59:55
@geegee: Hát nézd... Autós témáról írok mostanság többnyire, asszem jónak hangzik, tűnik, viszont filmről még nem próbálkoztam. Ha azt mondom, hogy a klasszik '90-es évek eksönmúvi hangulatot hozza, az egyszemélyes hadsereg személyében miközben a végetnemérő afgán atomtöltetektől kell megmenteni a világot és közben délszláv hangzású ellenségképpel bravúrkodnak, akkor szerintem érteni fogod, hogy az 5.3-as IMDB csakis a CGI tengerben fulladozó és/vagy zombis kavalkád után tűnik kevésnek. :)
A Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
KontentBroker 2020.05.29 14:11:17
KontentBroker 2020.05.29 14:13:47
@pocokman: Halkan jegyzem meg, a mai napig van 3 pálya az RA2 Yuri verzióban, amin kívül a többi csak felesleges dll... :D
BMW. Mindenkinek mást mond. A legtöbbünk számára a tempózást, a vezetési élményt és az egyedi megjelenést jelenti. BMW-snek lenni és BMW-zni egy életérzés. Még akkor is, ha azt a modern technológiai fejlesztések olykor kicsit másként is tálalják felénk...
Freetime A Passat jövője... 2020.05.13 15:07:28
Ha brandépítésről, márkanévről, marketingstratégiáról és egyéb hangzatos dolgokról esik szó, utólag derül ki, hogy mennyire váltak be. A Passat olyan típusként jelent az autóiparban a Volkswagen részéről, amivel kategóriát teremtett. Az elnyűhetetlen Business Class-ból, családi autóként is…..
 „Downsizing? Ugyanmár, az a kislányoknak való, ne röhögtessük már ki magunkat. Nem elég a 6-8 henger, nem elég a turbomotor, szedd már össze magad és csináljunk valami keményet”...
18 keréken, 20 tonnával és akár extrém esetben 50 méter hosszúságban járják a világot ezek a nagyvasak. A szerelvények tartalma, összetétele nagyjából a „minden is” lehet, hiszen nehézgépszállítástól kezdve, változó méretű hajókonténereken át számtalan verziókkal mennek az utak királyai...
Tűzpiros, vérpezsdítő és annál inkább ismerősen jellegzetes hangon üvöltő valami. Teljesen mindegy, hogy melyik évjáratból nézzük. A Ferrari az Ferrari. ..
Vannak belénk kódolt, született gének, intuíciók, megmagyarázhatatlan vonzalmak. A mai napig nincs az a tudományos disszertáció, ami pontosan leírná, hogy 3 éves korunktól kezdve, miért vonz minket egy gép hangja. Miért kezdünk vigyorogni egy V8-as motor hangjára? Mi zajlódik le bennünk, amikor egy…..
Freetime Kommentár nélkül 2020.04.25 17:54:14
A gombázás rossz, értem? Oroszoknál mindig is vannak, voltak és lesznek furcsaságok. Kommentár nélkül az alábbi videóról kevés értelmes dolgot lehet írni, mint azt, hogy hülyének lenni elég sokféleképpen lehet. Íme egy kép, s ha érdekel a többi, akkor a címsorban a kiemelt szövegre kattintva…..
  Bezártság. Stressz. "Tele a fejem" érzés. Nincs már az a pohár ital, az a szál cigaretta, az a séta, ami megoldaná a fejünkben a zavart. Nem találjuk a helyünket napok óta és az alvásról is csak emlékeink vannak. Kipróbáltuk a legtöbb káros szenvedélyt, hátha kibillent minket, de mégse... Adhatok…..
Luxusautókról, nagy márkákról könnyű ódákat zengeni. Ferrari féle zenei műsortól mindenki elájul. Legyünk egy kicsit őszinték magunkhoz térjünk vissza a földre, vizsgáljuk meg közelebbről mit és mennyiért tehettünk meg, ha örömautózást szerettünk volna anno. Vidáman forgó motor, könnyű karosszéria,…..
KontentBroker 2020.04.13 19:22:21
@0rdas: Bizony-bizony. Csak azok nagyvadak voltak, míg egy Kadett, Astra, Ascona, Calibra az az "elérhető" kategória volt. :)
KontentBroker 2020.04.13 19:44:13
@GrandeChino20: Úgy tűnik tényleg fáradtan fogtam hozzá. :) Egyrészt köszönöm, hogy más is észreveszi azt, amit én még sokadik olvasásra sem. Másrészt, ha kell akkor olvasson utána más is a teljes autós történelemnek, elvégre nem erről szól jelenleg ez a kitekintés.
Itt a nagy benzinár esés. Örülünk, mert végre 10 ezer környékén is tele tud lenni a kocsi. A legkevesebb fogyasztó listában azok szerepelnek, melyeket 2010 óta gyártanak napjainkig, a felhasználói adatok alapján legalább 20 ezer km került beletekerésre a kocsiba és további kritériumként ~70-150 le…..
Prémiumautó fogalma első körben. Olyan kocsi, aminek a minősége azt az érzést kelti bennünk, hogy megéri a pénzét. Egy mondatban így lehetne talán leírni. Hogy ez kinek mit jelent szintén megér pár gondolatot,..
Vannak úgynevezett státuszszimbólumok, tárgyak, amiket birtokolni szeretünk vagy szeretnénk, ezzel együtt gyarló módon uralkodni mások felett. Lehet ezt szépíteni, de a pozíció, a kifelé mutatás, kevésbé kedves szinonímával élve a "kivagyiság" határozza meg életünket, mert igenis számit mi van…..
KontentBroker 2020.04.01 10:59:33
@fittyerfutty: Köszönöm a kiigazítást, asszimiláltam :)
Barokkos túlzás, hiszen a bálnamercizés mellé, a méterekkel túlzás ebben a műfajban megengedett. :)
A 2020-as év többek számára hozott új lehetőségeket, kihívásokat. A nadrágszíj eggyel (kettővel) beljebb kerül, a családi költségvetést át kell számolni, így akár a telefondíjcsomag, extra fogyasztási javak, cikkek mérséklése, átmeneti megszüntetése mellett kell eldönteni, hogy mi az, amiből viszont…..
KontentBroker 2020.03.28 11:04:26
@marhadoktor: Hát igen, sétahajókázás az a javából. Egy jó 124-esért én is elcserélném az E39-et :)
KontentBroker 2020.03.28 11:07:45
@KissGecihuszár: Filléres, esernyő helyetti kocsikat keresünk. Az megint más, hogy vannak olyan autók, amiket nem lehet agyonvágni se. Ilyen lehet egy 850-es Volvo vagy egy 124-es Merci, esetleg C4 Audi, de még meg merek kockáztatni egy első szériás LS Lexus-t is.
KontentBroker 2020.03.28 11:09:56
@Reding Roli: Space Star-ról hallottam már mindenfélét. Persze jöhetne még ide B-C Corsa is, ha már Opel. A Twingo viszont ebben a kategóriában agyonveri őket :)
  Downsizing fogalmat ismerjük, s bár vannak különböző vélemények ezzel kapcsolatban, ettől függetlenül a világ ebbe az irányba halad, legalábbis, ami a hétköznapi autós közlekedést illeti. Hybrid rendszerekkel bonyolított, turbo motoros megoldások látnak napvilágot, amiktől fogjuk a fejünket…..
Azt szokták mondani nincs olyan, hogy negatív reklám. Rendben, s bár Ogilvy szinten mérve a hatásos marketingeszközök tárházát manapság nem győzi a legtöbb kreatív csapat kihasználni, ugyanakkor ekkora öntökönlövést szerintem ritkán lehet véteni, pláne olvasni...
BMW, BMW, BMW. Sosem lehet megunni, sosem lehet eleget beszélni róla és főleg nem lehet elfelejteni az egész történelmét a márkának. A 30 éves Mercedes EVO mellé az E30 M3, azért elférhetne az udvaron ugye? ..
KontentBroker Qjob.hu intro 2020.03.17 15:26:26
Szakemberkereső Startup. Új, innovatív megoldással a jövőbe mutatóan. HOME-OFFICE megoldásokkal egybekötött Online és Offline munkák gyűjtőhelye. MIÉRT JÖTT LÉTRE QJOB.HU?A mai online világban szinte bármit, bárkit el lehet érni. Kivéve a jó mesterembereket, hozzáértőket és szakembereket a…..