Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GCsaba

0 bejegyzést írt és 106 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Angol cím: Blue Harvest Magyar cím: Griffinek háborúja Leírás: Peter újrameséli a Csillagok háborúja negyedik epizódját. Amikor Leia hercegnőt (Lois) elkapja a gonosz Darth Vader (Stewie), két robotját, C-3PO-t (Quagmire) és R2D2-t (Cleveland) a Tattoine bolygóra küldi, hogy…..
GCsaba 2009.06.22 09:36:59
@Nabopolasszar: Azt is kihagyták amikor a brian ráhörög arra a kis droidra és odamegy a másik droidhoz, hogy mit látott... Azt is kivágták hogy a Joe sütit süt?? Csak mert nem néztem végig a szinkronosat...

@Boncza: Igazából fogalmam sincs mi az a PDTV de attól még belerakhatták volna... Ezzel csak az egész epizód színvonalát húzzák le. Mindegy, angolul jobb szerintem.
Remélem most már tényleg vége a több mint egy éve tartó "Hol a Mortyr folytatása?" rinyálásnak :P Szóval ez elvileg a 3. rész, de miután az első kettőt indás költözéskor összevágtam, ez a második.  Napokban még lesznek Mortyros bejegyzések, mert fotóztam sok…..
A Gyilok-Gép Háttérinformációk 2009.02.26 19:46:00
Amióta eszemet tudom, imádtam a hangjátékokat és amióta elterjedtek, a hangoskönyveket is. Akárhányszor külföldön voltam, vettem hangoskönyveket, mert itthon vagy nem lehetett kapni, vagy messze nem olyan választékban/minőségben mint külföldön.Ezért már elég régóta…..
Google Chrome felhasználási feltételekblablabla11. Tartalmi jogok átadása11.1. Ön megőrizhet minden szerzői és más jogot, amellyel már rendelkezik, a Szolgáltatás segítségével elküldött, továbbított vagy közzétett Tartalomra. A tartalom elküldésével, továbbításával vagy…..
Kedves Juniorok és Látogatók!Eljött az az idő amikor én is elmegyek nyaralni 1 hétre. Sajnos addig a gépközelbe való jutás számomra szinte lehetetlen úgyhogy részemről műsorszünet lesz. Gépet nem vihetek magammal meg különben is nem lenne internet :P Szóval…..
GCsaba 2008.08.18 17:34:38
Garry's mod Végre készen van! 2008.06.16 17:07:00
Szabad a belépés :)Végre 4 napos technikai bisz-baszolás után készen van a Magyar Zombie szerver! A CS:Source egyik modja. A lényege:a 2 csapat együtti ndul és keresnek camphelyeket vagy elfutnak a páklya végén lévő mentphajóba vagy helikopterbe.És egy bizonyos idő után valaki…..
Azért ez már jobban sikerült ;)Off:Playground írtam neked vissza és még meggondolom, hogy tényleg csak következő alkalommal-e.-AthemilTÖRÖLT VIDEÓ..
Rossz PC Juniorok WWII Iwo Jima 2008.04.03 20:47:00
Első videó Gergőtől. És rendkívül magas színvonalú!..
Repo küldte. Érdekes játék, azonban sajnos vannak hanghibák (halk és hangos hangerő váltogatja egymást) TÖRÖLT VIDEÓ..
GCsaba 2008.03.28 15:32:35
Bocsánat ,hogy ilyen ksőn került ki a blogra ,de elfelejtettem melyik videó-oldalon van így az 5.-re megtaláltam :)..
Rossz PC Juniorok Cabal Online 2008.02.14 18:39:10
Egy MMORPG-t mutat be nekünk Vikusz.Régebben én is játszottam ilyenekkel(pl.: Runescape, Forsaken, Silkroad) de ennél lehet látni hogy a készítők dolgoztak rajta...Dehát ez olyan mint a legtöbb MMO(mint ahogyan a videóban is említik), hogy szinte semmit nem lehet csinálni csak ÖLNI,…..