Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabriel Deronda

0 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Komolyan, ember legyen a talpán, aki meg tudja jósolni a nagy kategóriák kimenetelét. Az elképesztő sorozatdömpingben (460 körül volt a tavaly nézhető sorozatok száma) persze nem csoda, hogy nincs tölteléknevezés, olyan arc, aki csak azért van ott, mert ott szokott lenni, ennyire elégedett én nagyon…..
Gabriel Deronda 2017.07.13 20:25:20
@Pethy23: és sixx: én is erre panaszkodtam volna, de még megdöbbentőbb, hogy az az egy szem jelölés is téves a posztban, Carrie Coon-t a Fargoért jelölték. A The Leftovers rendes drámaként szerepelt volna, nem minisorozatként.
Gabriel Deronda 2017.07.13 21:39:03
Közben magamat is javítom, mégis van egy darab The Leftovers jelölés, vendégként Ann Dowd kapta, aki így eszerint kétszer is izgulhat majd.

@theus: nem tudom, hogy trollkodsz-e és jogod van a véleményedhez. De a minőségétől totál független (sőt azzal pont ellentétes) kriminális nézettsége miatt kábé könyörületből kapott lehetőséget egy befejező évadra, aminek pont a felénél vagyok és hiába lett volna nagyon jó még évekig nézni azt a színvonalat, amit a 2. évad nyújtott, de ennél a sorozatnál is látom, hogy mennyire jót tesz a készítőknek, amikor előre tudják, hogy a lezáró szezont kell elkészíteniük. Nem azért ér véget sok sorozat jóval később nála, "mert olyan jók", csak azok eladhatóbbak.
Az idei nyár sem telhet el Képregénybörze nélkül! Amíg mások most vasárnap a Balaton-parton aszalódnak a 40 fokban, a képregényrajongók a hűvös Átrium Park irodaházban (Budapest XIII., Váci út 45.) válogathatnak több tízezer képregény, akciófigura, kártya, poszter és minden egyéb geekség között!..
Olyan, hogy magyar sorozatgyártás, tulajdonképpen nem létezik. A köztévé próbálkozik, pontosabban a Kálomista művek, de sem a Munkaügyek, sem a Fapad nem az igazi, bár akadnak jobb pillanataik, a Hacktion meg egy vicc volt ugye. Volt aztán Marslakók, meg még korábban Tűzvonalban,…..
comment:com Hírek kávé mellé 2015.08.17 10:29:36
Itt egy interjú Rami Malekkel, a Mr. Robot főszereplőjével, aki egyelőre MINDENT visz színészileg az évadban.  David Eick megvan fejből? A Battlestar Galactica egyik írója/producere. És az Átjáró,…..
Gabriel Deronda 2015.08.17 17:51:44
@Silenos Kiadó: Könyvről nem tudok, de több képregényt is kiadott a Dark Horse, ráadásul párat Joss Whedon vagy a tesója írt, a többihez meg tőlük kértek információkat, hogy kanonikusak legyenek.
Tíz évvel ezelőtt debütált a Grace klinika, az ABC új aranykorának (Lost, Született feleségek, Grace klinika) utolsó olyan darabja, ami a mai napig műsoron van. Nem hozza már azokat a számokat, mint korábban, de így is túlélt mindenkit, még a saját spinoffját is. Az első…..
Ahogy már megírtuk, ma este 22:20-kor debütál a találóan Friderikusz névre keresztelt Friderikusz Sándor-műsor az ATV-n. Németh Szilárd, az ATV hírigazgatója augusztusban még azt állította, hogy a műsorvezető "ez alkalommal meghagyja más műsorainknak a belpolitikai csihi-puhit",…..
Nagyszerű hírünk van a klasszikus pszichothriller/scifi/misztikus sorozatok rajongóinak: a CBS TV Studios feltámasztja a klasszikus Alkonyzónát, ráadásul a projekt executive producere Bryan Singer, az X-Men-franchise egyik csodagyereke lesz. Azt egyelőre nem tudni, ki írja a…..
A Forbes rendes éves listakészítési hegemóniáját megtörni igyekvő Tv Guide utánament, mennyit keresnek az amerikai tévések, és a szokásokkal ellentétben nem egy összesített sorrenddel jöttek elő, hanem műfajokra lebontottakkal, ami sokkal érdekesebb minden rendes…..
Gabriel Deronda 2012.08.22 14:19:35
@Llew: @Dark Archon: Az, hogy valakit zavar a kifordult világrend gusztustalan működése, és meg merészeli jegyezni, hogy talán nem teljesen jók a dolgok a mostani állapotukban, nem jelenti azt, hogy nincs tisztában az említett mocskos világ jelenlegi "szabályaival". Az "ilyen a világ" meg a létező leggyökerebb hozzáállás. Ha éhes vagy, nem a széken ülve vársz, míg éhendöglesz, hanem kensz magadnak egy kenyeret. Ha levágja a lábadat a villamos, nem fetrengve vársz, míg elvérzel, hanem orvost hívsz. Ha egy gerinctelen, patkány világban élsz, nem cinikusan elfogadod, hogy itt már csak így mennek a dolgok, hanem felemeled a szavad és hallatod a hangod, akár csak egy színészfizetésekkel foglalkozó blogposzt kommentjében. Elég valószínűtlen, hogy közvetlenül látható és azonnali hatása lesz, de sokkal előremutatóbb cselekedet, mint a töködet vakargatva flegmázni, hogy bele kell nyugodni az igazságtalanságokba.
Gabriel Deronda 2012.08.22 14:49:46
@Llew: Ad 1:Még egy korábbira reagálva:Az "Ashton Kutcher pótolhatatlan, ezért kell sok pénzzel kitömni" logika nem kicsit hibás, anno ugyanezzel az érvvel fizették meg olyan szépen Charlie Sheen-t. Láss csodát, lelépett, a sorozat pedig köszöni, jól van. Kreatív emberek a sorozatkészítők, majdnem mindent meg tudnak oldani, ha rákényszerülnek. Ad 2: Vegyél vissza a stílusból. Senki nem "sírt". Senki nem mondta, hogy szar a világ, nem véletlen használtam én és (gondolom) a többiek azokat a kifejezéseket, amiket. A magyarázat ezek szerint pedig nem volt elég. Nem az a baj, hogy sokat keresnek a _pénzügyileg_ értékes munkát végző színészek, hanem az, hogy sokkal kevesebbet keresnek náluk a _társadalmilag_ értékes munkát végző foglalkozások említett képviselői.
A múltkori Hasselhoff féle bohóckodás elindított valamit nálam, azóta végigjártam a hozzá hasonló borzadályok rögös ösvényeit, ebből mutatnám be most a nagy sikernek örvendő Pókember reboot film kapcsán, hogy is képzelték el ezt az egész ugri-bugri póki szuperhősdit…..
Nehéz bármit is mondani akkor, amikor az emberrel közlik: mivel egy lövöldözésben ártatlanul megsebesült, jelenleg mesterséges kómában fekvő párjának nincsen biztosítása, a kórházi költségek várhatóan 2 millió dollárra rúgnak majd. Amit neki kell kifizetni. Ez is…..
A Homár kicsit kiesett a gyűjtögető életmódból, így sem megerősíteni, sem megcáfolni nem tudja, hogy 2012-ben még mindig a másolás=lopás reklámokkal riogatják az embereket. És nem a videodvdbluraytékás filmen, hanem amit megvásárol, hazavisz, övé a polcon. Valaki erősítse…..
Gabriel Deronda 2012.07.24 16:38:04
@Gate of the gothic-sceleton monster's throat: (Not sure if troll or just amnesic) A posztoló a pár éve futott Apa, kezdődik!-es T-Home reklámra utalt. www.youtube.com/watch?v=Ee_QsWJ8lrs
Tényleg, ebben az országban nem elég, ha valaki csak egy valamiben jó. Minden celebről kiderül, hogy nem elég, hogy nagyszerű rocker, de kiválóan főz is, vagy elképesztő nagy lantművész, de a szextanácsadáshoz jobban ért. Most az ország Vili bácsijáról muszáj megtudnunk, hogy…..
Úgy tűnik, csak nem lehet minden szarból várat építeni, de legalábbis nem mindenütt. Míg nálunk nagy hagyománya van a tehetségkutatók fellépőinek vidéki madarasteszkók parkolójában felállított színpadokon félplaybackkel előadott haknijainak, az angoloknál erre csak a…..
Félrefordítások Kantonóra 2012.05.21 08:55:00
Nóra első beküldése: Úgy tűnik a vizsgaidőszak közeledtével paradox módon növekvő leiter olvasgatással és TV-zéssel töltött idő kombinációja hatásos:Scrubs (nem vagyok egy szakértő, de az IMDB #4.14-et ír, szóval gondolom 4. évad 14. rész):Kétszer is elhangzik, hogy…..
Vége a találgatásnak, megvannak az amerikai X Factor új zsűritagjai, és mit ad isten, pont az a két énekesnő szállt be a mókuskerékbe, akikről a pletykák szóltak az elmúlt hetekben. A Fox Upfrontson be is mutatták a két új zsűritagot, akik Nicole Scherzinger és Paula Abdul…..
Az ABC is rendbetette a dolgokat az Upfronts előtt, és elkaszálta az alig nézett CBGGCB-t, Pan Am-et és Missinget, és sajnos megerősítették, hogy a The River sem folytatódik - utóbbi iránt a Netflix mutatott halvány érdeklődést egy hónapja. A Cougar Town sem folytatódik az ABC-n,…..
Gabriel Deronda 2012.05.15 14:56:10
@saks: GCB lenne az egy kis typo után, lánykorában Good Christian Bitches, majd Good Christian Belles, de végül ezen a néven került adásba.
Éva beküldése a véleményes hétvége kezdetére illik, mert ha úgy vesszük, nem félrefordítás: Az imént épp rábukkantam egy félrefordításra. Nem tudom ugyan, más észrevette-e már, mindenesetre elküldöm neked. A Káosz című filmről van szó, amit most éppen magyarul nézek.…..
Ma este megint lesz Revenge, itt egy videó Madleine Stowe karakteréről. Kurvajó a nő a szerepben, mellesleg. ..
Gabriel Deronda 2012.04.18 18:36:08
Subba Mit reggelizik Novák Előd? 2012.04.06 15:19:14
Gabriel Deronda 2012.04.07 10:55:53
@fehéregér: Ha ismeretlenül utálod és lenézed őket (hovatovább kételkedsz emberi mivoltukban), miben különbözöl tőlük?
A Szellemekkel suttogó mostantól egy olyan háziasszony lesz, aki kényszerűségből kurválkodni megy, és ezt mindenképpen egy sorozatban kell elmesélni (bár két éve volt már egy The Client List című film is). A The Clien Listtől mély dekoltázson túl nem szabad túl sok mindent…..
Hát ez van, ha a nyomda még karácsony előtt le akarja tudni az utolsó lapszámot, gyorsan, tördeld Pista, tördeld, még nem vettem ajándékot az asszonynak, meg mennem kell a halashoz, mert a végén már nem kapok ikrát.Persze senki nem gondolta, hogy pár nappal később ez a cím már…..
Nehéz a dolga a reality-műsorok elől menekülő tévénézőnek, a két kertévé esti főműsora mától erről a műfajról szól, lesz két döntő (Összeesküvők és X-Faktor) és egy kamuesküvő (Való világ), a megoldás a köztévé, a filmcsatornák és a sportadók lehetnek, mert…..
A Showtime újabb jó nevű színészt igazolt le egy új sorozatprojekthez, ráadásul olyat, akinek ez lesz az első sorozatfőszerepe. Liev Schreiber (Salt ügynök, Wolverine) a Helyszínelőkben egy pár részre beugrott Will Petersen helyére, amikor a jó Grissomnak először lett tele a…..