Regisztráció Blogot indítok
Adatok
faterphoto

2 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy borongós, szürke nyári napon indultunk családostul Nagyvázsonyba, a Kinizsi várba. A kompon arra jutottunk, hogy tökéletes kiránduló idő van, se nem meleg, se nem hideg. Sajnos viszont minél közelebb kerültünk Kinizsi várához, annál jobban esett. :/ Amikor megérkeztünk, már…..
faterphoto 2015.11.24 19:17:28
  Merl Antal György Indafotó: http://indafoto.hu/lamerle   Blog:         http://lamerleelremal.blogspot.com/ Kedvelt képei Civilben” mivel foglalkozol? Gondnokként dolgozom Újpesten egy társasházban.   Mi volt az első saját…..
 Hát eljött az idő. Beküldtétek, kilistáztuk, belistáztuk, összegyűjtöttük, lepontoztuk, kiszámoltuk és tessék! 2011 legjobb indafotós képeinek krémje, a top 20. Közte az első helyezettekkel. Igen, ketten vannak, a zsűri szavazatai alapján pontegyenlőség alakult ki, így…..
faterphoto 2012.01.13 21:44:24
@Réka ‎: @romaniarulez!:
A digifotónál abban a pillanatban használod a PS-t mikor megnyomod az expógombot mert egy számhalmaz keletkezik nem kézel fogható nyersanyag.
Scan is automatikusan modosit és ha alakitod:))PS.
Anno a laborban is belenyultunk a képbe (hivó és papir megválasztása) fényvisszatartás ,ráeresztés.
Papir hajlitás vagy a fény utjába tőrőtt üveg mozgatása ...és volt számtalan trük.
  ABLAKPERSPEKTÍVÁK – fotópályázat A Magyar Nemzeti Múzeum fotópályázatot hirdet az André Kertész Retrospektív kiállításához kapcsolódva, Ablakperspektívák címmel. A tárlaton gazdag gyűjteményét láthatjuk azoknak a képeknek is, amelyek azután készültek, hogy…..
Annyi gyönyörű fotót töltötök fel, hogy úgy gondoltuk, miért ne lehetne őket mindenki örömére háttérképként hasznosítani. Ezért hát folyamatos háttérképgyártó pályázatot hirdetünk - nem titkolt vágyunk, hogy a Smashing Magazine színvonalát legalább megközelítő…..
 A Mai Manó Házzal karöltve, kíváncsiak voltunk, hogy szerintetek, fotósok szerint, mi jellemzi a harmadik évezredben Magyarország fővárosának mindennapjait. Ezerötszáznál is több pályamunka érkezett, így a a zsűrinknek több időre volt szüksége a döntéshez, de a Magyar…..
faterphoto 2011.09.02 14:55:47
@Tony Bonsai: A fotó a pillanat halála ,ezt a negatív életérzést ezek a képek nagyon jól kőzvetitik.
A fotó a születés pillanata ,és ezt a pozitívumot nem látom.
Ugye valahogy így volt "BUDAPEST POZITÍV"
faterphoto 2011.09.02 16:40:37
indafoto.hu/faterphoto/image/13003343-22cf9084/400795
a „művészieskedő”?egyfajta kreativitással.@Tony Bonsai:
Megdöbbentő valóság, avagy kaja a kukában és emellett, rengeteg szélsőséges szegénységben élő ember. (Hivatalosan az számít szélsőségesen szegénynek, akinek jövedelme a napi 1 dollárt nem haladja meg).Olzsi fotója, egy mindennapi képet mutat nekünk, amivel gyakran…..
Egész egyszerűen nem tudunk elmenni szó nélkül egy születőben lévő fotogeek-mém mellett. Debreczeni Zita mióta 2007-ben Majkától kapott egy fényképezőgépet, azóta szeretné ha végre nem glammodellként, hanem fotósként tartanák számon és minden interjúban sértődötten…..
faterphoto 2011.05.05 12:08:32
faterphoto Feng shui 2011.04.24 17:04:00
Feng shui európai szemmel ..
faterphoto Camera Obscura Budapest 2011.04.24 16:40:00
 Fricska a digitális fotózásnak...   ..
Újabb válogatás a szerkesztő kedvencei közül! Aki szeretné követni, az figyelje az én indafotós kedvenceimet, amik be vannak csatornázva az Indafotó Facebook falára is, ha nyomsz egy lájkot az Indafotóra akkor követheted Facebookon is az új képeket. A kedvenceim leginkább az…..
A fotópályázat díjzott képeinek lapozásához használhatja a J/K billentyűket. A zsűri véleménye teljes hosszában az Indafotóblogon. Az eredményhirdetés bejelentése az indexen.     A Samsung által felajánlott fődíjat nyerte: Patkós Tamás: Sokak által inspirálva…..