Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zöld erdőbe jártam...

0 bejegyzést írt és 89 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar az olyan fajta, hogy ezer éve (vagy a tök tudja, amióta eljöttünk Levédiából) ugyanazok az alapkérdések foglalkoztatják. Ezek egyike a négy deci ügye. Most épp a fogyasztóvédelmi hatóságot buzerálják, hogy nem átkúrás-e véletlenül a Heineken négy decis Soproni…..
zöld erdőbe jártam... 2015.08.23 09:32:59
Puzsér Róbert, a megélhetési celebségnek látványosan hadat üzenő megélhetési celeb kedden káromkodással teli Facebook-bejegyzésben ment neki egykori kenyéradó gazdájának, az RTL Klubnak, nem sokkal azután, hogy a csatornán véget ért a többek között pont az…..
zöld erdőbe jártam... 2015.08.19 14:28:50
Az egyik legjobb dolog volt a Wizz Airben a tekintélyes jegyárkedvezményt adó klubtagsági. Eddig. Mától jócskán csökkentették a kedvezményt, vagy ha úgy tetszik, megemelték a tagsági árát. Persze túl szép volt hogy sokáig igaz legyen, de azért az elég visszataszító, hogy…..
Korábbi blogunkban összeszedtük, milyen témákkal szembesíthetik az európai képviselők Navracsicsot bizottsági meghallgatásán. Mint írtuk, szerepe a magyar alkotmányreformban, a hallgatók röghöz kötésében, vagy az egyetemek önállóságának felszámolásában…..
zöld erdőbe jártam... 2014.10.03 21:41:30
@FILTOL: a bkv-ellenőr tar(há)lósra vered magad? Komoly forma lehetsz, hülyegyerek...
Magyar vagyok, magyarnak születtem / magyar földön magyar ember lettem / a múltunkat cipelem a vállamon / de magyar vagyok, úgyhogy vállalom A klip: A szereplők: #babu #nagytibi #martap #apátiandris #indián #vellai #szőnyizs #harcsarr #harcsan #torghelle #krisi #kollanyizs #vigha…..
zöld erdőbe jártam... 2014.09.15 09:58:46
Kedden megjelent a U2 új nagylemeze, ingyen. A reklámszöveg persze úgy szól, mintha olyan dolgot csinált volna a zenekar, amit még senki más előtte, de természetesen ez nem így van. Ráadásul kicsit kétes értékű az a lemezmegjelenés, amit kvázi ráerőltetnek mindenkire, akinek…..
zöld erdőbe jártam... 2014.09.11 15:27:38
@sixx: Az olvasókból élsz, te senkiházi csíra! Mi az anyádért kottázol mást? Nézzél már tükörbe kloákahuszár! Ha neki az a véleménye, akkor az őt minősíti, de te minket, olvasókat szolgálsz ki és addig KIBASZOTT NAGY alázat jár nekünk. Igazi hülyegyerek vagy...
Ez a fotó itt a nemrég lezajlott brandenburgi kajak-kenu EB éremtáblázata.  fotó: Facebook   Ez itt pedig a hír: a múlt héten Varga Mihály által bejelentett 110 milliárd forintos költségvetési zárolás részeként az év második felében összességében hozzávetőleg 2,7…..
zöld erdőbe jártam... 2014.07.24 18:17:13
A Blikk a kommerség kimaxolásával igyekszik az RTL Klub szócsöve lenni immáron második napja, aminél vicceset per pillanat nem tudunk mókásabbat mondani. A mai ördö(n)g(n)ős cikkben (bocs) azt üvöltik a bulvárugar ködös reggelébe, hogy (Ördög Nóra) a csatorna által…..
zöld erdőbe jártam... 2014.07.11 08:33:27
Nemrég ért véget valamelyik tévécsatornán az a műsor, amiben Pimaszúr ott aludt a Medgyesi Péter és Orbán Viktor urakkal is kiváló kapcsolatokat ápoló tévéproducer-étteremtulajdonos-parkololóművész Törökbálint-Tükörhegyi, kacsalábon forgó, 0-24-ig biztonsági őrrel…..
zöld erdőbe jártam... 2014.06.10 12:12:04
Miután ittasan karambolozott, majd a börtönben szerzett tapasztalatairól írt egy könyvet, - amiért aztán a bíróság elmeszelte egymillió forintra -  Stohl Andrást egy ideje jegeli az RTL Klub, és az ecsetfejű Istenes Bencével próbálkoznak inkább. A TV2 pedig kapott az alkalmon,…..
György Bence, a TV2 hír- és programigazgatója egy közös versenyre hívta ki az RTL Klubot tegnap, egy közös tévéműsort szeretne indítani, amiben a két nagy csatorna arcai mérkőznének meg mindenféle vicces ügyességi feladatban, amiket a nézők adnának nekik. A Till Attilát…..
zöld erdőbe jártam... 2014.05.14 12:47:33
Azt írja a Blikk hogy a comment:com olvasóinak véleményével és Gyurcsány Ferenc öregecskedő feleségek lecserélésérő szóló tézisével egybeeső döntést hozott a TV2, és ősszel induló, Rising Star című énekes tehetségkutatójukat már nem a csatorna elnyűhetetlen arca, a…..
zöld erdőbe jártam... 2014.03.19 12:40:40
A zene tiszteletéről, szakmaiságról, meg a távlati célkitűzéseiről mantrázott demagóg dumái mellett Dj Jeszy másik vesszőparipája, hogy a lemezlovasok érdekvédelmi szervezetének DJ Szövetség tagjai a szakszerű és színvonalas munkavégzésük során szigorúan a szerzői jogi…..
Az új kampányszabályozás gyakorlatilag teljesen kitiltotta a kereskedelmi televíziókból és rádiókból a politikai hirdetéseket kampányidőszakban. Az egyes csatornák ingyenesen közzétehetnének ugyan hirdetéseket – minden országos lista számára egyenlő időben –, ehhez…..
Tisztelt igazgató úr, Magamat – a saját értékeim kihangsúlyozása, vagy esetleges túlértékelése nélkül – az átlaghoz képest értelmes, érdeklődő és a világra nyitott fiatalnak tartom, ezért nem tartom összeegyeztethetőnek világképemmel, hogy szó nélkül átsikoljak az…..
zöld erdőbe jártam... 2014.03.01 18:27:00
A Forint drámai mértékű és sebességű romlásnak indult pár hete, és ehhez bizony nagyban hozzájárult Orbán csodafegyvere, Matolcsy és sleppje hozzáértő és művészi gazdaság és pénzügypolitikája. Matolcsy persze nem érti, hogy mi az oka annak, hogy nem értik meg az ő…..
Kállay-Saunders András és a Fool Moon ment tovább a zsűri, Pál Dénes és a Honeybeast pedig a közönség szavazatai alapján A Dal második középdöntőjében. Kállay 40 pontot kapott a produkciótól félájulttá váló zsűritől, akik még az elképesztően feledhető Fool Moont…..
Chimie írta meg a Tumblren azt a "fergetes poént", amit a Magyar Rádió február 8-i Rádiókabaréjában követtek el. "Fekete Pákót is lehallgatták, a CIA és az FBI ötmilliót ajánlott fel a kódfejtőknek" - hangzik el Somogyi András szájából a mondat, ami után majomhuhogást…..
Megint a nap hőseit ünnepli az Együtt-PM. A hősök falat másznak, a félistenek gipszszobrot gyaláznak. Itt tartanak ma az erkölcsi önbíráskodók. Köztük egykori tanítványaim, akik ma már csaknem félistenek. A Jobb Sorsa Érdemes Noémi ma Venezuela-térképeken ábrándozik. A…..
Ma mutatták be a várhatóan jövő áprilisban induló közösségi kerékpáros közelekedés alapjait lefektető BuBi-t, az a budapesti kölcsönbiciklik rendszerét. Tekintsünk el attól, hogy ezt sikerült egy az Interpol által körözött személlyel, Hernádi Zsolttal megtenni. Marketing…..
Évente egy koncertre összeáll a Kispál és a Borz. Mindezt egy pécsi sajtótájékoztatón jelentették be kedd kora délután. A 2014-es Fishing On Orfű nulladik napján csinálják meg hivatalosan először a nagy összeborulást Kispál és a Borz Original néven, amikor a zenekar korai,…..
zöld erdőbe jártam... 2013.11.06 08:50:52
A vasárnapi X-Faktor a Döntés alcímet viseli, de persze ez a rész, a döntés az egyórás műsoridőből úgy nettó hat percet jó, ha elvisz, mert előtte a szavazatok utáni könyörgés, az aktuális heti sztárfellépő playback-műsora és az egyre rettentőbb ruhákba öltöztetett…..
zöld erdőbe jártam... 2013.11.03 18:00:40
Az X-Faktor a második élő adásra jutott el oda, hogy bizonyos szempontból a műsor hajszálpontosa ugyanolyan lett, mint a tavalyi, és ezt csak azok veszik bóknak, akik az RTL Klubnál dolgoznak, vagy anyagi érdekük fűződik a show sikeréhez. A mentorok kezdenek belebetonozódni a…..
A trafikmutyit a Fidesz a fiatalkorúak védelmével indokolta. Ehhez képest folyamatosan jöttek a hírek, hogy fiatalkorúakat is kiszolgálnak. Egy idő után a hatóság elkezdett fellépni. Így most ilyen üzleteket is lehet látni: Korábban nem lett volna gond, ha egy üzletet…..
zöld erdőbe jártam... 2013.08.20 10:00:06
@Sziszifusz: most mindenkinél többet és gusztustalanul lopnak! De egyszer, nekik is felelniük kell!