Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Grigorij Pantyelejevics

0 bejegyzést írt és 611 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Budapest nem Kijev. Ehhez elég lenne csak kinyitni az ablakot. Az egyszeri magyar liberálisnak azonban még mindig semmiféle viszonya sincs a valósághoz. Az IMF magyarországi szószólói még mindig nem értik, hogy az EU-t és Amerikát nem zavarja, hogy Kijevből Damaszkusz lesz. A…..
Grigorij Pantyelejevics 2014.02.20 10:19:55
A nemzetstratégiai rezsiharc egy új világ kezdete; óriások tyúkszemére léptünk, de nem tűrjük tovább a magánmonopóliumokat, az erőfölénnyel visszaélést, az igazságtalanságot, a kettős mércét, a kapzsiságot, az extraprofitot; 2014 a rezsiharc éve. Orbán Viktor, 2014.…..
Csak pár apró szívességet kell tennünk a 3000 milliárdos hitelért cserébe - jelentette be a kormányfő. „Történelmi függetlenségi nyilatkozatot írtunk alá a baráti Oroszországgal, ezzel Magyarország saját kezébe vette az irányítást” - jelentette be a paksi…..
Grigorij Pantyelejevics 2014.01.19 00:24:41
@FalkaVezér: "Zseniális képe az egyszerű, primitív és ocsmány szájú szekértoló haszonlesőnek, aki alig várja már, hogy az összekacsintós világ visszatérjen, a szoclib vadkapitalizmus, az ügyeskedők világa!"

ezt begépelted. lezártad a számítógépet, felvetted a kabátod és finoman, halkan, hogy a Főnököt ne zavard, bezártad magad után a Közgép irodaház 101-es szobájának ajtaját.
Holnap újra műszak.
A ma megjelent hírek szerint már a kormány is lemondott az Ócsai lakóparkról, és nem tervezi újabb pályázat kiírását. A még üres lakások az Eszközkezelő tartalékalapjába kerülnek, és például a katasztrófa sújtotta területeken élők átmeneti szállása lehet…..
Grigorij Pantyelejevics 2014.01.18 08:53:32
@FILTOL: hoppá! Egy értelmiségi! :)

Azaz ha az Index és a "gonosz ellenzék" szépeket írt volna róla, akkor nem rózsadombi négyzetméter árakon épült volna?
Attól olcsóbb lesz valami, ha az Index szépet ír róla?

Nagy géniusz vagy te! Mindenképp azt tudom javasolni, hogy pártválasztásod a narisokra essen. Ezekkel a képességekkel ők a te pártod.
A kampány eddigi legijesztőbb, leghülyébb és legkárosabb ötlete bukkant fel az év elején: minden magyar állampolgár alanyi jogon kapjon x mennyiségű pénzt az államtól, mert csak. Az eredeti javaslat itt megtekinthető. Akik nem érnek rá átlapozni, azoknak egy zanzásított…..
Idén 2010-hez, 2011-hez és 2012-höz hasonlóan újra, immár negyedik alkalommal kérdeztük meg mandineres bloggereinket: hogyan értékelik a 2013-as évet? A napokban posztsorozatunkban válaszolnak kérdésünkre. 2013-as évértékelő sorozatunkat…..
Grigorij Pantyelejevics 2014.01.16 23:56:21
@tesz-vesz: na ja! mindenki, egyedül csak te vagy villamos. :p
Jobbegyenes Paks Hungarica 2014.01.15 14:03:31
Az elmúlt napok politikai slágertémája a ballib zombihadsereg összeállása mellett Orbán és Putyin Paks ügyében nyélbe ütött megállapodása. Huszonnégy óra alatt tízmillió szövetségi kapitány és politológus után a tízmillió energetikai szakértő és közgazdász…..
Apró-Gyurcsány érdekkör privatizációból, állami megrendelésekből, illetve állami hitelekből történő meggazdagodásának titkairól elnevezésű vizsgálóbizottság vizsgálatának eredményéről olvashatunk az alábbi dokumentumban. Lássuk a baloldal, a Demokratikus Koalíció…..
Grigorij Pantyelejevics 2013.11.06 10:41:47
@Stef1989: ha új politikusi nemzedéket és mentalitást szeretnétek, akkor ne írjatok ilyeneket, amiből nem hogy a lóláb, de egy egész ménes lóg ki.

aki szilárd erkölcsi alapokon óhajtja elítélni a korrupciót, a nepotizmust, az minimum olyat írjon, amiben párhuzamosan ott van minden érintett!

mert vagy erkölcsös vagyok és elítélem a lopást, vagy X.Y. lopását ítélem el, de az nem erkölcs, csak pártszolgaság.

ráadásul kitenni Bajnai fotóját ehhez ... ő hol érintett a témában? nem kellene ennyire hülyének nézni az olvasókat!
Grigorij Pantyelejevics 2013.11.06 10:45:13
@Stef1: 2013.11.05. 18:19 ez az írás elkészültének időpontja.

szerinted 2013.11.05-én az országnak ez az aktuális korrupciós problémája?
Grigorij Pantyelejevics 2013.11.06 18:34:17
@fists:
a saját gondolkodásmódod ejt csapdába. te csak, mint "hívei" tudsz bárkit elképzelni, mert te magad ezen vakhitben élsz.

eközben polgártársaid jelentős része messze nem így áll hozzá a politikához, pártokhoz. leszólsz, leócsárolsz mindenkit, aki vakhited tárgyát kritizálja. miközben azok, akiknek gusztustalan, pimf megjegyzéseidet címzed, nagyrészt az ország felelősen, értelmesen gondolkodó polgárai, akikben az a közös, hogy semmiféle lopást nem néznek el.

a hozzád hasonló, bármelyik(!) párt iránti elvakult polgártársak okozzák a legtöbb kárt ennek az országnak.
„Orbán Viktor azt mondta, Magyarországon kétfajta pártelnök van: az egyik olyan pártot vezet, amelybe rendszeresen törvénytelenül áramlanak pénzek, amit időnként be is vall, és vannak, akik olyan pártokat irányítanak, amelyek betartják a törvényeket. "A mostani…..
Grigorij Pantyelejevics 2013.11.05 16:19:26
@kuszkusz1: "De engem sokkal jobban idegesít, illetőleg most már inkább lehangol az a fájdalmas körülmény, hogy nincs normális és vonzó ellenzéke. "

ami igazán fájó, hogy jelenleg az ellenzéket üti a nép és ők is magukat, hogy "nem képesek összefogni". teszi ezt mindenki úgy, hogy közben megfeledkezik arról, ez az "összefogósdi" nem más, mint a torz és fideszre szabott új választási törvény hozadéka.
      A TIME a világ száz legbefolyásosabb személyisége közé választott egy hatvanegy éves dél-koreai nőt. Pak Kunhye az ország elnöke. A fejlett országok közül Koreában a legmagasabb az ipar részesedése a (több mint ezer milliárd dolláros) GDP-ből. Az ország a…..
Grigorij Pantyelejevics 2013.11.05 16:15:36
@jotunder: te szidhatod teli torokból. de gondolj bele abba is, hányan nem tehetik, még suttogva sem!

egy pillanatra gondold el, hogy kisvárosban vagy tanár! esetleg egy önkormányzatnál dolgozol. netán a BKV-nál (ezzel ugye már Pestre is bejöttünk). nem kevés olyan tevékenység van, amiben nincs menekülő magánszektor.

nem. valóban nem "véres" (eddig*). de éhen halni mennyivel jobb, mint az akasztás?

(* itt megjegyzem láttam én már embert az életét félteni, mert üzleti ellentétbe került anno a jelenlegi belügyminiszterrel)
Bármilyen közhelyesnek tűnik, lassan négy év (nem létező fülkeforradalmi) fideszes nagyot álmodás után egyre aktuálisabban kijelenthető: az a legbámulatosabb a jelenlegi kormánypártban és annak kommunikációjában, hogy ha bármiben, úgy értem bármilyen kis- vagy nagyméretű…..
Grigorij Pantyelejevics 2013.10.01 16:04:25
@susu64: minden polgártársunk adósunk, aki képes félrenézni a törvénytelenségek, a mutyik, korrupció, nepotizmus láttán. vakítsa el őket bármilyen színű pártszemüveg, egyik sem mentség.

baromi unalmas ez a "de a Pistike is!" duma. bármilyen párt oldaláról érkezik is.
Grigorij Pantyelejevics 2013.10.01 16:06:46
@susu64: abból a nyugdíjból immár sok ezer milliárd fog hiányozni. amit a naripárt most inkább felél a megtakarítás helyett.
Magyarország jobban teljesít, mint korábban, és mostanra eljutottunk oda, hogy beléphetünk a bérek és fizetések ésszerű, gazdaságilag megalapozott emelésének korszakába, miközben Európa más országaiban ennek éppen az ellenkezője zajlik. Orbán ViktorTörökbálint - 2013.…..
mindannyian tudjuk, hogy a magyar egy veszélyeztetett fajta Orbán Viktor, 2013. szeptember 9. ..
A rezsicsökkentés több ennél, valójában Magyarország függetlenségéről szól. Orbán Viktor, 2013. szeptember 9...
Ahogyan az előre borítékolható volt (mi is jeleztük), a trafikrendszer bevezetése miatt felvirágzóban lehet a feketekereskedelem a dohánypiacon. A trafikkoncessziók elosztása gyakorlatilag teljes vidéki kistérségeket hagyott cigaretta nélkül, míg a nagyvárosok központjaiban…..
Grigorij Pantyelejevics 2013.09.11 21:45:59
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:

"Semilyen bizonyitték nincs arra hogy a feketekereskedelem fellendüllne"

mondjuk csak ki kell tekinteni a fejedből és körülnézni. vagy a Pártházból rossz a kilátás az életre? :p
Sajtos Sándor Imre. Jól jegyezzük meg ezt a nevet és ezt az arcot. Ő Tahitótfalu polgármestere, azé a településé, amelynek lakosai napok óta heroikus küzdelmet vívnak a hömpölygő Duna vize ellen. Homokzsákot töltenek, gátat emelnek, próbálják menteni, ami még menthető egy…..
         Bajnai Gordon ma mögöttem ült a színházban. Ennek nincs semmi köze Orbán kávéjához. A Parasztoperát láttuk, Pintér Béla egyik legklasszikusabb darabját, amelyet még a Lincoln Centerben is eljátszottak pár éve. Pintér a magyar színházi élet…..
A hétvégén – a kormánypártoktól megszokott módon, kormány- helyett egyéni képviselői indítványként – az Országgyűlés elé került a kampányfinanszírozás új szabályait tartalmazó javaslat. A Cser-Palkovics András és Gulyás Gergely által jegyzett…..
A magyar „balliberális” oldal provincializmusa sajnos közismert. Tamás Gáspár Miklós az olvasottságával, Szalai Erzsébet a baloldaliságával, vagy a FentÉsLent blogközösség a balpopulizmusával igencsak egyedül van. Ma Orbán Viktor kormányával és pártjával szemben – mely…..
Mandiner blog Trafikország 2013.05.01 07:01:00
A bürokrácia ostorozója, C. Northcote Parkinson írja egy tanmesében: amikor egy atomerőmű építéséről kell dönteni valami bizottságban, akkor az atomerőmű költségvetését egy pillanat alatt megszavazzák; míg a biciklitárolóról a végtelenségig fognak vitatkozni. Az ok…..
Grigorij Pantyelejevics 2013.05.01 10:37:58
@sZTOJAKOVICH: inkább azt látni, te próbálod ugyanazon "logikával" mentegetni a pedofilt is, tolvajt is. a tipikus ocsmány "mi tolvajunk jó tolvaj", "mi pedofilunk jó pedofil" akolszellem, ami leöli ezt a hazát.
       Széles Gábor, a Nemzeti Zombihadsereg tábornagya az elmúlt 500 év legnagyobb növekedését és újabb Orbán-kétharmadot vár valamitől, ami heveny érdeklődést váltana ki az OPNI szakembereiben, ha sajnálatos (de kétségkívül előrelátó) módon nem…..
Grigorij Pantyelejevics 2013.03.29 12:36:58
@tollaszerge: "nem értem hogy hogyan lesz fizikusokból ilyen. Nekem a fizikusképzés komoly dolognak tűnik, rengeteg matekon, modellen és számoláson kell átrágnia magát az embernek, el se tudom képzelni ezek után mi az az út aminek a végén az ember rájön hogy akkor ő mégis inkább az örökmozgót találná fel. "

Mondjuk fejbe vágod egy lapáttal. Az a legkomolyabb képzést is képes lenyomni. :)
Grigorij Pantyelejevics 2013.03.29 13:28:13
@fuhur: Maradi vagy. :) Newton törvényei? Volt Newtonnak 2/3-a? Na ugye! Bele kell írni az Alaptörvénybe, hogy a kalapács felfelé esik. És rögtön nem fog fájni. :)
Grigorij Pantyelejevics 2013.03.29 13:32:59
@safranek: A poén kedvvért feltételezzük, hogy Széles valóban kirántja a nyuszit a kalapból és a semmiből csinál energiát.

Szerinted akkor lenne ilyen kérdés, hogy ki legyen Magyarország következő miniszterelnöke? Én kétlem.
Egy ilyen horderejű felfedezés annyira megváltoztatná a jelenleg ismert világunkat, annak teljes berendezkedésével, hogy ilyen kérdések abban már nem lennének ...
Magukra maradtak az igazi liberálisok. Politikai árvák lettek, mivel nincs ma Magyarországon igazi liberális párt. Csak a szocializmus ölelésében vergődő. Vagy az sem. Súlyos továbbá a magyar liberalizmus múltja is. SZDSZ, ugye. Az egykori árvák Bajnai körül gyülekeznek. Hogy…..
Grigorij Pantyelejevics 2013.03.26 12:05:00
Valahogy az kimarad, hogy az "igazi liberális" gálája kifordul a simicska rezsimtől és mindent megtesz, hogy soha többé ilyenek az ország kormányzásának közelébe se kerüljenek.

Az egyházakat érintően, az igaz, hogy az "igazi liberális" nem gyalázza senki vallását, de az baromira lemaradt, hogy nem is nyomatja az egyiket a másik ellenében és nem tömi adóforintokból egyiket sem.

Az is igaz, hogy az "igazi liberális" elfogadja a "konzervatív értékeket", de sajnálatosan lemaradt, hogy ugyanígy a baloldali értékeket is.

Az "igazi liberális" nem "állt át" sehova. Maradt a normális, józan, az ország, a polgárok számára hasznos, becsületes cselekedetek elfogadásnál és minden ellenkező elutasításánál.

Apróság, de az "igazi liberális", ha netán gyermekként nyaralt egy jót Zánkán, akkor képes arra normálisan visszatekinteni és a helyén kezelni, gyermekkori nyaralásként "nosztalgiázni". Ha netán rosszat evett és végig hasmenése volt, akkor pedig rossz emlék. Mert az "igazi liberális" agyát nem ködösíti el magán dolgaiban a buta politikai csőlátás.

És nem, nagyon nem. Az "igazi liberális" nem fogadja el az egyenlőtlenséget. Mert megérteni valamit és elfogadni az két különböző dolog. És az "igazi liberális" elfogadta azt a keresztény(!) tanítást, hogy a gyermek ártatlan és minden ember egyformán fontos.

Az "igazi liberális" megenged magának egy kacajt az olyan butaságokra, ha azt olvassa valakitől, hogy "Magyarországon nincs igazi liberális", hisz tudja, hogy a szerző nem kérdezgette végig minden polgártársát és azt is sejti, nem a szerző a felkent személy, aki ezt eldöntheti, ahogy senki más sem. Mert az "igazi liberális" rábízza ezt mindenkire saját magára.

Mivel jómagam nem vagyok "igazi liberális", csak olyan meghatározhatatlan fajzat, megengedhetem magamnak, hogy ezért a cikkért egy "butuska" jelzőt aggassak. :)
2000-ben egy Ciarán Tobin nevű ír cégvezető halálra gázolt két kisgyereket Leányfalun a járdán. A magyar bíróság két év múlva távollétében három év fogházra ítélte. Azért a távollétében, mert Tobin az eljárás alatt legálisan hazatávozott, és aztán cseszett…..
      Első fokon elmarasztalták Karsai Lászlót, mert neonácinak nevezte a Jobbikot. A Jobbik úgy beszél, mint a neonácik, úgy gondolkozik mint a neonácik, úgy is néz ki mint a neonácik, de tilos neonácinak nevezni, mert az sértő. A zsidókra akármit mondhat egy…..