Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IFA_L60

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyszer beszélgettem egy informatikus sráccal, aki feldobta, hogy nem akarom-e valami profibb helyre költöztetni a blogot. Állítólag a profiság egyik eleme, hogy gyorsabb az oldal, a másik eleme, hogy több képpel boldogul mint a blog.hu. Nem léptem az ügyben, mert gondoltam, hogy úgysem használok…..
Ne menjenek tovább, megvan a hét hülyéje, aktuális barma az Istennek: a volvós nő ezt most tényleg megérdemelte, sőt, óriási szerencséje volt, hogy nem ölt meg néhány motorost. A 400 tagú konvoj rendőrségi engedéllyel haladt North Myrtle Beach irányába, ahol a helyi drag…..
Belsőség Heti merítés 2013.01.20 09:33:48
The complete sports car Hatéves lehettem... szerelem volt első látásra pedig matt fekete volt, ecsettel vagy teddy hengerrel lefestve, forgatott felnikkel és ültetve... Feel the sunshine Akkori árát kicsit borsosnak tituláltam, de egy próbakanyar után ki is derült, hogy mi kerül…..
IFA_L60 2013.01.20 15:17:04
@pizo: Valószínűleg 92-es széria 1.4 8V Astrák és Escortok lenyomására olyan büszke a tulajdonos!
Alapvetően nem sok gondom van az Avensisszel, egyetlen úgynevezett meghibásodás keserítette meg a birtoklásával töltött négy és háromnegyed évet, de ha őszinte akarok lenni, igazából az is csak amiatt lett hiba, mert megvártam. Óriási mákom van, na. Ezt nem önigazolásnak…..
IFA_L60 2013.01.13 10:49:52
Bizony néhanapján felmerül a kommentek között, hogy ideje lenne az extremitásokból egy picit a mindennapi közlekedés felé elkanyarodni. Érezzük ezt mi is, többek között ezért is került terítékre a Dacia Lodgy, mint mindenes válságautó az olcsóbbik fajtából. Bár a…..
IFA_L60 2012.11.09 23:33:52
@ommm: Bocsi, hogy ilyennel zargatlak, de nagyon érdekelne, mi az a jópofa jazz muzsika, ami 5:36-tól szól? Áruld el légyszi légyszi légyszi!
Gasztro-kritikai sorozatunkat most egy all you can eat étterem értékelésével folytatjuk.Indítsuk a hely megközelíthetőségével: „Passzentos, ami lehetne egy kicsit relésebb, de baszni rá, oda lehet jutni így, vagy úgy, vagy nem tudom!" – mondja a Tragédia egyik…..
IFA_L60 2012.06.11 07:57:25
Azt reméltem, hogy az Avensisünk szerelős posztjai nem fogják a Belsőségről kiszorítani Csikós szarjait, mert hát egy Toyota nem romlik el. Ami persze nem igaz, hiszen kopik, és ami kopik, az egyszer elfogy. Ennek ellenére nem panaszkodnék túlzottan. Tán emlékeznek még páran a…..
Hűde szép! W124 Coupé... 2012.06.10 12:25:00
...AMG felniken Bulgáriából.via dirtystancing..
Kézifék? Nem szoktam használni. Visszahúzom eggyel, lelépek a kuplungról és már megy is keresztbe - mutatja be Balázs a gépet. A száz százalékos sperr, a.k.a. hegesztett diffi nem túl kezdőbarát, de annál látványosabban lehet vele autózni, ha ráérzel. Gyomromban háború dúl a…..
IFA_L60 2012.06.10 09:09:22
Újra labdarúgó világverseny, újra meccstippelő állatok. A bochumi vadaspark poratkái és a perth-i zsiráfok. Rövid körkép.   "Erik és a haverjai láthatóan a mikroszkopikus görög zászló körül bóklásznak" - kommentálta a poratkák tippjét gondozójuk,…..
Kissé offtopikba hajlok ma, mert nem robogókról, hanem főleg autósokról lesz szó, de a téma a robogósokat is érinti. Megyek be a lakótelepre motorral, előttem a fekete Z4-es BMW-s hülyepicsa, akit élőben nem láttam még, de tudom, hogy normálisan parkolni nem szokott, csak a…..
A vidámparkról, valamint az utazó, hétvégente a teszkóosaninterspármetró parkolókban megtalálható szórakoztató egységekről mindenkinek az jut eszébe, milyen színesek, villognak, forognak, zörögnek-csörögnek, szól hangosan a zene, valamint a dodgem falára airbrusholt, 20 éve…..
Király Ferenc 38 éve tudja, számára egyetlen autó létezik csak a világon. 26 éve az az autó az övé. Tanulság: autóvallást alapítani nem könnyű, de egy karcagi garázsból is lehetséges. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Kisebb káosz alakult ki a Corvinus Egyetem Instagram tanszékén, miután egy őrizetlen iPhone 4S-t találtak a biztonságiak a folyosón. "Azonnal kiraktuk Twitterre, de csak egy csomó RT jött" - nyilatkozta az egyik szemtanú, aki egyébként civilben a FehérLo-fi nemzeti…..
TComment Sofőr, golfos, helóta 2012.05.17 06:18:20
Újabb erős versenyző a kupéhátú luxuslimuzinok között: a Bimmer gyors, okos és fordulékony, de mi a fenére jó? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
A piros sokak szerint a zöld egy árnyalata. Kétféle gyökér van: az egyik nem veszi észre a piros lámpát, a másik meg leszarja. Itt nem csak azokról a vagány robogósokról, biciklisekről, autósokról beszélek, akik nem várják meg, amíg zöld lesz, és elindulnak előbb, mert úgy…..
Igen, az őrült Family Guy sorozat atyja kijött a hóra egy swing lemezzel. Ha nem lenne annyira jó a Family Guy, azt mondanám pályát tévesztett a rajzfilmkészítéssel.MacFarlane hangja bársonyos, Frank Sinatrát idézi, méghozzá karrierje csúcsáról. Szépen énekel, és remek…..
IFA_L60 2012.04.06 15:51:13
Most nem nézem végig a számokat, de a "You are the cream in my coffee" tuti feldolgozás: en.wikipedia.org/wiki/You%27re_the_Cream_in_My_Coffee

Csak mint háttérzene? Nevetséges! Aki nem szereti a big band-et, az minek ír róla? Ja és szerintem a 10 kellemes de valóban nem slágergyanús szám mellett négy igazán kimagasló is van az albumon (Two sleepy people, You are the cream in my coffee, Love won't let you get away, The sadder but wiser girl).
TComment Odafent nem számolnak 2012.03.23 06:15:00
Amerikából vagy Svájcból autót venni sokkal olcsóbb lehet, mint idehaza. Hogy mégis miért nem csinálja ezt mindenki? Mert idehaza olyan ember mondja meg az árát, aki soha nem is látta. Pocsék módszerek, irreális számok. Üdvözöljük a valóságban. Kapcsolódó cikkünk…..
Macedónia nem éppen a legfejlettebb országok sorát erősíti, dél-kelet európai fekvése pedig még rá is tesz egy lapáttal. Innen jött ez a kusztomizáció, amely szemet gyönyörködtetőre sikerült. Fox Racing? :) Kétségkívül egy rókafej figyel ránk.  A küszöb…..
Belsőség Végre! Látjuk a célt! 2012.02.11 07:23:00
Most, ahogy ezeket a sorokat pötyögöm, döbbenek rá, hogy milyen régen nem jelentkeztünk már a Shitgun-projekttel. December 18-án volt az utolsó poszt. Igaz, ünnepek, új év, a munka ellepett minket, azóta csak kétszer voltunk kinn a Sabc műveknél, ami nem sok. Ellenben olyan szintű…..
Belsőség Sírjatok velem! 2012.02.05 07:38:00
Már vagy két hete túl vagyok a dolgon, de egyszerűen nem bírtam leülni, hogy megírjam. Majdnem sírtam. Nem vicc. Az Integra előtt nem volt olyan autóm - pedig volt hat -, amit egy évnél tovább használtam volna. Nem telt bele fél év, és vagy elkezdtem utálni, vagy elkezdett…..
Jajj,de csúnya! Csak az oroszok? 2011.12.31 10:19:00
Nem, mi is képesek vagyunk rá. Fantasztik...