Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dioretek

0 bejegyzést írt és 166 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
       1. Biztos-e a FIDESZ kétharmada?        Nem. Jó lenne azt írni, hogy igen, és akkor ha még sem következik be, akkor örülhetnénk, de az igazság az, hogy a FIDESZ kétharmada közel sem biztos.     Íme a 2010-es választás. Nagyon komolyan felülmérték a FIDESZ-t.…..
dioretek 2014.04.05 21:42:36
@rainy day woman:

Csak a pártlistás szavazatot becsültem.

Tehát Fidesz 38-39 helyet kap a 93-ból.

Ehhez egy csomót a körzetekből.

Hallgatólagos koalíció a Jobbikkkal 2/3-os változtatásokra benne van a Fideszben.
Kötelező lesz Magyarországon a homoszexualis házasság? Hetzmann Róbert (Harmadik út blog) 2014. február 5...
"A leghatározottabban tiltakozunk az ellen, hogy a rendszerváltás alkalmából egyszer már elutasított kísérletet — a zsidóság nemzetiséggé nyilvánítását — bárki ismét szóba hozza” — kezdi nyilatkozatát „a magyar zsidóság nemzetiséggé visszaminősítéséről”…..
       SG:  Y, Y, B     TV: Y,Y,F  SG: Y (double), Y (checking), null   TV: G, G(double), G(triple and checking)        SG:  Y, null (!), Y(double)    TV: Y, Y, G(quad)    SG: R, F, Y (forced and cards)  …..
És ha ezek után egy magyar vállalkozó meggazdagszik, akkor az csak csalás, rablás és korrupció eredménye lehet, tehát: fúj, csúnya gazdag magyar vállalkozó! Fricz Tamás, 2014. január 20...
       Áder János köztársasági elnök javasolja, hogy hetven másodperces csenddel emlékezzenek meg az Auschwitz-Birkenau haláltábor felszabadításának hatvankilencedik évfordulójáról.        Hetven másodperc alatt nagyon sok mindent lehet nem…..
A poszt Marx Károly és a differenciálszámítás kapcsolatáról szól. Erről a kéziratról van szó. Charlie bácsinak a politikai gazdaságtanához kellett a matematika, és felidegesítette magát a deriváltakkal. Leginkább az bántotta, hogy a derivált dx/dy alakú, amikor pedig dx=0,…..
Mint az órák óta ismertté vált, megszületett a megállapodás Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin között: az oroszok két új blokkot építenek Pakson. Az építkezés már a második négyéves terv elején megindulhat, az első új paksi blokk 2023-ban kezdhet el működni. Az orosz…..
dioretek 2014.01.14 23:54:03
@jotunder:

Szóval a magyar állam, ha az angol példát követi, 2024-től áthárítja a keletkező költségvetési veszteséget a fogyasztókra.

Tehát 2024-től Orbán nem kíván tovább uralkodni, és Mauritiusból röhögve nézi. hogy az akkori nem-fideszes kormány kénytelen növelni az áramdíjakat.
dioretek 2014.01.15 00:16:11
@ingyenebed:

Mintha Örkényt olvasnám a kommentárokban!
a magyar gazdaság alapvetően jó pályán mozog, a gazdaság fundamentumai egyre erősebbek, sikerült kiszabadulni az Európai Bizottság kötelezettségszegési eljárása alól, az alrendszerek átalakítása halad (...) A kormány és a kamara közötti együttműködés révén eredményes a…..
           Királyi atyám,            Tegnapelőtt megérkezénk Angolföldre. Somonc fia Jeszeny követ úr fogadott minket, és tüstént lakába költözénk. Hosszú utunk alatt buzgalommal és éberséggel tartottuk meg az…..
Halála előtt két napig sem infúziót, sem folyadékot, vagy egyéb tápanyagot nem kapott. A katétere a földre dobva, és az alig fűtött szobában nagypapám teste csak egy vékony lepedővel volt takarva. Tisztelt Praxis!   Nagypapám alzheimer kórban szenvedett, mentálisan kissé…..
dioretek 2013.12.10 21:20:19
@astc: A becsületes és büszke prolik nevében kikérem magamnak, hogy a

rosszindulatú nővéreket leprolizza.

A Rózsadombon legalább annyi rosszindulatú, közömbös ember lakik, mint a panelekben.
Minőségi és mennyiségi szempontból is kiállja a próbát az elmúlt három és fél év törvényalkotása Kövér László, 2013. december 4...
dioretek 2013.12.07 14:02:00
HASÍTUNK Orbán Viktor (a magyar GDP adatokról), 2013. november 22...
       Az Egyesült Királyságban a Lordok Házának volt egy sajátos feljebbviteli bírósági funkciója, ami még a középkorból származott. Az ún. Law Lordok bizottsága az ország legmagasabb bírói testületeként funkcionált. A jelenlegi Legfelső Bíróságot ezen…..
Aki hétfőn nemmel szavaz, az a gyilkossággal vádolt ember pártjára áll Rogán Antal, 2013. november 11...