Regisztráció Blogot indítok
Adatok
furamadár

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban a feihegyi reptéren jártam, ahol is érdekes szórólap akadta a kezembe.A szórólap arra próbál(t) buzdítani, hogy vegyek részt abban a téli akcióban, melynek lényege, hogy négy éjszakát lehet Budapesten tölteni, de csak háromért kell fizetni.Eddig ez tipikus turisztikai…..
furamadár 2007.01.23 14:09:13
Nagy a felháborodás a gáz árának emelése miatt, ám azzal a legtöbben nem foglalkoznak, hogy tulajdonképpen csak egyik zsebünkből a másikba pakolgatjuk a pénzt. Miért is jó, ha az állam kifizeti helyettünk a gázszámlánk egy részét? A különbözetet ugyanis a mi…..
Bigyóblog Tényleg itt az iPhone? 2006.12.04 14:13:00
Több blogban is megjelent a hír, hogy most aztán tényleg jön az Apple-mobil, az iPhone. Az értesülés Kevin Rose-tól származik (aki a digg.com alapítója és állítólag már a Core 2 Duo MacBookoknál is megbízható információkkal redelkezett). Szóval, ha igazak a pletykák,…..
Ha megkérdezel egy Opera felhasználót, aki már régebb óta használja a böngészőjét, hogy miért szereti az Operát, a válaszok között biztos ott lesznek a következő érvek: nagyon gyors; könnyen testre szabható; minden benne van, ami kell. Ez utóbbi nem is fejezi ki eléggé,…..
furamadár 2006.09.29 11:16:56
„Az indexesek nem jöhetnek ma be ide hozzánk Lapzártára, ez bővítené az amúgy is remek sajtószabadságot?” – kérdezi dühödten Erdős Miklós a HírTv-ben, mert ugyebár az SZDSZ bojkottálja a csatornát, az MTV-székházból is kirúgták a tévé stábját, és most…..
Egy minden bizonnyal jó sok szabadidővel rendelkező és egyben mazochista amerikai blogger, Matt Dinniman összegyűjtötte az amerikai teleshopokban látható legnagyobb állatságok listáját, mi röhögtünk rajta sokat, és úgy döntöttünk, hogy miért ne mutatnánk meg nyájas…..
furamadár 2006.09.18 13:06:51