Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DragonS

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Oszkó Péter blogjában egy érdekes Facebook kiírásra hívja fel a figyelmet:Orbán Viktor 2009. június 12-én a fidesz.hu-n a következőt mondta: “a következő kormány kénytelen lesz újabb hitelt felvenni az IMF-től, mert a mostanit teljesen elkölti a Bajnai-kabinet. A…..
DragonS 2011.05.25 20:13:32
@kicsijuti: érdekes, pedig a gazdasági szabadságharc jegyében kirúgták az IMF-et, most mégis kell a hitelük?
Tegnap lezárult a magánnyugdíj-pénztári átlépés-maradás ügye. Százezernyi pénztártag nyilatkozott velünk együtt úgy, hogy köszönik szépen, de inkább kiszerződnek a rendszerből. ( megjegyzem ma jött meg az egyenlegközlő a Csányi cégtől, éppen időben basszátok meg)…..
DragonS 2011.02.01 19:35:45
@Gergő77:

Egyértelmű,hogy az ország ideig-óráig befolyó bevételekből (MNYP, bankadó, stb) nem fog talpra állni. Az is evidens, hogy az eszméletlen mennyiségű szociális kiadás az igazi gát. És nem csak a nyugdíjak, segélyek, stb, hanem apróságnak tűnő dolgok, de sokat számítanak. Egyszer érdemes fél órára odaállni egy MÁV pénztárhoz, és megnézni, hányan vesznek teljes áru jegyet, és hányan valamilyen kedvezményeset. Vagy más. Miért utazik ingyen a BKV-n az a nyugdíjas, akinek a nyugdíja kétszer annyi, mint az én fizetésem.

A megoldás is egyértelmű (szerintem): kevesebb kedvezmény az inaktívaknak, kevesebb lehúzás az aktívaknak.
w Lesznek egy testté 2011.01.20 08:45:00
Nem volt Waterloo a tegnapi EP-ülés, Orbán nem égett porig, de nem is győzhetett. A médiatörvény ügyében ugyanis letette a fegyvert. A szuverenitás hangoztatásából, a nemzeti dacból mára oda jutott, hogy az Európai Bizottság fog nekünk törvényt írni. Ami nekik nem tetszik, azt…..
DragonS 2011.01.21 20:14:26
@malacz69 eurofanyalgó:

Ne haragudj, de ez elég béna érvelés volt. Ha ez a banda az eu-s pénzeket haszontalanul költi el, akkor ugyanez a banda az itthon tartott pénzeket is haszontalanul fogja. Vagy kérdezhetem is: ha az itthon maradó pénzeket értelmesen el tudnák költeni, az eu-s pénzeket miért nem tudják?