Regisztráció Blogot indítok
Adatok
polaris97

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Tibike, te ott nem mondasz semmit. Érted? Nem szólalsz meg, bármi is történik. Ez a három mondat múlt október 28-án röviddel este hét előtt hangzott el, az M7-es autópályán, valahol a harmincadik kilométerkő környékén. Közvetlenül az után, hogy Tibby fél órás,…..
polaris97 2011.01.21 20:11:17
Vanek úr mondta: épeszű emberekre nem lehet világhírű fürdőhelyet blazirozni. Igaza lehet...

1971 Zalka Máté Motoros Klub. Megbabonázva nézem Szabó Laci frissen érkezett edzőmotorját, egy püspöklila levegős RD 350-est. Gyönyörű. És a hangja! A karomon feláll a szőr.
A motorozás abbamaradt, (P20 - Spáth tuning,van itt még valaki akinek mond ez a név valamit? )autózás, család és látszólag a dolog feledésbe merült.
1985 julius Drapál utolsó hazai versenye. A szombati parádés edzés után hazaindul egy 350-es piros YPVS-sel.Pontosan emlékszem , ez másodszor is nagyon megütött.
1997 Svájc. Este van,esik az eső, egy faluszéli ház előtt ki van téve ugyanez. 800 Fr, - 900 a zsebemben összesen. Nem indul, nem számít, megveszem, otthagyom.
Hazafelé egyre csökkenö sebességgel jön az Ascona,-hogy a benzin elég legyen Hegyeshalomig, elfogyott a pénz a tankolásra.
A vámolás,forgalomba helyezés sem egyszerű, ekkor épp tiltó listán van a 2T, de megoldódik.
Feleségem -bár némi szimpátiával szemléli-pár évig nem ül mögém. Aztán egy korai Hadnagy Józsi bulira eljön a Kunhegyesi strandra, megtört a jég.
"Vegyél nekem is egy sisakot !"

8 országban jártunk vele. Szlovénia és Horvátország, Bosznia és Montenegro,na és Albánia, mind megannyi élményút.
Kétszemélyes, csomagos-sátras utazós használatban is remekül helytáll,sokkal jobban motorozható mint gondolná az ember.

2007-ben vettem egy modern sor4-es ( zzr600),remek motor, de a kétüteműzés különleges érzése és stílusa semmihez sem hasonlítható.
Csak közbevetőleg: a Motor: az kétütemű.
Az Autó meg onnan ismerszik meg, hogy hosszában van a motorja, benzinnel működik, és a hátsó kereket hajtja.

Jól választottál, na. Legyen benne sok örömöd !