Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gusztos Péter

3 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mielőtt elhiszed, hogy a futás a valószerűtlen, inkább ugrásra emlékeztető repülőfázis fél méterrel a föld felett (ahogy az instán látod néha másoknál), gyönyörű, tiszta, márkás ruhákban, mosolyogva, háttérben a tengerrel és a naplementével, szeretném elmondani, hogy tévedsz. A futás a verejték. A…..
Online beszámoló a RUNNER'S WORLD  oldalán....
gusztosfut Elköltöztem 2010.10.18 09:24:39
Új blog indult: utamspartaba.blogspot.com.Péter..
Futóblog LUT 2010 2010.07.01 06:44:05
hosszú ujjú felső esőkabát síp térd alá érő nadrág min. 1 literes ivótartály életmentő fólia fejlámpa (és tartalékelemek) "roadbook" Ez a kötelező felszerelés, ha valaki el akar indulni a Lavaredo Ultra Trail…..
Gusztos Péter 2010.07.01 13:54:10
Néha az ember olyan költői kérdéseket tesz fel magának, mint például "vajon mekkora lehet a 'Gusztos Péter rajongói' és a 'nagyon unatkozó emberek' halmazok metszete?". Bár ki tudja, lehet, hogy nincs ebben semmi költői, és Magyarország tele van ennek a különös,…..
Gusztos Péter 2009.02.27 19:42:08
Ha meleg lennék, nem kéne sunyin sugalmaznod, s nem a Kata büfében hallanád, hanem tőlem, mert vállalnám. Tudod, attól még nem lesz valaki "buzi", mert kiáll a melegek jogai mellett.

A mariuanáról is őszintén beszéltem, például itt:

"Ön fogyasztott már kábítószert?

[Mosolyog.] Én erről több helyen is beszéltem már. Évekkel ezelőtt a marihuánát és a hasist kipróbáltam, illetve volt néhány év az életemben - ezek az évek közelebb voltak a húszas, mint a harmincas éveimhez, ahol hamarosan járok már -, amikor ez több-kevesebb rendszerességgel előfordult.

Más drogok?

Meglehetősen sokáig dohányoztam, egy időben elég sokat ittam is, alkoholt néha mostanában is szoktam inni, és a kávéról még mindig nem tudtam leszokni. Ez a teljes drogfogyasztási skálám.

Hogyan emlékszik vissza ezekre az évekre?

Egyetemista voltam és néhány hetente egyszer társaságban beleszívtam egy marihuánás cigarettába, aztán nem történt semmi... mármint olyan értelemben, hogy nem váltam sem heroinfüggővé vagy bűnözővé. A konzervatív pártok, amikor drogfogyasztókról beszélnek, akkor így teszik. Persze sajnálatosan vannak ilyenek, 10 ezer heroinfüggő van Magyarországon, de hogy a kapudrogelmélet hülyeség, azt a számok bizonyítják, mert ehhez képest 400-500 ezer fiatal próbálta ki a marihuánát. A tipikus magyar marihuánafogyasztó jól szituált, fiatal alkalmi, eseti fogyasztó, aki ezt a szokást úgy hagyja el később, mint a kamaszkort."

(Index, 2005. november 7., Nem Gusztos Péter az SZDSZ ökle)

Káli Sándor ügyében pedig idézzük meg magát az érintett, a tüntetésen állításoddal ellentétben persze részt vevő polgármester: "már több interjúban elmondtam, azért mentem el az eredetileg Pásztor Albert rendőrkapitány érdekében szervezett szimpátiatüntetésre, mert úgy gondolom, hogy minden felelős városvezetőnek ott kell lennie a városában rendezett nagyobb eseményeken. Így amikor azt tapasztaltam, hogy az ügy megoldódásától függetlenül - a főkapitányt már visszahelyezték pozíciójába - jelentős tömeg tart a főtér felé, én is elmentem a Városház térre."

Ez viszonylag egyértelműnek tűnik.
Az SZDSZ hivatalosan nem kezdte meg a júniusi EP-választási kampányát, hanem ez csak toleranciakampány. Whatever. 20 évnyi felelős politizálás után képesek voltak bedobni ezt a plakátot, ami szerint a szabad vessző demokraták szerint a füvezés nem a rendőrségre, hanem max az…..
Gusztos Péter 2009.02.18 22:46:48
@Gusztos Péter:

Az utolsó mondat helyesen:) persze így hangzik:

Kérdés: valóban a liberális párt hibája, hogy a többi párt nem hajlandó még tárgyalni sem ezt a kérdést?

?
Gusztos Péter 2009.02.18 22:41:49
Na vajon melyik az az idegbajos, C-kategóriás celeb, aki egy vele dolgozó cég ügyintézőjének az alábbi levelet írta, miután az egy emailben apró hibát vétett a celeb nevének leírásakor:Nevem: *** *** és maga ezt pontosan olyan jól tudja, ahogy a többi primitív barom is aki a…..
Gusztos Péter 2007.08.28 16:42:03