Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CsiriLili

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Taposóaknák a kapcsolatban: feltűnik az ex az úszóbajnok életében. Event a FácsénTaposóaknák a kapcsolatban Lehet, nem túl érdekfeszítő, ami velem (is) történt, mindenesetre megélni merően fájdalmas volt. A múlt sebeinek szerepen a jelenlegi kapcsolatban lehetne a munkacíme a…..
CsiriLili 2012.02.09 14:35:32
docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGh2RjlsVV83ZU9PLTJ0cjFzbXp3eHc6MQ

Légyszí töltsétek ki ezt a valentinnapi kérdőívet, lesz belőle szép infografika!
„Nincs semmi dráma, se megcsalás, se vita… csak ez a hülye féltékenység, amit könnyed érdeklődésbe csomagol” - a srác csaja valószínűleg Gestapo ősökkel dicsekedhet, mert elég tisztességesen kifaggatta szegényt. Egyelőre döntetlen az állás, de kevés…..
Onlinemarketing blog Számolni kell 2011.07.31 20:21:45
Kétségtelenül a hétvége mémje Jakab Andor írása arról, miért nem ad munkát senkinek. Az írás több szempontból is tanulságos, íme ezek közül kettő.A tartalomhozNekem nincs 12 alkalmazottam, van viszont négy. Igaz, nem egyszerre vettem fel őket, és nem adtam el a lakásomat a…..
Jakab Andor cikkével mindenki találkozott az elmúlt időszakban, ezért azt magyarázni nem is kell, a KKV szektor jajkiáltása atommeghajtással hasított át a magyar interneten. Nekem alapvetően nem tetszik a cikk, de egyetlen egy pont van benne, ami arra késztetett, hogy egy kis…..
A Blog.hu legfrissebb sztárbloggere, Jakab Andor egyetlen poszttal megmutatta a közösségi média erejét. Válaszcikkek születnek, az online megmondóemberek pedig azóta is elemzik elképesztően gyors terjedését. Mi nem találgatunk, megkérdezzük őt, mit gondol a hirtelen jött…..
New York-ról nehéz már valami igazán újszerű fotósorozatot csinálni, de a madridi Alfonso Zubiaga zoom in and out képei igazán érdekesre sikeredtek. A felvételek megörökítik a városi forgatagot az ikonikus felhőkarcolóktól a híres new york-i sárga taxikig, miközben egy…..
CsiriLili 2011.06.14 10:36:07
Andi Genovában erasmuszolt az előadóteremben tengerparti kilátással.TengerpartAz egyetem épülete a tenger partján pihen. Bizony, ebben volt részem tavaly. Genovában nem csak az csodálatos, hogy gyönyörű fekvése van – a Ligur-tenger és a hegyes-dombos vidék találkozása…..
A magyar állam a diákok átverésében segédkezett, aminek véget kell vetni: morális kötelesség a diplomagyárak bezárása. Nem tudjuk, hogy Hoffmann Rózsának a felsőoktatási intézményekkel kapcsolatos tegnap kiszivárgott tervei a valóságban mennyire előrehaladott…..
Segíts neki! Mint ahogy az Index is megírta a szociális konzultáció felettébb egyértelmű válaszokra számíthat. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy az álltaluk adott válaszok hasznosak is lennének, bár azt se, hogy haszontalanok. A Fidesz egyértelműen saját döntéseit…..
Nosztalgikus, andalító és nyugtalanító egyszerre - a Boingboingnak ez a saját kis produkciója valami olyasmit sugall, amiről Cormac McCarthy is gyakran nyilatkozik: hogy nem lehet jelentős az a fajta művészet, amely a halállal nem foglalkozik. És mivel a virtuális halál a…..
A héten elég sokat foglalkoztam azzal, hogy kapcsolatba lépjek a THQ-val a mostanában bejelentett Saints Row: The Third okán - sajnos sikertelenül. Viszont ha már lesz új Saints Row, akkor akár a heti játékcsaj is lehetne valami ehhez köthető, így esett, hogy a héten Tera…..
„Manipuláció és egyben szenvedélybetegség.” „És amióta létezik a sajtószabadság, egyre nagyobb ütemben fejlődik.” Négy féléves intézményi kommunikátor képzésen résztvevő 18-20 éves fiatalok azt a házi feladatot kapták tanulmányaik kezdetekor (2009…..
Modorosblog Búvalbaszott nemzetem 2011.03.15 08:08:00
Sírva vigad a magyar. Ez van, sajnos ilyen egy búvalbaszott nemzet vagyunk mi. Létezik persze az a legendás mélyszláv bánat is, az az igazi keserűség - de hát azok mégis többnyire fiatal, győztes, szerencsésebb nemzetek. Ha össznemzeti érdekről van szó, azonnal összezárnak. Itt…..
Varánusz Feri, értékelni kell? 2011.02.18 06:33:00
"Várj még valamit mutatok,Már rég meg akartam tiedA szívem a szavak a mondatokArra kérnek halkan téged, hogyLazán csak kapaszkodj belémTartanod nincs mitől, mer’ énAzér’ vagyok, hogy óvjalak tégedAz életed tengerén."Az évértékelők szezonja lassan olyan…..
„Ellenzékinek lenni szexi” – ez a szokatlan felirat a tegnap délutáni Kossuth téri tüntetés egyik transzparensén volt olvasható. A magyar sajtó eszméletlen pártosságát és ezzel összefüggésben – nevezzük így - kreatív valóságtálalását jól jellemzi,…..
Felnőttként közlekedési eszközök iránt rajongani alapvetően csodabogárságnak számít, mégis van pár olyan jármű a világban, amit fotózni-videózni nem számít aberrációnak. Ilyen a San Francisco-i cable car vagy a londoni tube. A berlini metró rajongói viszont valamiért még a…..