Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Schwarzi27

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Assur után nekem is sikerült eljutnom országgyűlési képviselőmhöz B125 témában. X. kerület, Kőbányáról van szó. Bevallom, nem kedvencem a hivatalokba járás, nem is születtem Kőbányán, de Deák Bill meghozta a kedvemet, miután egyik délután az egész szerkesztőség Kőbánya…..
Schwarzi27 2011.01.21 13:01:13
Olvasva az eddigi hozzászólásokat sejtem Magyarország miért tart ott ahol tart... Mi Magyarok mindenben csak azt keressük, hogy mi a rossz és soha semminek nem nézzük a jó oldalát!
Jártam pár nagyvárosban Európaszerte és feltűnt, hogy jóval több nagy robogót használnak mint kis hazánkban. Nekem tetszett. Ezekkel a motorkkal teljes rangú tagjai voltak a közlekedésnek, míg 50-es társaik tényleg csak vánszorogtak egy lüktető nagyváros forgalmában amivel mozgó akadályt képeztek (mi lenne ha az 50-es mocik tényleg megfelelnének a rájuk vonatkozó szabályozásnak: önerőből max 45km/h!). Persze nem interjuholtam meg egyik motorost sem, hogy tesó neked milyen kategóriájú a mocid, de gondolom volt köztük jópár akinek csak B-s jogsija lehetett. Ott működik. Itt is működhetne ha nem lennénk irigyek egymásra (nekem már van A-s jogsim más is le tudja tenni és hasonló vélemények). Olyan szabályokat kell alkotnia tisztelt kormányzó hatalmaknak amit jóérzéssel és ésszerű biztonsági kockázattal be lehet és be is kell tartani. Nem 2X2 sávos úton 30-as korlátozásokat bevezetni amit ember nem tart be stb stb.
Én támogatom ezt az intézkedést! Nem érzem azt, hogy ha kifizetnék uszkve 100e Ft-t akkor jobban és biztonságosabban motorznék! 14 éve van B-s jogsim, igyekszem a lehető legszabályosabban közlekedni. Arra senki nem szól semmit, hogy akinek van A-s jogsija és friss jogsival többszáz lóerős verdákkal szabályokat átrugva száguldozik, miért tiltakozunk akkor a 125-ös motorkkal egy kicsit dinamikusabban de szabálytisztelően közlekednénk B-s jogsival???