Regisztráció Blogot indítok
Adatok
peeetiiii

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cukorral vagy cukor nélkül? – szegezték nekünk napköziben, amikor káposztás kockát kaptunk ebédre. És ez a kérdés valójában több volt, mint egy egyszerűen megválaszolandó kérdés, itt valódi értékrendek feszültek egymásnak. Többségünk, akik a mézédes…..
A lenti levél elsődleges címzettje a Közút Zrt., de József a blognak is elküldte, lehet, hogy innen hamarabb kap választ a kérdéseire. Alaphelyzetben is valóban van olyan sebességkorlátozó tábla a vecsési elkerülőn, ami a párhuzamosan futó leágazásra vonatkozik, de az út bal…..
peeetiiii 2011.01.24 08:38:41
@ihatethisindapassthingy: Az a Szolnoki elkerülőn van...pár éve egy kamionsofőr elaludt, az enyhe íven elment egyenesen és maga alá gyűrt egy kisebb kocsit szemből, akkor ráfogták a felüljáró állapotára és kitették a 30-as táblát, majd toldozgatták és beszedték a táblát, most minden ősszel kiteszik, tavasszal foltozzák majd beszedik....végül is munkavégzésnek lehet azt is hívni, hogy várják a hibát....ott szerencsére nem nagyon szoktak mérni.
peeetiiii 2011.02.04 08:04:37
@apk: Jártál már arra életedben? Ferihegyről a városba bejutni nem kell az M0-t használni, a ferihegyi felhajtó közvetlen megy a 4-esre ki és ott semmiféle plusz sebesség korlátozó tábla nincs a delegációk miatt. Viszont ma ismét kint volt a 80/60 tábla sünökkel együtt...
Gondoltál már rá, hogy Magyarországon is jól bevált nászajándék listádon egy szervezetet jelölj meg, hogy a számodra teljesen felesleges 6. edénykészlet helyett egy neked szimpatikus célt vagy szervezetet támogass? Kis hazánkban egyelőre kicsit furcsának tűnik a dolog, de…..
peeetiiii 2011.01.22 10:01:25
@LongJohnHolmes: végül is, ha rossz környéken van a házuk létrehozhatnak egy alapítványt a szomszédok a környék felfuttatására, ha elég sokat adsz akár egy új településközpont is épülhet, és tele lesz boldog emberrel :) mégiscsak szeretsz adományozni Te is :)
peeetiiii 2011.01.22 10:05:00
@nemireni: ez egy jó ötlet, koszorú helyett adomány....divatszinglik úgysem házasodnak, legalább halálukkor tudnak adományoztatni a barátaikkal...vagy a full vagyonukat ráhagyhatják a macskájukat befogadó állatotthonra..
peeetiiii 2011.01.22 18:30:19
@bástya: adakozó szempontjából szerinted mi az eltérés a között, hogy én adok a szomszédomnak 50.000 Ft-ot, vagy a "Gipsz Jakab jobb életéért alapítvány" számlájára fizetek be 50.000 Ft-ot. Ez az alapítvány a működési költségeire EU/állam pályázatokon szerez pénzt, számomra ismert és szimpatikus...viszont a szomszédomnak nem kell előttem szemlesütve járnia, nem tettem az adósommá stb....